Eerste onderhoud Juke. Leen auto meegekregen en bij ophalen de Juke weer spic en span! Diverse software upgrades, rijdt weer als een zonnetje. Op naar de zon!

fijn ontvangen en goede service

persoonlijk ook gesproken met de monteur zelf. hij gaf complimenten over mijn auto. de auto werd zelfs gewassen. goede service.

Netjes en op tijd

Auto conform afspraak netjes opgehaald en teruggebracht. Stern belde even over de klachten, op zich ook netjes. Helaas voornaamste klacht niet opgelost. De stank in de auto na starten en wegrijden. Daar zit ik nu al 2 jaar mee. Begreep dat airco is gecleand, maar dit is niet afdoende. Heb al vele auto's van meerdere merken gereden en deze klacht nog nooit gehad. Is toch vreemd dat als je weg rijdt je eerst je raam een aantal minuten moet open zetten om vieze lucht weg te krijgen? En ongezond.

Onduidelijkheid troef

Mijn auto had een beurt en reparatie. Maandag gebracht zou woensdag, misschien dinsdag klaar zijn. In het hele proces heeft niemand vanuit Stern contact gelegd met mij. Woensdag gaan bellen. Waardeloos lang wachten en echt nul komma nul resultaat. Ongetwijfeld iemand far far away in een of ander callcenter zonder verbinding met een werkvloer. Donderdag zelfde belroute 2 maal. Zelfde resultaat. Vrijdagochtend kon ik 'm eindelijk ophalen. Op mijn ongenoegen reageerde de man achter de balie op dat hij er ook veel last had. Kortom, ik moest begrip hebben voor hen. En dan die super irritante claim dat je een 9 of 10 'moet' geven voor klanttevredenheid. O ja, op de bon stond dat de ruitenwisservloeistof was aangevuld. U snapt het al, zat niks in. Auto was wel lekker schoon. Kom nooit meer terug.

Alle reparaties zijn naar tevredenheid uitgevoerd.

Zeer vriendelijk Ontvangen

Mijn eerste afspraak voor mijn Juke zijn service beurt, Netjes een leenauto mee gekregen nieuwe update gehad voor software kunnen er weer een jaar tegen bedankt,

Auto goed gerepareerd, accu vervangen.

De "voorgeschiedenis" was erg beroerd: Stern Houten, waar ik vorig jaar september mijn auto kocht is erg slecht bereikbaar. Zowel telefonisch als via de chat-functie krijg ik jullie landelijke medewerkers die, om het maar zachtjes uit te drukken, zeer matig werk al leveren en slecht luisteren. Ik wil , RECHTSTREEKS, met mijn auto-dealer kunnen bellen. Er was n.l. nog e.e.a. uit te leggen. Dit "landelijke" gebeuren zal wel weer een besparing zijn maar is zeer KLANT-ONVRIENDELIJK. Zet er, minimaal, deskundige mensen neer. Ik verwacht een terugkoppeling van jullie anders zal ik deze enquette's niet meer invullen.

Klantvriendelijk en goede service

Goede service en deskundig vriendelijke uitleg.

Goed maar te duur

Zeer aardige en deskundigen chefwerkplaats alleen 401 euro voor een beurt veel te duur

Service was prima het enige wat beter kan is als je vraagt wat kost een onderhoudsbeurt En ze geven dan een prijs door en vervolgens sta je bij de balie en het is 120 euro duurder dat is vervelend maar keurig opgelost prijs die is doorgegeven gehandhaafd.

Prima geholpen.

Auto netjes afgeleverd

Reguliere onderhoud is netjes verzorgd. De auto stond weer keurig op tijd klaar.

prima in orde

goed in orde

Zomercheck gecombineerd met een proefrit in de nieuwe Qashqai. Toen we terugkwamen was de auto klaar. Goed geregeld.

Goed geholpen

Snelle service,maar wel van de vestiging zelf.niet van hoofdkantoor.

Nieuwe update voor mijn navigatie geïnstalleerd zodat ik weer goed de weg kan vinden. Netjes gedaan volgens afspraak.

Super service

Hartelijk ontvangen

Ik werd hartelijk ontvangen aan de receptie en uitgelegd dat ik een sms krijgt als de auto klaar is.

Lekke band, meteen gebeld, 15 min later de afspraak en 30 min later gerepareerd! Super!!

Prima en snel een lekke band gerepareerd!!

Goed geholpen

Vriendelijk en correct geholpen,

Super geholpen

auto ook nog geassen en thuis afgeleverd !

Heel goed, want er wordt meegedacht met de klant

Tijdens het afspreken voor het onderhoud van de auto wist ik niet hoe ik thuis zou komen. Ik kreeg van Nissan de mogelijkheid om een leenauto te reserveren. Prachtig natuurlijk en een mooie service

duurden niet lang

Goed bedrijf zeg ik als oud automonteur.

Waterveste 2

3992DB Houten

0228 58 13 74

Over Nissan-dealer Stern Houten

Bij Nissan-dealer Stern vindt u een ruim aanbod aan nieuwe en jong gebruikte auto’s. Aantrekkelijk geprijsd en direct uit voorraad leverbaar. Onze nieuwe Nissan modellen worden geleverd met fabrieksgarantie, fabrieksvoorgeschreven onderhoud en minimaal 10 maanden geldige APK. Nissan modellen: Nissan Micra, Nissan Juke, Nissan Leaf, Nissan Pulsar, Nissan Qashqai, Nissan X-Trail, Nissan NV200, NV300, NT400, NV400 Navara NP300