Zoals gebruikelijk had Kim haar zaken weer goed op orde.
Mijn ervaring was zeer tevreden.
Prima aflevering al was het weekje later, maar wel met trekhaak. Knipoog
Verder geen op- of aanmerkingen
Nieuwe auto afgeleverd en was top! Goede ontvangst en heldere communicatie. De auto was eerder binnen en mocht zelfs nog even komen kijken.
Gewone Grote beurt, maar vriendelijk geholpen, auto mooi schoon en netjes terug, afspraken worden nagekomen met vervangend vervoer...
Was voor een grote beurt en winterbandenwissel. Alles correct en adequaat uitgevoerd. Ben zeer tevreden.
geen
Het blijft soms lastig om via het centrale nummer snel een afspraak te maken, omdat de afdeling planning niet is te bereiken. De communicatie met afdeling planning is. niet goed, omdat in Houten pas werd verteld, dat een update noodzakelijk was en dat zou minimaal 5 kwartier diuren, terwijl ik met de planning had afgesproken te wachten. Houten bood me heel klantvriendelijk een leensutp aan. De service in Houten is daarom uitstekend.
Volgens afspraak snel en vakkundig geholpen
Uitstekend. Voldoende tijd en aandacht.
prima medewerking van het receptie team
Voor het eerst in een Nissan en zoals het er nu uit ziet is dit zeker niet mijn laatste ! 👍👍👍👍👍
Voor een 40.000 km gebracht. Je wordt vooraf goed op de hoogte gesteld van de werkzaamheden. Aangedragen puntjes worden serieus genomen.
snel goed en betrouwbaar behandeld
Zeer vriendelijke medewerkers! ze denken met je mee dikke 10 verdiend!
Snel en deskundig
de reparatie duurde langer dan verwacht dus moest ik ook meer betalen. maar dat er ook een slechte accu in zat wist men mij niet te vertellen zo dat ik een hulpdienst in moest schakelen. accu gaf nog maar 10 volt in plaats van 12 . en slecht starten deed hij ook tijdens de reparatie. verder vriendelijk personeel .
Positieve ervaring.
Omdat er nieuwe software geïnstalleerd moest worden duurde het langer dan aangegeven. Er waren problemen met het installeren.
Was goed
Koplamp was defect werd direct vervangen
Waterveste 2
3992DB Houten
Bij Nissan-dealer Stern vindt u een ruim aanbod aan nieuwe en jong gebruikte auto’s. Aantrekkelijk geprijsd en direct uit voorraad leverbaar. Onze nieuwe Nissan modellen worden geleverd met fabrieksgarantie, fabrieksvoorgeschreven onderhoud en minimaal 10 maanden geldige APK. Nissan modellen: Nissan Micra, Nissan Juke, Nissan Leaf, Nissan Pulsar, Nissan Qashqai, Nissan X-Trail, Nissan NV200, NV300, NT400, NV400 Navara NP300