Ik word altijd behandeld en geholpen zoals ik zelf klanten zou behandelen. Helemaal prima !
Auto gebracht met een ‘rare tik’ komend van de achterkant tijdens rijden. Eerst wiellager en naaf linksachter vervangen, 695 euro. Vervolgens nog steeds een tik tijdens rijden. Niets kunnen vinden maar kennelijk wel veilig om te rijden. Monteur heeft achterklep en hoedenplank met siliconenspray ingespoten. Mensen waren erg vriendelijk maar het probleem is nog steeds niet opgelost en ik durf niet goed met de auto te rijden. Dit was mijn laatste Nissan vrees ik.
Prima !!!
Goed, goeie services en alles volgens afspraak
ik ben met de service zeer tevreden
Duidelijke afspraak en uitleg Prima geregelt
ben goed geholpen de prijs afspraak was ook goed
snelle APK en prima werkplek en dito koffie
Ik ging voor de keuring en alles verliep vlotjes en klantvriendelijk.
Mijn auto naar Stern voor grote beurt en APK, daar ik klant was van Arend is mijn auto gehaald en gebracht. Auto is terug gebracht. APK gekeurd en reparaties zijn uitgevoerd. Ik neem auto in gebruik en die ruikt enorm naar benzine. Ik bel maandag stern en klantenservice checkt met de werkplaats, werkplaats geeft aan dat het met de aard van de reparaties te maken kan hebben. Kreeg ik dus te horen via de klantenservice want, je spreekt zelf niemand meer. Klantenservice gaf ook aan dat als de lucht aanhield dat ik dan maar Nissan Assist moest bellen. Dat heb ik vandaag dus gedaan, deze service was prima. De brandstofleiding zat los en is gerepareerd. Uiteraard vroeg Nissan Assist waarom stern dit niet zelf had opgepakt, tja dat weet ik natuurlijk ook niet. Kortom sinds Arend is overgenomen door stern ben ik sowieso niet meer zo tevreden, dat gedoe met die klantenservice, heel irritant. Maar dat ik een APK gekeurde auto krijg afgeleverd waar dan achteraf de brandstofleiding los blijkt te zitten, is voor mij de druppel!
Altijd vriendelijk, behulpzaam. Service uitstekend. Reparaties en onderhoud altijd perfect in orde.
De bandenwissel als gepland, tezamen met een ongeplande software update
tot nu toe is alles naar wens
Het is fout gegaan in jullie admin. Mijn afspraak stond en staat voor mei en niet april.
Geweldig en eerlijk
Fijne service, prima ontvangst en uitleg van wat er aan de hand is met mijn auto. Top !
alles wordt netjes afgehandeld
Deze keer minder positief.
was goed ook de auto die ik mee kreeg
Auto nog geen jaar geleden aangeschaft. In de garantietermijn van 6 maanden auto teruggeweest voor klacht aan voorwielophanging/stuurinrichting. Werd afgedaan als "Nissan Note kwaal" .....Nu maximaal 6maanden verder blijkt er met de APK tè veel speling op fusee (afkeur) én speling op stabilizatorstangen voor. In de 11 maanden dat de auto in bezit is is er nog geen 10000 km mee gereden, terug geredeneerd naar klacht in garantietermijn ongeveer 5000 dus. Als gebaar 50% korting op arbeid en 10% op onderdelen gekregen, maar is nog steeds zeer onbevredigend, en ik denk dat wij in de garantie met een kluitje in het riet gestuurd zijn én met een potentieel APK afkeur (en onveilig dus) probleem. Verder voor de APK aangegeven een leenauto te willen, deze was op de dag zelf niet beschikbaar, waardoor er een bedrijfsauto werd meegegeven, deze moest echter voor een bepaalde tijd terug zijn wat resulteerde in een extra rit Zeewolde-A'foort.
Monteurs wilden nummerplaathouder vervangen zodat er hun reclame-boodschap op zichtbaar zou zijn (ik had een blanco houder). Daarnaast was de bandenspanning van alle vier de banden veel te hoog (advies 2.2, volgens de bandenmeter van de auto 2.6!) Dit is niet netjes, want de auto was met exact de juiste bandenspanning ingeleverd die ochtend. Het onderhoud is daarnaast erg aan de prijs (Nissan kosten)
Waterveste 2
3992DB Houten
Bij Nissan-dealer Stern vindt u een ruim aanbod aan nieuwe en jong gebruikte auto’s. Aantrekkelijk geprijsd en direct uit voorraad leverbaar. Onze nieuwe Nissan modellen worden geleverd met fabrieksgarantie, fabrieksvoorgeschreven onderhoud en minimaal 10 maanden geldige APK. Nissan modellen: Nissan Micra, Nissan Juke, Nissan Leaf, Nissan Pulsar, Nissan Qashqai, Nissan X-Trail, Nissan NV200, NV300, NT400, NV400 Navara NP300