Alleen wel vreemd, was een bezoek aan Stern Amersfoort Wat ook vreemd was, na groot onderhoud binnen 2 maanden accu leeg/defect, ma 8 maanden weer accu/leeg defect
Bij iedere keer vanaf binnenkomst tot vertrek een klant gerichte houding. Altijd plezierig om te komen op locatie Amersfoort.
Zeer vriendelijk , goed luisterend naar klant, meedenkend en prima uitvoering van opdracht. Onderhoudsbeurt, APK, bandenwissel.
nvt
Zeer tevreden.
relaxt, fijn, prima. zorgvuldig, klantgericht
Gewoon een zeer goed bedrijf!
Sinds de aankoop van mijn vierde Nissan Qashqai zijn wij zeer goed geholpen door service planner Yuri van Ommen. Deze keer hebben wij een import auto via Ford Broekhuis gekocht Nissan Amersfoort heeft een overgezette trekhaak ingelezen in het systeem. De Nederlandstalige boekjes voor auto en navigatie geleverd. Bij de eerste service beurt zijn twee andere boekjes geleverd en sindsdien zeer goed geholpen. Afgelopen keer bij grote beurt is navigatiekaart van meer dan vijf landen ge-update. Perfectie bestaat bij Yuri, Danny en collega’s. Auto netjes gewassen en gestofzuigd. Helemaal top!
Had van tevoren gebeld. Het was op het moment dat ik kwam druk voor het vervangen van een lamp maar ben toch redelijk snel geholpen
Snel en vakkundig.
Mijn auto startte een paar maal niet. Door omstandigheden had te weinig gereden. Toen mijn auto voor de derde maal stilstond, ben ik na de hulp van de ANWB rechtstreeks naar de garage gereden. De accu was prima, hij moest alleen een keer helemaal geladen worden. Dat duurde wel even! Maar met goed resultaat. Hij start nu weer prima. En er waren geen kosten aan verbonden. Nog heel hartelijk dank! Nu zal ik weer wat regelmatiger rijden!
Ik ontvang veel vriendelijkheid ik ben alleen en voel me prettig bij jullie Dank je wel
Naar tevredenheid.
Volgens afspraak (en met gebruik van leenfiets)
goede service, goede auto, aardige mensen
ook meedenken over lease auto ,heel duidelijk verteld de voor en nadelen.
snel en deskundig geholpen
Correct uitgevoerd
Banden wisseling ging niet geheel vlekkeloos
Prettig, alles gegaan zoals afgesproken. Inclusief de prijs.
Good service! Good work!
Goed.
perfect
Ik kom hier al een tijdje als klant over de vloer. Zeer vriendelijk personeel en kundig! Bij mijn volgende lease auto zou ik zeker weer bij Nissan gaan kijken alsmede de goede service!
Het personeel is erg vriendelijk ze helpen zo goed ze kunnen aan staan in voor een praatje helaas was de showroom dicht maar voor de rest niks teklagen
Waterveste 2
3992DB Houten
Bij Nissan-dealer Stern vindt u een ruim aanbod aan nieuwe en jong gebruikte auto’s. Aantrekkelijk geprijsd en direct uit voorraad leverbaar. Onze nieuwe Nissan modellen worden geleverd met fabrieksgarantie, fabrieksvoorgeschreven onderhoud en minimaal 10 maanden geldige APK. Nissan modellen: Nissan Micra, Nissan Juke, Nissan Leaf, Nissan Pulsar, Nissan Qashqai, Nissan X-Trail, Nissan NV200, NV300, NT400, NV400 Navara NP300