Duidelijk

Veel informatie, Duidelijke informatie, Goede uitleg als iemand het niet begreep legde de docent het nogmaals rustig uit.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Goede en duidelijke uitleg wat het inhoudt

De ervaringen zullen het verschil maken maar dit was een zeer goede basis.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Het was een erg leerzame en inhoudelijke training

Ik vond het een erg fijn opgezette training met juiste onderwerpen. veelal worden dit soort trainingen gegeven met rollen spel welke vaak lastig zijn voor de cursisten. Marcel heeft het gedaan middels voorbeeld cases, dit was erg leerzaam en gaf een prima beeld van zaken/situaties die je kan tegenkomen. Fijne manier van trainen!

Positief

De cursus geeft handvatten en een duidelijk beeld wat er van een vertrouwenspersoon verwacht wordt.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Goede cursus met goede cursusleider.

Ik heb een aantal goede handvaten gekregen die nodig zijn voor het goed uitvoeren van deze taak. Ook heb ik een aantal nieuwe en goede inzichten gekregen, ook door de actieve houding van de medecursisten. Kortom een aanrader.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

een solide basis met theorie aangevuld met praktische casussen

In 1 dag is er een duidelijk kader geschetst met ruimte voor persoonlijke inbreng. Het oefenen met casussen maakt de theorie praktisch toepasbaar.

Droge stof

De stof sprak niet tot de verbeelding, het ging vooral veel over regels/richtlijnen. Dit zijn zaken die je in de meeste gevallen pas opzoekt als het zover is, ik ben nu namelijk meer dan de helft alweer vergeten. Het was ook vooral een droge presentatie en op het laatste werd er geprobeerd wat interactiever te maken maar dit was een beetje zonder plan. Hierdoor wordt het rommelig en zo aan het einde wilde ik ook naar huis omdat de rest van de dag zo droog was. Dus ik zou wat voorbereiding vragen van de medewerkers zelf, powerpoint kan je ook thuis doorlezen. En dan vervolgens meer met casussen of interactiever aan de slag gaan. Ik erken wel dat het lastig is met verschillende bedrijven en leerniveau's/voorkeuren van de cursisten.

Leuke en leerzame dag

De Basistraining Vertrouwenspersoon vond ik interessant en leerzaam.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Goede mix tussen theorie en praktijk voorbeelden

Opzet van de training was goed voorbereid. Trainer had voldoende kenneis/ervaring. Veel interactie mogelijk. Samenstelling en grote van de groep (9 personen) was prettig.

Duidelijke en interactieve training

Duidelijke en interactieve training waarin duidelijk wordt wat je rol als vertrouwenspersoon is en wat deze rol inhoudt. Eveneens wat je wel en niet kan doen en wat je opties zijn voor hulp.

Rustig en duidelijk uitgelegd

De training werd duidelijk en rustig uitgelegd. Veel casussen besproken die echt in de praktijk voorkomen. Alles was netjes geregeld bij aankomst, lunch was top.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Leerzaam, ondank dat ik toch wel al wat praktijk ervaring uit het verleden meenam

leuke leerzame dag, met voldoende afwisseling en veel mogelijkheden tot discussie of gesprek.

fijne heldere training preventiemedewerker

Duidelijk stapsgewijs door de training heen. Ben of wordt je preventiemedewerker dan is dit een uitstekende training om te volgen om te ontdekken wat je verantwoordelijkheden worden.

Leuke basistraining voor preventiemedewerkers

Voor de ARBO-ervaren deelnemers is deze basis training misschien te eenvoudig.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Waardevolle cursus waarin de basisvaardigheden van de vp werden uitgelegd

Interessante cursus die handvatten biedt om de rol van vertrouwenspersoon uit te voeren binnen mijn eigen organisatie. De trainer legde duidelijk uit en ging goed in op vragen. Een eventuele aanvulling zou zijn om een fictief voorbeeldgesprek te hebben tussen een vp en werknemer.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Het was heel erg leerzaam!

Ik ervaarde de training als zeer prettig en leerzaam. De docent nam de gelegenheid en de tijd om iets goed uit te leggen en betrok de cursisten heel goed om hen ook te laten nadenken. Fijne uitleg en hele fijne sfeer! De lunch en alles er omheen was echt goed geregeld!

goede heldere uitleg

De uitleg was goed te volgen en duidelijk. Als er vragen waren was er ruim de tijd voor. ik weet nu door de training te volgen meer wat preventiemedewerker inhoudt.

Goede en duidelijke training

Goede en duidelijke training

Goede basis

De training gaf voldoende uitleg en ruimte om vragen te stellen.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen

Zeer leerzaam

Ik ging er op 0 in en weet nu toch een klein beetje over dit onderwerp. Wel moet ik als teamleader erkennen dat veel van dit alles geregeld gaat worden door PX / HR. Toch heb ik wel het een en ander opgestoken. Bedankt .

Een informatieve cursus.

De cursus was informatief, en de docent had een fijne manier van uitleggen. Het lesmateriaal was goed en duidelijk. Informatie vooraf had naar mijn mening beter gekund. Ik wist nu niet goed welke materialen ik zelf mee moest nemen, en wat verzorgd werd door ArboNed. De verzorgde lunch was lekker.

interessant

Het was een zeer interessante en waardevolle training. Echter gezien de hoeveelheid van de materie, had ik de training liever in 2 dagen gehad.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Deskundig, veel informatie, droge kost, stijve setting

De training was erg inhoudelijk en werd deskundig overgebracht. In één dag krijg je veel informatie te verwerken over de droge kost die de Wet Verbetering Poortwachter is. Wel erg belangrijk om te volgen als je in HR werkt. De setting had van mij wat flexibeler gekund. We zaten nu in een traditionele U-setting waarbij de docent de slides voorlas en uitleg gaf. Hij speelde wel goed in op de interactie met de groep en kon veel praktijkvoorbeelden geven.

Een goede training.

Deze training geeft inzicht in de positie van de vertrouwenspersoon en handvaten voor het gesprek.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Veel geleerd voor het uitvoeren van de RIE binnen onze organisatie

Mooie, duidelijke training waarin veel handvatten worden gegeven hoe je een eigen RIE moet uitvoeren binnen je organisatie en waar je zoals tegenaan kunt lopen. Het ging over hoe je een algemene RI&E opstelt en of deze getoetst moet worden, welke tools je kunt gebruiken voor het opstellen van een RI&E en hoe u een passende tool selecteert, en wat de wettelijke kaders zijn waar je rekening mee moet houden. Ook het handboek dat we hierbij kregen is een mooi naslagwerk om zelf mee aan de slag te gaan.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE)

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]