Heel nuttig

De training was heel goed in alle aspecten: het professionalisme van de trainer, de presentatie en een practische deel.

• Welke training heeft u gevolgd? Ergocoach beeldschermwerkplek

Interessant

Ik vond vooral de gesprekken met acteur erg interessant. Martin geeft de training op een erg prettige manier en heeft een openhouding!

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren

informatief

prima trainer en interactieve training.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Voorkom uitval door ongezonde werkstress

Van niets aan kennis naar een overzichtelijke functie

prettig

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Een feitelijke en goed gedocumenteerde cursus

Vond het een nuttige cursus. Heb meer inzicht gekregen van de rol van vertrouwenspersoon en goede praktische aanknopingspunten om ermee te werken. Kleine groep van 10 personen is prima. Goede persoonlijke sfeer. Deskundige docent met eigen -praktijkervaring. Op een prettige manier een heleboel informatie overgedragen in een relatief korte tijd. Heb er veel aan gehad.

Zeer leerzame cursus.

Vooral de praktijkvoorbeelden en ervaringen van andere cursisten vond ik prettig om aan deel te nemen.

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren

Zeer nuttige nieuwe info gehad.

Het is mij duidelijk geworden dat een vertrouwenspersoon best wel een lastige plek in het bedrijf heeft. Je bezit info waar je eigenlijk geen kant mee op kunt.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Deze cursus gaf mij veel inzicht in het uitvoeren van de functie van vertrouwenspersoon

Zie hierboven.

Tevreden

Goede inhoud van de training, met een duidelijk doel. Hoe creëer je en sociaal veilige werkomgeving (ook preventief). De training laat je bewust nadenken over de structuur binnen je organisatie.

• Welke training heeft u gevolgd? Creëer een sociaal veilige werkomgeving

Leerzame training

Ik vond het een leerzame cursus. Leuk dat er een handig boek bij zit en Marcella is een leuke goede trainster.

• Welke training heeft u gevolgd? Creëer een sociaal veilige werkomgeving

Fijne training als basis voor een preventiemedewerker

Prettige en energieke trainer met veel kennis. Fijn dat er ook steeds specifiek aandacht was voor de punten die in onze organisaties voor zouden kunnen komen. Dat maakte het geen standaardverhaal, de trainer dacht fijn mee.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker (online)

Deskundige

Leerzaam

Prima uitleg, duidelijk

Duidelijke uitleg, was online prima te volgen

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Zeer interessante en leerzame training met goede casussen.

Gisteren heb ik de vervolgtraining Vertrouwenspersoon gevolgd. De kennis werd weer even goed opgefrist. Daarna hebben we een aantal "lastige" casussen/meldingen besproken en geanalyseerd. Het was een zeer leerzame training, en ik denk dat het (voor mij) zinvol is deze vervolgtraining 1 keer in de ca. 3 jaar te volgen.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Helpt de eerste basis van vertrouwenspersoon onder de knie te krijgen

Veel interactie, vaak de check of er vragen zijn. Meedenken en hulp aanbieden. Goede ervaring en leuke groep

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Er is een goed en helder beeld geschapen

Amsterdam cursusdag 5-11-2024 Invaldocent Marcel heeft op heldere - éénduidige wijze de rol van vertrouwenspers VPO toegelicht, met daarbij de taken en de kaders waarbinnen de rol zich afspeelt duidelijk te benoemen. Waarna enkele we enkele casus hebben behandeld, hetgeen het gevoel ten aanzien van de inhoud van de rol VPO ten goede kwam.

Positief

Prettige dag in ontspannen sfeer. Voldoende informatie en juiste handvatten.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Verrijkend en zeer de moeite waard

Cursusleider was zeer gedreven en voelde goed aan wat de groep nodig had. Duidelijke uitleg en ruimte voor eigen inbreng.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Positieve training met een deskundige trainer.

De training vertrouwenspersoon 9 jaar geleden reeds een keer gevolgd en deze min of meer als opfristraining gedaan. Weer nieuwe inzichten gekregen en het was een fijne kennisuitwisseling.

Uitstekende training

Interessante training. Duidelijke en concrete trainer ook. Wij hadden een klein groepje maar dat was ook juist prettig. Veel ruimte voor ieders werksituatie.

Zinvolle training

Vooral de kaders waarbinnen een vertrouwenspersoon dient op te treden zijn duidelijk geworden. De volgende keer zou ik voor een fysieke training kiezen ipv online. Het is, ondanks de pauzes, een behoorlijk lange zit achter het beeldscherm.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Nuttige cursus met ervaren trainer

Goede opbouw van de cursus, waarvan veel raakvlakken aan bod komen. Trainer met veel ervaringen, waardoor veel voorbeelden gebruikt konden worden om de theorie te kunnen ondersteunen.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Het was een fijne training waarbij de tijd voorbij leek te vliegen.

Ik vond het een leuke training waarbij de trainer vaak uit eigen ervaringen kon putten. Dit maakte de theorie tastbaar.

Uitstekende Training

Prima training met prima uitleg, documentatie en presentatie. Voldoende praktijk voorbeelden en ruimte voor discussie. De score van "Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus" is laag omdat de punten al gebruikt worden in mijn huidige functie HSE Officer). Wel een aantal zaken geleerd, die ik zeker ga gebruiken. Verbeterpuntje: Lunch was minder. Het brood was oud. Wel voldoende keuzes.

Heel nuttig!

Heel nuttig om eens een dag te besteden aan dit onderwerp. Goede inzichten opgedaan en de geleerde lessen zijn heel bruikbaar in de praktijk. De trainster had ook een goed tempo en een fijne manier van trainen.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker (online)

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]