Het was een fijne training waarbij de tijd voorbij leek te vliegen.

Ik vond het een leuke training waarbij de trainer vaak uit eigen ervaringen kon putten. Dit maakte de theorie tastbaar.

Uitstekende Training

Prima training met prima uitleg, documentatie en presentatie. Voldoende praktijk voorbeelden en ruimte voor discussie. De score van "Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus" is laag omdat de punten al gebruikt worden in mijn huidige functie HSE Officer). Wel een aantal zaken geleerd, die ik zeker ga gebruiken. Verbeterpuntje: Lunch was minder. Het brood was oud. Wel voldoende keuzes.

Heel nuttig!

Heel nuttig om eens een dag te besteden aan dit onderwerp. Goede inzichten opgedaan en de geleerde lessen zijn heel bruikbaar in de praktijk. De trainster had ook een goed tempo en een fijne manier van trainen.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker (online)

Duidelijk, interessant met interactie cursisten

De cursusleider was duidelijk en maakte de cursus interessant. Haar uitleg zorgde er voor de wij als cursisten interactief uitgedaagd werden. Dit zorgde voor uitwisseling van ervaring en ideeën.

Prima training

Nvt

Uitstekende training

Uitstekende training, heeft aan de verwachtingen voldaan. Dit mede door prettige lesbijdrage van de docente.

Zinvolle training

Het is een zinvolle training met veel info. Om het wat geanimeerder te maken zou ik me kunnen voorstellen dat het beter te volgen is met voorbeelden uit de praktijk. Vooral de ochtend is heel theoretisch. In de powerpoint werd een spelletje benoemd welke de trainer ook heeft. Helaas lag deze in zijn auto, anders hadden we deze kunnen doen, zeker ook om even interactief te kunnen zijn met alle theorie die gegeven werd. Ik zou de middag echt gebruiken om gesprekken te oefenen/bespreken met voorbeelden uit de praktijk.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Zeer nuttige en constant boeiende cursus

De cursus is zodanig praktisch opgebouwd dat je constant geboeid blijft en dus ook heel veel leert in een eigenlijk te korte dag. Is er een vervolgcursus?

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren

Goede cursus en zeer leerzaam!

De trainer wist overal een antwoord op en stond open voor al onze vragen.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen

Duidelijke uitleg!

Deze training is inderdaad een basistraining voor een vertrouwenspersoon. Het werd super duidelijk uitgelegd zodat je voor jezelf ook gemakkelijk notities kon maken.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Goed afgestemde training op de doelgroep

De inhoud van de training (theoretisch gedeelte en praktijkgedeelte met acteur) zat goed in elkaar en was goed afgestemd op de doelgroep deelnemers. Kundige trainer en kundige acteur die de dag vormgaven! Het oefenen met casussen in combinatie met een acteur vond ik erg waardevol. Jammer dat niet elke deelnemer het zelf oefenen met de acteur wilde oppakken, hierdoor werden enkele praktijkvoorbeelden mogelijk gemist.

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren

Veel informatie en duidelijke uitleg gekregen over de Wet Poortwachter.

Een goede interactieve training met een goede trainer die echt verstand heeft van zaken. Helder, duidelijk en informatief. Daarnaast ook heel fijn om met diverse collega's uit het werkveld te sparren over ziekteverzuim en de betreffende regels.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

duidelijke uitleg van een prettige trainer

Fijne training

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Blanco erin gegaan maar kom terug met veel kennis terug

De training was uitgebreid ook de naslagwerken zijn fijn. Je krijgt een hele goede basis mee en weet ook daarna waar dit terug te vinden is. Ook de trainer had veel kennis en behandelde casussen uit de groep. Hierdoor wordt het relevant en tastbaar.

Leerzaam maar ook intensief

Alles kwam aanbod alleen miste ik wat meer interactie. Ik had gehoopt dat we na de lunch een casuïstiek zouden doen. Tussen de dia's door kwam er wel eens een vraagstelling maar vond dit als nog te weinig interactie.

Leuke training.

De training was leuk met name de trainingsgesprekken. Van alle andere zaken, was ik al op de hoogte maar heel fijn om het nog weer eens onder de aandacht te krijgen aangezien er soms nog wel eens wat weg zakt.

Leuke training

Ik wist al best veel van de materie die besproken werd maar des al niet te min een leuke leerzame training.

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren

Goede doorloop van de processen met een duidelijke uitleg

Het was een informatieve cursus met een kundige trainer.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Super leerzaam en nuttig!

Ik heb een hele leerzame en goed verzorgde dag gehad. Maaike was heel fijn in haar manier van lesgeven en kon haar kennis en ervaring goed overbrengen op de groep.

Mijn vragen over het werk van ergocoach in 1 dag beantwoord

Interactieve en informatieve training met voldoende ruimte voor eigen inbreng.

• Welke training heeft u gevolgd? Ergocoach beeldschermwerkplek

Een hele fijne leerzame dag!

Het was een geweldige leerzame dag. De docente maakte het nog specialer! Ze was enthousiast en betrokken, wat de hele sfeer erg prettig maakte. De training richtte zich op ergonomie en het verbeteren van onze werkplekken. De presentatie was helemaal top! De docente gaf heldere uitleg over het belang van een goede houding en hoe we kleine aanpassingen kunnen maken voor meer comfort en gezondheid. Ik waardeer het enorm dat ik links heb gekregen waar ik meer informatie kan vinden. Deze bronnen zijn zeer nuttig en helpen me om de geleerde concepten verder uit te diepen. Bedankt voor het delen! We kregen praktische tips en deden interactieve oefeningen, zoals het evalueren van elkaars werkplekken. Dit zorgde voor leuke gesprekken en nieuwe inzichten. We mochten op ieder moment vragen stellen en onze eigen ervaringen te delen, wat het leerproces erg verrijkte. Aan het eind van de training voelde ik mij gemotiveerd om de geleerde tips toe te passen. Al met al was het een zeer waardevolle en leerzame ervaring, en de docente droeg daar zeker aan bij. Ik kijk ernaar uit om de veranderingen door te voeren!

• Welke training heeft u gevolgd? Ergocoach beeldschermwerkplek

Leuk, leerzaam, interactief en divers!

Leuke en leerzame theorie met een nuttige koppeling naar de praktijk!

• Welke training heeft u gevolgd? Ergocoach beeldschermwerkplek

Veel ervaring en kennis, leuke training

We hebben veel informatie gekregen op de dag en als naslagwerk om zelf mee aan de slag te gaan. Daarnaast zijn er ook veel verschillende casussen aan bod gekomen wat mooi de vertaalslag maakte naar de praktijk

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Erg leerzame en leuke dag!!

Een erg fijne mix van theorie en praktijkvoorbeelden. Leuke trainer met een erg duidelijk verhaal. ...en een lekkere lunch!

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Hele fijne en duidelijke uitleg over alles.

Ina was een hele fijne docente en heeft alles heel duidelijk uitgelegd qua wettelijke taken, verantwoordelijkheden en positie als preventiemedewerker. Een hele fijne dag en heerlijke lunch!! Een aanrader voor iedereen om te volgen.

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]