Goede presenstatie voor de rol vertrouwenspersoon en ondersteund met de juiste cases

leerzaam, goede duiding van de rol vertrouwenspersoon

zeer nuttige cursus

de deskundigheide en ervaring van de docent was zeer goed. Hij gaf goede handvaten en info hoe je kunt optreden als vertrouwenspersoon. de docent had veel ervaring waardoor er verschillende casussen besproken konden worden.

Positief, interessant en leerzaam

Een goede cursus, duidelijk, leerzaam met een deskundige en fijne trainer.

X

X

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Veel bruikbare informatie gehoord en gedeeld met mede -cursisten.

Fijne leerzame training met veel interactie.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (online)

Fijne interactieve training over taai onderwerp

De online training was erg leerzaam. Een interactieve groep, zodat je ook van elkaars ervaringen wat kunt opsteken. Verder goede afwisseling van filmpjes met uitleg en bespreken van casuïstiek

Duidelijke uitleg

De docent heeft een duidelijke stem. Heeft goed de taken/kaders van een vertrouwenspersoon uitgelegd. Had graag nog meer coaching tijdens het oefenen van de gesprekken gehad.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Leerzaam en interactief. Ik heb veel geleerd!

Ik heb een leuke training gehad, veel geleerd en ga dit zeker toepassen in de praktijk!

Duidelijk en voldoende gelegenheid om eigen cases te bespreken

Duidelijk en voldoende gelegenheid om eigen cases te bespreken

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Ruimte voor vragen en verduidelijking

Naar aanleiding van de training bleken sommige aspecten complex te zijn. Gelukkig is hier tijd en aandacht aan besteed om het te verduidelijken.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Leuke en heldere training!

Een hele leuke training. Opbouw was goed (ochtend theorie, middag oefenen). De ochtend had wat mij betreft iets sneller gemogen; iets meer vaart in het bespreken van de theorie. Echter kreeg ik niet perse het idee dat de rest dit ook zo ervaarde. Het was erg fijn om in de middag te kunnen oefenen met elkaar. Ik heb het gevoel dat ik nu de juiste handvatten heb om een gesprek aan te gaan. Ik heb er zin in en ben blij dat ik deze training gevolgd heb! De trainster Jacqueline was een erg prettige vrouw met veel ervaring.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

het heeft mij meer inzichten gegeven

interessant

Leerzaam, ook omdat ik u weet welke zaken ik in mijn organisatie eens moet checken. Verder waren de besproken casussen interessant.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

hele nuttige dag, veel informatie gekregen over hoe te handelen

Door deze dag heb een goed beeld gekregen van wat er op mijn pad als vertrouwenspersoon kan komen en hoe daar mee om te gaan.

leervol

Vele info gekregen, uitgebreid maar duidelijk.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Heel erg nuttig en leerzaam!

Ik zag best op tegen een taaie dag cursus. Maar het is mij 100% meegevallen! Onze docent kon prettig vertellen en had vooral in de middag veel praktijkvoorbeelden die ons lieten nadenken.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Ik heb de training als zeer goed en zeer leervol ervaren. De trainster gaf overal een heel duidelijke uitleg over, het verloop van de training zat goed in elkaar en het was fijn dat we in kleine groepjes met rollenspellen de techniek onder de knie konden krijgen.

Heel duidelijk en afwisselend

Fijn dat de training theorie en "praktijk" had. Heel fijn ook dat het een kleine groep was. De praktijk voorbeelden waren ook heel handig, dan kreeg je een nog beter beeld bij de theorie. Alles is duidelijk uitgelegd en verteld. De kaders zijn nu helder voor mij.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

heel prettige manier van training geven en duidelijke info

Ik vond deze training heel goed, omdat de trainster duidelijk was en informatie helder met goede sheets. Het tempo was prima en er was alle ruimte en tijd voor vragen.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

zeer leerzaam en met rust alles verteld

De trainer legde alle slides zeer rustig en interessant uit en er was steeds genoeg ruimte voor vragen en delen van ervaringen

Leerzaam

Duidelijke informatie. Door de praktijk voorbeelden beter beeld wat functie vertrouwenspersoon inhoud en hoe te handelen.

goede geknopte training

ik was op zoek naar een training voor 1 dag en ik ben zeer tevreden met alle basis info die we hebben gekregen. Het stukje wetgeving kon wat mij betreft wat minder uitgebreid, het is goed om het te noemen maar inhoudelijk vond ik het wat te diep gaan.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Prima aanvulling op het boek, prima antwoorden op de vragen

Het tempo waarmee de trainer de stof behandelt is fijn. Niet te lang, niet te kort. Korte pauzes op tijd, omdat je wel de hele dag achter je scherm zit. Betrokkenheid kan iets vergroot worden door vaker interactieve oefeningen tussendoor te doen. Fijne trainer, rustig en prettige stem.

zeer professionele

Was een hele nuttige workshop. heb veel geleerd in hele korte tijd. de boek is ook een belangrijke toevoeging en zal me helpen om de rol beter te vervullen

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

hele duidelijke uitleg over wat wel en vooral niet mag als vertrouwenspersoon

Zelf had ik duidelijke kaders nodig over wat een vertrouwenspersoon wel en niet moet doen. Die heb ik gekregen. Melvin heeft alles heel duidelijk gemaakt. En dit alles op een heel ontspannen manier.

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]