Heldere en concrete training

Er werd aandacht besteedt aan de theorie, en er was voldoende tijd voor inbreng van eigen casuïstiek. Hierdoor had de training de nodige maatwerk.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen

Leuke leerzame training

Goede training, veel informatie waar je ook echt iets mee kunt. We hadden een kleine groep van vier personen maar hebben dit als zeer prettig ervaren. Groep was actief en zo konden we ook van elkaar leren. De trainer was deskundig en gaf veel voorbeelden uit de praktijk.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Heel leerzaam en verhelderend middagdeel

Ik heb het ochtenddeel van deze training op een ander moment gevolgd, bij een andere cursusleider. Ik heb ervaren dat er verschil zit in wat de één en wat de ander je vertelt en leert. Bij de ander zat het accent meer op het PSA gebeuren en bij Ronald meer in het algemene ziekteverzuim. Persoonlijk sloot dit laatste meer bij mij en onze organisatie aan. Het middagdeel met de acteur - training van gesprekken - was uitermate nuttig en verhelderend, en de wisselwerking tussen de cursusleider en de acteur was prachtig, heel goed!

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren

Een prima dag, maar te groot verschil in ervaring niveaus van deelnemers.

Voor mij persoonlijk vond ik de training te basic, en bracht het weinig nieuws. Het viel mij op dat er groot verschil zat in de ervaringsniveaus van deelnemers, zowel inhoudelijk als qua persoonlijke ontwikkeling en ervaring. Sommige deelnemers leken "ja" gezegd te hebben tegen de functie Vertrouwenspersoon zonder precies te weten wat dit omvat. Daarmee blijft de training bij de allereerste basisbeginselen. Ik kan me voorstellen dat het lastig is om vooraf een onderscheid te maken in deelnemers en hun ervaring. Toch zou dat wel de effectiviteit van de training ten goede komen. Ik meld hieronder dat ik de training zou aanbevelen, omdat ik zie dat deze nuttig is voor vele anderen.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Praktisch en verhelderend voor mij als nieuwe interne vertrouwenspersoon

Het gaf me goed inzicht en heldere kaders t.a.v. mijn rol als VP. Praktisch ingestoken, fijne dynamiek in de groep, heldere uitleg.

veel geleerd

Ik heb veel van de cursus geleerd en Nathalie is een hele goede verteller. Als tip zou ik mee willen geven om de informatie op voorhand te geven, zodat er nog meer inhoudelijk over casussen gesproken kan worden. Nu nam de theorie het grootste deel van de tijd in beslag. Meer praktijk voorbeelden zou nog beter geweest zijn

Een goede, informatieve opleiding waar ik na 1 dag veel van opgestoken heb

Duidelijke uitleg, veel informatie en aan het eind nog het oefenen in rollenspellen. Het is een compacte cursus die ik zeker aanbeveel.

prima cursus,goede voorbeelden

goede cursus zinvol om heen te gaan

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

In en prettige en open sfeer de training ervaren

Opzet en presentatie waren helder. Er zat veel verdieping in de training. De dame die de training gaf loodste de cursisten op een rustige en duidelijke manier mee door de presentatie/materie. Eén punt van aandacht voor haar is wat mij betreft dat ze nog meer de leidersrol mag pakken, zodra er gesprekken (discussies) aan tafel los komen die te lang doorgaan. Belangrijk om de balans tussen aandacht voor het gesprek en de te behandelen punten te bewaken. Verder een dikke 8!

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Iets meer rollenspellen. eventueel met acteur.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

interessant, maar wel wat oppervlakkig

ik heb nu een beter beeld gekregen van de rol van een vertrouwenspersoon. ik vond wel de kennismakingsronde wel erg lang en heb nog wat weinig tools / feitelijke informatie om echt mee aan de slag te gaan

Duidelijk en mooi programma

Online goed te volgen.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

goede training

goede training

Prettig en informatief

Heel veel ruimte om situaties te bespreken. Echt een goede basis training. Trainer was helder in de uitleg

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Adequate behandeling van de ins en outs van wat het inhoudt om vertrouwenspersoon te zijn.

Veel informatie. Heldere uitleg met voorbeelden uit de praktijk. De docent ging goed in op wat er speelde bij de cursisten. Leuke groep, die heel communicatief was. Heeft mij een stuk verder geholpen.

Zeer nuttig

Het was een nuttige dag waarbij ik veel handvaten heb gekregen en mijn vragen zijn beantwoord.

Leerzaam

Het was een zeer leerzame dag. De stof werd goed gepresenteerd en was zeker niet saai. Het werd op een leuke manier gebracht ook met inbreng van eigen casussen. Kleine opmerking voor de lunch, het zou fijn zijn als er meer vegetarisch aanbod is.

Prima!

Ervaren en enthousiaste trainer, inhoudelijk kwalitatief goed en ik kreeg duidelijke antwoorden op mijn vragen.

Waardevolle training

Fijne training, goed opgezet met ruimte voor discussie en ervaringen. Waardevolle eye openers en bruikbare info om te kunnen implementeren op mijn werk. Genoeg beweging tussendoor en heerlijke lunch. Ook de trainer M. Spoelstra als heel prettig en kundig ervaren.

• Welke training heeft u gevolgd? Ergocoach beeldschermwerkplek

Handvatten gekregen bij dat gene wat ik al wist en deed!

Handvatten gekregen bij dat gene wat ik al wist en deed!

• Welke training heeft u gevolgd? Ergocoach beeldschermwerkplek

Het was een duidelijk en goede training

Ik kan mijn kennis overdragen op mijn collega's en hen advies geven over de beste manier van werken gedurende de dag.

goede informatieve training

De training vond ik zeer leerzaam, het heeft voor bewustwording gezorgd. Daarnaast kunnen we nu actiever aan de slag met een goede werkhouding, op kantoor maar ook wanneer er thuisgewerkt wordt. De trainer heeft veel kennis en ervaring het vakgebied, dit zie je bij de training.

• Welke training heeft u gevolgd? Ergocoach beeldschermwerkplek

Ik heb een hele leerzame dag gehad!

Het was een leerzame dag met een kleine interactieve groep mensen. Ik was blij met de geringe kennis die ik tot dan toe had opgedaan want wanneer ik hier helemaal blanco had gezeten dan had ik wel wat vraagtekens gehad bij sommige termen en geroepen percentages. Ik had wel begrepen dat er een certificaat zou volgen, deze heb ik nog niet gezien.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

De training was erg informatief en leerzaam.

De docent was iemand uit de praktijk en vertelde met veel enthousiasme. Hij benoemde ook voorvallen uit de praktijk en hoe het opgelost werd. Het was een erg leuke dag en natuurlijk het belangrijkste erg leerzaam!

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

De training heeft mij een beter beeld gegeven over de rol van vp.

De training heeft me flink laten nadenken over wat de rol precies inhoudt en hoe ik me moet opstellen. Over de training zelf, het kostte me moeite om mijn aandacht er bij te houden aangezien het vooral heel veel luisteren is. Een fysieke training had mijn voorkeur, maar deze ging door te weinig aanmeldingen (bij ons in de buurt) niet door. Vandaar dat ik naar de online-training ben uitgeweken.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]