warrig en vooral over kantoren en niet over werkplaatsen.

ik vond de training behoorlijk warrig en onoverzichtelijk. het ging vooral over kantoor omgeving en heel weinig over werkplaats omgeving.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Omvat alle informatie over uitleg/doel preventiemedewerker

Geeft alle informatie zowel praktische als theoretisch (vastlegging/inspecties enz.) Heldere toelichting, ook de sheets overzichtelijk en begrijpelijk in bewoordingen. Docent, fijne benadering, veel kennis en goede uitleg. Ook de interactie met de groep erg prettig. Kortom veel geleerd! (mijn eigen kennis op 3 sterren gezet, start net, volop in leerproces)

leuke en informatieve cursus

Heel interessant!

Zeer leerzame dag waarin het duidelijk is geworden wat voor positie je als vertrouwenspersoon inneemt, wat het inhoud om vertrouwenspersoon te zijn en welke handvaten je kunt gebruiken. Duidelijke voorbeelden uit de praktijk en ook de valkuilen zijn duidelijk besproken.

Leerzaam

Ik heb ontzettend veel praktische informatie ontvangen waar ik verder mee kan. Het tempo tijdens de training was erg goed, de kennis van de trainer ook. Er was ook ruimte om vragen uit eigen praktijk te stellen. Locatie was erg fijn, goed bereikbaar en met een voortreffelijke lunch.

Leuke cursus

Het is een leuke cursus. Jammer vond ik dat er door de diverse disciplines (van loodgieter tot zorgmedewerker) niet specifiek per sector werd ingezoomd. Wel voldoende vragen kunnen stellen i.v.m. de kleine groep. Het veel noemen van NEN-nummers vond ik wat overbodig, zeker gezien de diverse sectoren. Zelf heb ik meer behoefte aan uitleg bij onderwerpen, die miste ik een beetje. Wellicht wat meer wetgeving maar dat is persoonlijk.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Interessante materie, veel nieuwe inzichten gekregen.

Ik heb deze dag geleerd dat minder meer is. Veel tips vanuit de praktijk mogen ontvangen.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Helder en duidelijkheid: mogelijkheden en grenzen

Vanuit theorie en met veel ervaring heeft Marcel op deze dag de rol ver vertrouwenspersoon fundament, kaders en mogelijkheden gegeven. Ik voel me toegerust deze rol op me te gaan nemen.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Leerzame dag en goed netwerkmoment

Training verliep wel wat chaotisch. Trainer versprak zich vaak. Erg veel ligt natuurlijk niet vast en is daardoor onduidelijk voor mensen die nieuw zijn met deze materie. Waren een uur te vroeg klaar vond het zonde dat er geen aanvullende info in die tijd. Vind het erg duur voor de 5 uur die er effectief getraind wordt.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Nuttige training, heb informatie gekregen die ik zocht

Leuke en enthousiaste trainer met veel ervaring als vertrouwenspersoon: je merkt dat hij weet waar hij het over heeft. Zoekt veel het gesprek op, zet deelnemers aan het denken. Aandachtspunten: - training was heel veel 'voorlezen van de powerpoint'. - trainer had kennis niet alle momenten up to date, wist bijvoorbeeld niet waarom een bepaalde toevoeging op de ppt stond of wat de actuele stand van zaken mbt wetgeving was.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Veel informatie, maar duidelijk en compact!

Het was een leerzame dag met veel informatie, maar de scholing werd afwisselend met luisteren en opdrachten gegeven. Na de scholing was er bekend welke taken horen bij preventie medewerker. Fijn om de PowerPoint en het boek ontvangen te hebben, deze zullen wij zeker gaan gebruiken als preventie medewerker

interessanter dan verwacht

Prettige en complete training voor de beginnende preventiemedewerker. Goede combinatie van theorie en praktijk en deskundige trainer.

Goede inhoudelijke cursus!

Goede inhoudelijke cursus welke handvaten geeft om als preventiemedewerker aan slag te gaan!

Fijne dag

Goede kennisoverdracht

Prima en praktijkgericht

Leuke vlotte training en steeds teruggekoppeld op de praktijk van de deelnemers.

Mooie overzichtelijke training.

Goed dat het theoretische werd afgewisseld met praktische toepassingsoefeningen. Heel interactief.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

super duidelijke uitleg en interactie

De uitleg was helder en er was veel interactie. ook werden er rollenspellen toegepast waardoor je je bewust werd wat er bedoeld werd en wat er voor jezelf nog verbetering behoeft

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren (online)

Goede duidelijke cursus

Goede cursus die ondanks dat het online, toch zeer praktisch is met veel voorbeelden uit de praktijk. Dit maakt het altijd prettig en laat de stof meer leven. Er was ook zeker ruimte om de persoonlijke situaties en vragen van een ieder te beantwoorden.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker (online)

Leerzaam!

Ik heb de training als heel leerzaam ervaren. Het heeft mij de kaders gegeven die ik nodig had om mijn rol uit te kunnen gaan voeren. Veel aandacht in de training ging naar de uitleg wat de verschillende soorten arbeidsbelasting. Dat had wat mij betreft wat korter gemogen en wat meer inzoomen op de taken/verantwoordelijkheden van een VP, die pas middags aan bod kwamen. Ook had ik de taken/verantwoordelijkheden graag eerder geweten, voor de uitleg van de dingen die je als VP tegen kunt komen. Dat zet het dan wat beter in context. Al met al een goede dag die voldoende bracht wat ik nodig had.

Top training.

Fijne ervaring met deze training. Trainer verschafte op een duidelijke manier uitleg en informatie. Genoeg tijd voor vragen. Zeer leerzame dag.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Duidelijke training

Duidelijke training en goede trainer die zijn best doet om alle vragen te beantwoorden en alle scenario's te bespreken (hoe extreem ook ;) Erg benaderbaar. Fijne pauzes tussendoor. Het uitvragen van de leerdoelen en die aan het eind nogmaals bespreken vond ik ook erg prettig. Ik heb maar 1 feedback puntje; Het filmpje dat getoond wordt waarbij de dame het nodige uitlegt kan beter. Het continue afwisselen tussen slide, persoon en slide plus persoon is erg onrustig. Net als je bezig bent de slide te lezen verandert het weer. De dame niet een pak papier in haar handen laten houden zou ook iets rustiger zijn voor het oog.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Goede basistraining

Als basis is de training goed volledig. Er wordt een duidelijk beeld geschetst van de kaders en invulling van de rol.

leerzame training

deze training heeft mij de nodige handvatten gegeven

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Ik vond het eerlijk gezegd een beetje saai. Heb eerder een cursus preventiemedewerker gevolgd, waardoor ik blijkbaar al veel dingen weet en wij op het werk ook al veel zaken op orde hebben.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker (online)

Leerzaam en open discussie

Leerzaam en open discussie's

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]