Veel geleerd

Duidelijke sheets. Veel tijd voor vragen en goede antwoorden hierop.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

fijne training die mij veel inzicht heeft gegeven

Een ontspannen training met een leuke diverse groep. Ik kan een goed begin maken in mijn rol als preventiemedewerker na deze training.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker (online)

helemaal prima

Was prima cursus alles is duidelijk uigelegd en alle ruimte voor vragen.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker (online)

Heel interessant, ik kon mijn aandacht er goed bijhouden!

Leerzaam, herkenning/ bevestiging van ervaring op de werkvloer. Veel theorie, maar prima duidelijk te volgen. Voorbeelden vanuit cursisten en vanuit trainer waar de stof goed op aansloot. Ruim de mogelijkheid voor vragen/ opmerkingen. Voldoende aandacht en nemen van de tijd. Fijn de boeken als handvaten te mogen houden. Enigste echt enigste minpuntje dat de sheets oud waren. De voorbereiding op de training om de sheets aan te passen daar hadden ze wel tijd voor mogen maken.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen

opfristraining WVP

In mijn functie heb ik te maken met de regels rond WvP. Ik ken deze regels wel maar door deze opfristraining is alles weer helemaal helder. Heldere uitleg van de trainer en het behandelen van casussen maakte dat het voor mij een nuttige bijeenkomst was.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Goede inhoudelijke informatie en leuke trainer

Inhoud van de training was compleet, de powerpoint wat verouderd, zeker als er gekeken wordt naar de afbeeldingen die gebruikt worden. Complimenten voor Ron, welke de training verzorgde. Hij kon veel kennis overbrengen en ons daardoor op we helpen met vragen of situaties die spelen binnen de organisatie.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Het was een goede, duidelijk training

In het begin was de trainer nog wat onzeker voor mijn gevoel. Maar ze gaf ook aan dat ze nieuw was als trainer. Maar al snel ging die onzekerheid over en heb ik mooie handvatten uit de training kunnen halen.

Informatief en zeer praktisch

Een informele en vertrouwelijke setting waarin diverse moeilijke aspecten werden gedeeld, op een persoonlijke manier, met -bonus!- een beetje Brabantse gezelligheid! Er was veel ruimte voor eigen inbreng en vragen, en er is veel ruimte uitgetrokken om te oefenen. Trainer is erg kundig met veel praktijkervaring waar we ons voordeel mee konden doen.

Prima training

Prima theorie behandeld. Met name de casuïstiek vond ik interessant.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Fijne handvatten en kader waarbinnen je als vertrouwenspersoon kan acteren.

x

Zeer zinnige training vertrouwenspersoon

Ik wist niet goed wat te verwachten als rol vertrouwenspersoon, de rol is uit de training goed naar voren gekomen.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Mooie training die handvaten bied

Het is prettig om te weten welke rol je moet aannemen als vertrouwenspersoon. Vooral het sparren over de casussen was interessant, hierdoor zag je dat de trainer veel ervaring had. Dit was waardevol.

Veel geleerd!

De training was een goede combi van luisteren en doen!

waardevolle training

duidelijk en goed opbouw van de lesstof

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Zeer leerzaam en prettige ervaring!

Natasja nam de tijd om ons goed te informeren over de rol die wij als vertrouwenspersoon hebben gekregen. Ik heb haar training als zeer leerzaam en prettig ervaren! Dit heeft mij o.a. draagvlak gegeven om dit verder in onze organisatie te kunnen doorvoeren.

Waardevolle training

Ik heb de training als zeer waardevol ervaren. Het werd al snel duidelijk dat de rol van Vertrouwenspersoon veel meer omvattend is dan ik in eerste instantie dacht.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Fijne trainer, erg kundig en kon de training boeiend houden.

Zoals hierboven beschreven.

Duidelijk

De training was duidelijk en overzichtelijk.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Heel veel nuttige informatie, in een fijne sfeer gebracht

In een kleine groep (5 deelnemers) de training Vertrouwenspersoon gevolgd. Heel veel informatie over wat te doen en, vooral ook wat niet te doen bij meldingen. Nuttige oefeningen om het geleerde in praktijk te brengen aan het eind van de dag. Goed verzorgde lunch! Wel erg veel informatie, de ruimte waarin de training werd gegeven voelde uiteindelijk wat benauwend aan.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Een leerzame en vooral ogen opende training.

De les werd door een zeer deskundige trainer gegeven. Denkt mee en geeft goed aan wat je taak en wensen zijn in je rol als preventiemedewerker. Geeft ook tips over grenzen en je branche hoewel ik in een wat minder gangbare branche zit, Er was een goede afwisseling door de interactie en opdrachten die je kreeg. Een training die mij echt vooruit heeft geholpen ik ik nog zelf in mag groeien.

Zeer leerzaam en interessant

Sympathieke, toegankelijke en deskundige trainster. Dagindeling was prettig. Fijn dat het ook interactief was en wij als deelnemers uitgedaagd werden mee te denken. Lunch was zeer goed verzorgd. Einde van de dag stopte de techniek ermee, waardoor het niet meer mogelijk was om verder te gaan met de Powerpoint presentatie. Daar liet de trainster zich gelukkig niet door uit het veld slaan, ze pakte het goed op en kon de training verder goed afronden.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Fijn om met gelijkgestemden te kunnen sparren over de uitdagingen in de rol al Vertrouwenspersoon

Wij hadden een klein clubje waardoor het makkelijk was om met z'n allen te sparren over de uitdagingen in de rol als VP. Fijn om nieuwe inzichten of soms juist de bevestiging dat je ok gehandeld hebt te krijgen. Misschien lag het aan onze groep, maar ik denk dat we zeker nog wel een uur hadden kunnen vullen dus het had van mij ook iets langer gemogen.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Zeer interessant, veel geleerd.

Ik heb de cursus als zeer prettig ervaren. Dit omdat een zeer vriendelijke en kwalitatieve instructeur de cursus gaf. Die bracht een goede sfeer en goede uitleg. Daardoor kwam er ook een goede sfeer in de groep. Er was voldoende afwisseling en een goed verzorgde lunch. Gewoon weg een goede ervaring gehad en uiteraard veel geleerd en informatie opgedaan.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

informatief met ruimte voor interactie

De training heeft mij een helder zicht gegeven op de rol van vertrouwenspersoon en concrete handvatten om deze rol naar behoren uit te kunnen voeren.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Goede informatie en praktische tips.

De vragen die ik voor aanvang van de cursus had zijn beantwoord. Met de informatie en praktische tips die ik heb gekregen heb ik het gevoel dat ik deze kennis voldoende in de praktijk kan brengen.

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]