Prima!

Een goed, op de praktijk afgestemde cursus.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Had er meer van verwacht.

Locatie en verzorging prima. Inhoud van de cursus heel basaal en weinig praktisch. Kan mogelijk komen door de deelnemers waardoor er veel randzaken besproken werden en niet hoe de preventiemedewerker praktisch kan worden ingevuld. Voor de werkgevers kan dit mogelijk tot discussies gaan komen omdat vanuit de werkgeverskant keuzes gemaakt zijn en valide onderbouwt maar een nieuwe preventiemedewerker kan hierdoor weer in een oude discussie vallen en teleurgesteld zijn. Voorbeeld is OR en ja wettelijk zou dit geregeld moeten zijn maar praktisch zal dit bij veel bedrijven niet zo werken.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Informatief met een goede interactie

Duidelijke uitleg met een dosis lichte humor, veel interactie met medecursisten daardoor ook de indruk van andere bedrijven en kunnen horen hoe het bij hun geregeld is. Janneke was een goede instructrice die ons een goed beeld gaf over de functie preventiemedewerker.

Prima cursus

Prima cursus waarbij voldoende aandacht is voor de aanpak van meldingen en klachten.

Leuke interactieve training.

De training geeft goede handvaten voor het oppakken van de werkzaamheden als preventiemedewerker.

Goede basistraining

Goede basistraining voor de de vervullen functie van preventiemedewerker waarbij alle facetten aan bod zijn gekomen

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Een nuttige cursus met praktische tips

De do's en don't m.b.t. de rol als vertrouwenspersoon worden belicht. Daarnaast ontvang je een stappenplan als leidraad voor het voeren van een gesprek.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Goede structuur om veel informatie in korte tijd te verwerken

De training is een goede mix tussen informatie en reflectie. Er is goed de ruimte om vragen te stellen of een discussie punt aan te gaan, hierin is de begeleiding van de trainer ook zeer goed. Vanuit het praktische punt mis je nog een klein beetje de handvaten over welke externe organisaties bestaan die je eventueel kan raadplegen, er zijn wel enkele namen voorbij gekomen maar hier mocht iets langer stil gestaan bij worden.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Een powerpoint presentatie die wordt voorgelezen.

Vanuit mijn beleving werd vooral voorgelezen wat er al in de powerpoint presentatie stond. Er ontstonden tussendoor wel discussies en werden er vragen gesteld waardoor e.e.a. duidelijker werd. Dat vond ik wel prettig. Het lezen van de powerpoint had ik thuis ook zelf kunnen doen.

Fijne training

Ik heb de basis geleerd van wat een vertrouwenspersoon allemaal doet. Er was veel stof te behandelen, maar Natasja heeft het op een duidelijke en prettige manier uitgelegd.

Veel geleerd!

Ik dacht al het een en ander te weten, maar ik heb heel veel geleerd.

Goeie uitleg

Duidelijke toelichting op de Do en Don't(s)

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Heldere uitleg over een toch best ingewikkeld onderwerp.

Een zeer nuttige, interactieve training waarbij de meest belangrijke onderwerpen rondom de taken van een vertrouwenspersoon en de daarbij benodigde kennis en kunde aan bod komen.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Nuttige training met ruimte voor interactie

Ik vond het een nuttige training waarin de trainster veel ruimte liet voor interactie. Het gaf duidelijk weer wat er wordt verwacht van een vertrouwenspersoon, en ook de samenvatting aan het eind was erg prettig. Mijn verbeterpunt zou zijn om nog wat meer te oefenen met gesprekstechnieken, waarbij de trainster zelf ook feedback geeft. Nu gaf je elkaar feedback, maar ik miste toch wat feedback van een ervaren vertrouwenspersoon. Verder prima en leuke dag!

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Ik heb op een hele fijne manier veel informatie opgedaan waar ik meteen mee verder kan.

Ik vond de training goed opgebouwd. Natasja werkt gestructureerd en geeft goed gehoor aan alle vragen. Hierdoor ontstaat er een fijne sfeer in de groep. We kregen veel informatie, maar alles was belangrijk, dus dit heb ik juist als iets positiefs ervaren. Ook erg fijn dat we het boek hebben meegekregen, zodat we wat meer houvast hebben. Na deze training heb ik meer handvatten gekregen om beter te functioneren als vertrouwenspersoon.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Ik heb het erg positief ervaren!

Ik vond dit een hele nuttige training. Veel van geleerd. De stappenplannen en informatie over wat er wordt verwacht van een vertrouwenspersoon was erg fijn. Ik zou graag wel meer aandacht willen voor verschillende casussen en oefenen met elkaar. Nu waren we verdeeld in 3 groepjes van 3 en hebben we maar 3 casussen besproken, maar doordraaien in de groepjes en misschien meer casussen zou denk ik erg nuttig zijn. Voor de rest vond ik de training erg goed en ook heel goed gegeven. Zou het zeker aanbevelen!

Leerzame dag!

De training werd op een zeer prettige manier gegeven middels een overzichtelijke presentatie. Als leek heb ik veel (theorie) geleerd over de rol van een vertrouwenspersoon.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Goede uiteenzetting van de rol van vertrouwenspersoon met fijne tips and tricks.

Goede afwisseling theorie met praktijk. Heldere voorbeelden.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

zinvol voor mij interne rol van VP

Deze cursus gaf mij een goede basis om mijn rol van VP beter te kaderen en gaf ook training in de wijze waarop een VP zich opstelt tov de melder (bv melder houdt de regie, LSD, informeel vs formeel proces)

Leuk, leerzaam en intensief

Een zeer leuke, leerzame dag, wel heel intensief. Ik heb een hoop informatie gekregen waar ik zeker mee aan de slag kan om de rol van vertrouwenspersoon goed te kunnen uitoefenen.

Veel informatie

Powerpoint als leidraad, redelijk snel er doorheen gegaan. Fijn om deze informatie gemaild te hebben gekregen. Casuïstiek zeer interessant, dan merk je gelijk waar je persoonlijk tegen aanloopt in gesprek.

Compleet

Een leerzame, interessante en ook leuke dag

Een professionele trainer!!

Een professionele trainer!!

Prettig maar rommelig

Er waren helaas wat technische problemen deze cursusdag, hierdoor was het erg rommelig. De docent heeft haar best gedaan ons daar zo weinig mogelijk van te laten merken. Ik had graag meer casuïstiek gehad in de cursus en meer feedback op het voeren van gesprekken.

Heel leerzaam.

De cursus was leerzaam en interessant. Verschillende casuïstieken besproken waardoor je meer ging nadenken over bepaalde situaties. Marcel gaf de training ook erg leuk waardoor je continue geboeid bleef.

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]