Prima informatie om mijn rol als vertrouwenspersoon te kunnen uitvoeren.

Een duidelijk en prettige manier van het overbrengen informatie door de trainer. Goede informatie en handvaten hoe een gesprek te voeren gekregen tijdens de cursus. Duidelijke kaders zijn geschetst.

Fijn, leerzaam & kleinschalig

Veel kennis, leerzaam & kleinschalig

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen

Leerzame trainingsdag

Esther Ijzendoorn is een fijne trainer, tijdens de dag was er genoeg ruimte voor pauze/lunch/wandelen. De filmpjes van de mannelijke collega vond ik wel erg saai en monotoon. Ook had ik verwacht dat we in de middag in rollenspellen zouden oefenen, maar we bespraken stellingen. Het mag wel iets levendiger worden opgezet, met nog wat meer interactie persoonlijke cases om in te brengen.

Leerzaam

Trainster van deze training wisselde goed af van tempo, casuïstiek en eigen ervaringen.

Duidelijke taal

Wat fijn om als startend vertrouwenspersoon deze dag meegemaakt te hebben! Fijne sfeer, goede cases, strakke tijdbewaking, trainer Natasja met veel kennis en ervaring.

duidelijk en veel informatie

de training was duidelijk en de trainee had veel kennis van zaken.

Leuke leerzame training

Fijne cursus

De kennis die ik al bezit is door het volgen van de cursus op de juiste punten verder uitgebreid. Adinda heeft alle onderdelen uitgebreid behandeld. Haar uitleg was fijn en er was voor alle cursisten ruime mogelijkheid voor het stellen van vragen en het voorleggen van casuïstiek.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Professioneel en te goed volgen.

Cursusleider was duidelijk in hetgeen behandeld werd. Hij nam de tijd om e.e.a. te verduidelijken daar waar nodig. Hij was zeer benaderbaar en prettig in de omgang en communicatie. Ik heb de cursus als heel prettig ervaren.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Een leerzame dag met voldoende ruimte voor inhoudelijke diepgang

Ik heb deze dag als leerzaam en prettig ervaren. Er was voldoende ruimte en kennis voor eventuele diepgang.

Duidelijke informatie

Duidelijke informatie en leuke training.

Professioneel

Erg aangenaam duidelijk uitleg van de training Ruimte voor vragen en discussie Erg leerzaam Dank u wel

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Leerzame cursus en uitstekende presentatie

Ik heb de cursus als zeer leerzaam ervaren en heb veel nieuwe kennis kunnen vergaren. Daarbij werd een uitstekende presentatie gegeven.

Duidelijke en nuttige training

Tijdens de training veel opgedaan over de wet en regelgeving.

Duidelijk, doelgericht en informatief

Na de training ben ik ruim op de hoogte van de verwachtingen voor de functie van preventiemedewerker. De training was goed opgezet en was voorzien met een heerlijke lunch.

het is algemeen, informatief

ik had meer inhoudelijke advisering verwacht m.b.t. RIE en het afhandelen van Plan van aanpak.

Leerzaam

Ik heb alle informatie gekregen die ik wilde en de trainer heeft het zorgvuldig uitgelegd. Prettige sfeer op een goede locatie. Tip: we hebben een groot handboek & een handboek voor casemanagers ontvangen. Die is niet open geweest tijdens de training. Het kan een optie zijn om daar wat thuis in te geraken zodat je ze er na de training ook makkelijker bij pakt (een zoekopdracht of wat gebruik je waarvoor).

Heel positief

Leuke uitwisseling van informatie en oefeningen en kadering van de vertrouwenspersoon. Heel degelijk en rustige trainer die alles heel gestructureerd kon brengen en heel actief luisterde naar de groep en alle ideeën en voorstellen mee nam in haar traning.

Informatief

Het was een prima cursus. Informatief

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Zeer verhelderend ivm duidelijke kaders

De opbouw van dag zat goed in elkaar. Zeker dat er werd afgesloten met kleine case studies. De dag inspireerde me om me verder te verdiepen in een vervolg cursus aangezien vooral in de gespreksvoering voor mij nog veel te halen is.

prima dag, veel geleerd.

Het was een volle dag met heel veel informatie. Het liefst zou ik een vervolg krijgen om de juiste structuur beter te leren. Het is ook heel duidelijk geworden dat ik mijn "oplosmodus" thuis moet laten. Dat zal wat oefening vergen, maar ik ga er vol vertrouwen aan beginnen.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Leerzaam en in mijn geval een goede herstart

Voor mij was deze training een herhaling of herstart in de rol van Vertrouwenspersoon na een periode waarin ik de functie niet heb ingevuld. Goede training, prima docent met oog voor tijd en het delen van kennis en ervaring. Interactie met overige deelnemers en vooral praktijk situaties. Ik zie het als aanvulling en voorbereiding en op naar het maken van vlieguren, daar waar nodig! Dank voor de training en aan de groep, maar ook voor het mooie naslagwerk

Prima training

Prima training, heldere uitleg

Goede duidelijke training

Rustige duidelijke uitleg. Genoeg ruimte voor vragen, duidelijke antwoorden en voorbeelden.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Veel opgestoken in prettige sfeer

Duidelijke opbouw van dag, inhoudelijk prima presentatie (ook fijn dat deze direct nagestuurd is!) Leerzaam en plezierig dat vanuit de diverse aanwezige werkvelden cases in gebracht werden, Ook het zelf oefenen met zowel de rol als 'klager' als VP was heel leerzaam. Een fijne dag, ook door de cursusleider die veel ervaring heeft en bijdroeg aan voortgang en ook de tijd scherp in de gaten hield waarbij er ruimte was voor inbreng vanuit de groep

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]