goede training

ik heb in deze training handvaten gekregen waar ik mee verder kan.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren (online)

Mooie dag vol informatie

Met deze cursus heb ik denk ik voldoende bagage om aan de slag te gaan als preventiemedewerker.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Nuttige tips meegekregen, met name de gesprekstechnieken

Goede training, verzuim in het algemeen werd duidelijk besproken en er werden hele concrete tips meegegeven die je kunt gebruiken in een gesprek

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren

Heel informatief en leerzaam.

Door fysieke ontmoeting met anderen vertrouwenspersonen kont ik heel veel hulprijke informaties met naar huis nemen. De meesten vragen die nog open geweest waren zijn door de vakkundige trainer goed beantwoord. De locatie is perfect met de train de bereiken dat is zeker een echte plus.

Praktische en efficiënte cursus

Praktische cursus met veel praktijkvoorbeelden en oefeningen

Duidelijke training

De verzuimmanagement training was inhoudelijk duidelijk. Jammer dat er eigenlijk niet voldoende tijd was om alle spreadsheets te bespreken, maar alle aanwezigen kregen de tijd om hun vragen te stellen en kunnen de presentatie als naslagwerk gebruiken. Oefenen met een acteur was leuk en realistisch en ook confronterend, dus een goede oefening. Bij de presentatie per mail zouden nog 2 documenten meegestuurd worden, maar die zaten er helaas niet bij. Komt hopelijk nog.

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren

Veel geleerd in korte tijd

Prima vervolg training; wel weinig tijd om alle vragen te beantwoorden. Maar door alle vragen die wel aan bod kwamen toch een hoop geleerd.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Fijne ondersteuning in onze rol als vertrouwenspersoon.

Goede cases behandelt uit de praktijk van de mede cursisten. Was erg leerzaam.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Fijn om de rol van de VP nog eens helder te kunnen stellen en ervaringen met anderen te kunnen delen

Na een tijd ervaring als vertrouwenspersoon, merkte ik dat ik af en toe met vragen zat over hoever mijn rol als vertrouwenspersoon binnen mijn organisatie gaat. Het was fijn dit nog eens helder te stellen en ervaringen met andere vertrouwenspersonen uit ander(soortig)e bedrijven te kunnen delen. De sessie zou oorspronkelijk eerst terugblikken op concrete regels & middelen, om daarna casuistiek door te nemen. In de realiteit deelden deelnemers al vanaf de start van de trainingsochtend casussen uit hun eigen ervaring als voorbeeld m.b.t. bepaalde situaties. Dit maakte het wat minder gestructureerd, maar waarschijnlijk levendiger en direct herkenbaar en bruikbaar voor alle deelnemers. Aanvullende oefencasussen waren nog een welkome aanvulling op het programma geweest.

Prima docent, ongeschikte locatie

Temperatuur liep gedurende de dag op tot 24,8 graden. Dit vind ik ongepast als traininglocatie en zal dit meenemen wanneer ik een vervolg training overweeg via ArboNed.

Leerzaam

Fijn om met verschillende bedrijfstakken bij elkaar te zitten en elkaars ervaringen te bespreken. Een duidelijke presentatie met voorbeelden uit de praktijk.

Duidelijke uitleg, voldoende voorbeelden

Cursus was goed opgezet. Trainer was duidelijk en kundig. Voldoende voorbeelden. Ruimte waar cursus gegeven werd was erg warm!!!

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

professionele training door een deskundige trainer

Goede training met een deskundige trainer. veel van geleerd aan het einde van de dag Enige minpunt was de slechte ventilatie in de trainingsruimte Werd op den duur verschrikkelijk warm

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

veel theorie en sterke koppeling naar praktijk

was erg interessant en leerzaam, geeft een goed beeld over wat je als vertrouwenspersoon dient te doen. wat hoort er wel en wat juist niet bij je taken

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Prima cursus, duidelijk verhaal, cursusleider helder en laagdrempelig.

Het was een dagcursus waarbij de cursusleider er goed voor zorgde dat we steeds bijtijds even pauze konden nemen omdat het in het cursuslokaal warm/benauwd was. De cursus is verder prima, de cursusleider is vriendelijk en weet waar hij het over heeft, is geduldig en zorgt er voor dat de stof goed over komt.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Prima cursus, was wel erg warm op de cursuslocatie

Leerzame cursus, duidelijke uitleg, ruimte voor vragen.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Prima cursus, goede instructeur, duidelijke uitleg

Alleen de locatie laat te wensen over, geen frisse lucht zorgt voor een hele bedompte omgeving, geen beste locatie voor een dagcursus.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Alleen het was super warm in het les lokaal. Joost kreeg de temperatuur niet lager. Doordat het zo warm was kon je minder goed concentreren op de les.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Leuke cursus maar wat was het heet.

Een cursus met veel handvatten hoe jij een goeie vertrouwingspersoon kan zijn binnen het bedrijf. Echter was het 24.5 graden ongeveer in de ruimte waardoor je af en toe wegdoezelde. Wanneer de ruimte wat meer verkoelend is kan je echt beter je hoofd er bij houden. Luch en kleine hapjes tussendoor waren goed verzorgd en de locatie was snel te vinden.

Prima uitleg; goede presentatie

Cursusleider gaf duidelijke presentatie, goed gedoseerde informatie en persoonlijke aandacht voor individuele werksituaties. Goede lunch, ook niet onbelangrijk.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Goede duidelijke training met ruimte voor ieders situatie

Fijne duidelijke training. Leuke docent, er wat voldoende ruimte en aandacht voor ieders situatie. De docent had dit ook netjes voorbereid. Ik heb mijn leerdoelen behaald. Deze training is heel goed online te volgen.

leerzaam!

Wat een fijne training! Zelfs al was het online, het voelde alsof ik rechtstreeks in de actie zat. De snelheid van zowel de live trainer als de theoretische video's was precies goed. Het was super interessant om tussen de trainer en de 4 video's te switchen, gaf echt een leuke twist aan het geheel. Corina maakte niet alleen indruk met haar expertise over het onderwerp en de theorie, maar ze leek ook te weten wat er speelt op de werkvloer in allerlei sectoren. Dat gaf me het vertrouwen dat ze echt begreep waar we het over hadden. Na deze training voelde ik me geïnspireerd, vol energie en alsof ik een berg aan nieuwe kennis had vergaard.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker (online)

De training overtrof mijn verwachting door hoeveelheid aan onderwerpen

Prima ervaring, kundige trainster, kleine groep waardoor er veel behandeld kon worden en ruimte voor uitdieping. Met name de hoeveelheid aan aspecten die onder werkplekinstelling en beeldschermwerk vallen (5 W's) was een eye-opener. Het geeft mij handvatten om hier vorm aan te geven binnen onze organisatie. Catering/lunch in verhouding met de prijs van de training is wel een puntje van aandacht. De lunch was minimaal in de zaal zelf en in een broodzakje. Wel fijn dat er rekening met het glutenvrije dieet was gehouden

• Welke training heeft u gevolgd? Ergocoach beeldschermwerkplek

duidelijke en informatieve training

Duidelijke en informatieve training voor preventie medewerker. Misschien wat summier mbt de Arbowet en ook oefeningen mbt het opstellen van RI&E en Plan van Aanpak kunnen uitgebreider

Leuke leerzame training

Leuke trainer, met gevoel voor humor en geeft duidelijke uitleg. Hij neemt de tijd voor je en denkt graag mee.

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]