Heldere informatie op een overzichtelijke manier gepresenteerd.

Ik heb informatie ontvangen welke stappen ik moet doorlopen met een zieke werknemer.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (online)

Informatief

Veel informatie. Dat vraagt om na de cursus nog tijd te nemen om alles nogmaals goed door te nemen om het vervolgens echt goed op te nemen. Casusvoordeelden verhelderen goed.

eyeopener

Veel en nuttige tips. Feiten zorgden voor eyeopeners. Er is hier nog wel wat werk aan de winkel. Aan de ene kant fijn dat wij in Nederland de zaken bij wet geregeld willen hebben, stom dat het zo'n bureaucratisch en onpraktisch geheel is geworden. Dan is het wel weer fijn dat alles in deze training helder toegelicht wordt.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Alles in een dag nog een keer voorbij laten komen

Ik had al veel over het onderwerp vertrouwenspersoon gelezen en op deze cursusdag werd al die informatie nog een keer gestructureerd en voorzien van ervaringen uiteengezet. Nuttige bijeenkomst onder professionele begeleiding.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Het was een goede en duidelijke training!

De training had veel inhoud, maar was heel goed te volgen. Ik ben nu beter op de hoogte wat de taak is van een vertrouwens persoon. Zelf moet ik nog even alles op een rijtje zetten zodat ik een goede vertrouwens persoon ben. De cursus heeft me daarin veel goede dingen geleerd waar ik in de praktijk veel aan zal hebben. Nogmaals bedankt voor de goede en duidelijke (en prettige) training!

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Leuke, goede uitleg met mooi praktijk voorbeelden.

Training was boeiend en leuk en door de voorbeelden goed te plaatsen. Uiteraard is alles in de training anders dan in het echt maar dit geeft een mooie bagage mee.

Goede trainining

-casussen zijn uit het bedrijfsleven gegrepen -goede interactie

leerzame dag

Trainer was kundig ten aanzien van theoretische kennis maar ook vanuit praktisch toepasbaar oogpunt.

Interessante energieke begeleiding

Met goede afwisseling in video en uitleg. Het onderdeel cases bespreken had wel wat langer mogen duren. En de presentatie een keer updaten naar 2023 en een spellingcontrole kan geen kwaad.

leerzaam

Leerzame training basiskennis arbo/preventie

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Goed verzorgde en interessante training door een zeer kundige trainer!

Erg interessant, de trainer had duidelijk veel ervaring in het vak als vertrouwenspersoon en het geven van trainingen. Alles was supergoed verzorgd, nette presentatie, goede centraal gelegen locatie en heerlijk eten en drinken. De groep cursisten was gevarieerd en klein (bij ons maar 6 of 7), wat maakte dat er veel ruimte was voor interactie en casuïstiek. Ik was als enige van de groep vertrouwenspersoon voor cliënten en mensen om hen heen, en dus niet intern voor collega's. Dat maakte het soms even zoeken hoe de stof ook bij mijn situatie aansloot.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Een training met heldere lesstof en veel ruimte voor vragen, inbreng en rollenspel.

Trainster Natasja is in staat een berg theorie over te brengen zonder de cursisten daarmee te overspoelen. Ze verweeft de theorie met eigen ervaringen waardoor zij context en handvatten biedt. Natasja heeft aandacht voor je, luistert goed, en is ook nog 'gewoon' een prettig mens.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Een stuk minder stoffig dan waar ik vooraf bang voor was.

Op basis van het studiemateriaal dat vooraf was opgestuurd was ik bang dat het een taaie training zou worden met veel theorie. Door de afwisselende werkvormen is de training behapbaar gebleven.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Een fijne, leerzame training.

Het was een fijne en leerzame training. Het was prettig om te horen waar de trainer zelf wel eens tegen aan is gelopen, maar ook om te horen hoe het voor de andere cursisten is. De rollenspellen waren erg leerzaam, vooral omdat ik daardoor ook zag hoe de gesprekken nog anders gevoerd kunnen worden.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Super training, helder, concreet en hele fijne docent.

Ik vond het allemaal enorm duidelijk uitgelegd. Geen wazige taal maar alles concreet en toegelicht met duidelijke voorbeelden. Fijne oefeningen, veel ruimte voor vragen en uitleg.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Theorie die direct toepasbaar is in de praktijk!

Ik heb deze training gedaan om de kaders te bepalen van, en handvaten te krijgen voor de rol van vertrouwenspersoon. Met de theorie en de praktijkvoorbeelden van Marcel denk ik een beter beeld te hebben van wat de de rol inhoud, maar ook zeker welke beslissingen ik in bepaalde rollen zou kunnen maken.

Waardevolle training

Een training die aansluit bij hetgeen je verwacht bij deze training. Na de training een duidelijk beeld wat de positie en rol van een vertrouwenspersoon is. Tevens handige en praktische tools en adviezen ontvangen om deze rol in de praktijk toe te passen. Goede balans tussen theorie en praktijkvoorbeelden en oefening in de praktijk ..... en dat allemaal in 1 dag :-)!

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Praktische, toegankelijke training mede door prettige presentatie van Joost

Heb een aantal nuttige tips genoteerd en meteen tel. kort gesloten met mijn collega contactpersonen. Concreet, de klachtencommissie weer eens verder op de kaart zetten en binnenkort weer eens intern (medewerkers) communiceren wat ik vandaag meegekregen hebben.

Fijne aangename training

Ik heb deze training als zeer prettig ervaren

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Zeer waardevolle en inspirerende dag.

Prettige trainer, goed lesmateriaal, prettige accomodatie. Veel aan gehad!

Verhelderend

Fijne cursusleider en fijne groep. Cursus maakte veel duidelik

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Praktische tips op basis van casussen.

De vervolgtraining geeft praktische handvaten door bespreking van casussen in een kleine groep.

Leuke interactieve groep

De groep was erg leuk, wilde ook graag leren. De interactieve stukken heb ik nog het meeste van geleerd. Het delen van de verschillende ervaring waren behulpzaam. De trainer gaf niet echt antwoorden op de vragen die gesteld werden, altijd een reactie als: "hoe denk je dat het zou moeten?" of "hoe zou jij dat doen?", prima om dit in een vertrouwensgesprek te doen maar wij betalen en zitten er om te leren van deze trainer. Ik had hierin meer theorie en fatsoenlijke antwoorden op vragen willen zien, anders zouden we het zelf wel kunnen bedenken en hier niet voor hoeven betalen.

Heel leerzaam

Ben er zonder verwachtingen naar toe gegaan. Leuke leerzame training, niet saai, veel praktijk voorbeelden.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Een hele nuttige en leuk gepresenteerde training

Jacqueline Plug was een fijne trainer, relaxed en op geen enkel moment saai, leuke interactie met de cursisten en al met al een geslaagde dag waarin ik veel geleerd heb.

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]