prettige en zinvolle training

De enthousiaste training van Jacqueline was een fijne ervaring. Ze is duidelijk in haar uitleg en heeft voor mij alles wel een stuk inzichtelijker gemaakt. De sfeer was ontspannen en gemoedelijk en niet al te statisch door veel interactieve onderdelen.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Uitstekende training die me echt verder helpt in de rol van vertrouwenspersoon

Het was een uitstekende training, die volledig voldeed aan mijn doelstellingen. Trainster Jacqueline zette een heel fijne sfeer neer en 'ademde het vak' en het enthousiasme ervoor. Bij de waardering hieronder scoor ik mijn eigen kennis en vaardigheden nog niet maximaal. Het begint nu pas, maar heb wel de bagage gekregen om er wat moois van te maken en daarin nog veel te gaan leren.

prettige en duidelijke cursus

leerzaam

Helder en duidelijke training

Helder en duidelijke training met prima uitleg.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Informatieve, compacte sessie in een informele setting waar ruimte voor interactie is

Ik heb de training heel zinvol ervaren. Het was een allesomvattende training waarbij onder meer de belangrijke regels en verantwoordelijkheden van de Preventiemedewerker worden uitgelegd. Het was erg fijn dat er ten allen tijde ruimte was om vragen te stellen en welke invulling de rol van Preventiemedewerker binnen jouw eigen organisatie heeft.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

To the point, helder en duidelijk.

Prima cursusleider, welbespraakt, duidelijk en rustig. Ook fijn dat er parkeergelegenheid is. Goed bereikbaar. Eén dag cursus is lang genoeg, 's middags praktijk wat ook een leuke oefening was. Aanrader dus.

Erg verhelderend

Veel informatie, maar met de handvatten die je krijgt tijdens de cursus (in de powerpoint o.a.) kun je een goed begin maken.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Duidelijke informatie voor een preventiemedewerker

Alle zaken voor een preventiemedewerker werden keurig doorlopen. De cases die er in de cursus zaten vond ik niet duidelijk. maar misschien fysiek was dit anders geweest.

Een informatieve, gezellige cursus

Het was een informatieve cursus waar er oog was voor alle onderdelen en kandidaten, maar ook gelijk teruggekoppeld werd met en naar je eigen. Erg leuke dame die ons door de cursus begeleiden!

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker (online)

Goede duidelijke uitleg, voor ieder toegespitst op de eigen werkvloer.

Goede duidelijke uitleg. Voor iedereen tips op de eigen werkvloer en ruim de tijd om vragen over je eigen werkvloer te stellen. Inhoudelijk duidelijk

leerzame en interessante cursus

Ik vond het een leuke en interessante cursus. De cursusleidster bracht de stof goed over en had veel kennis over haar vakgebied. Inhoudelijk zou ik in de ochtend iets minder theorie behandelen. Door tijd tekort gingen we iets wat snel door de praktische zaken heen in de middag. Hoe gesprek te openen, welke vragen, rollenspel etc. Terwijl dat uiteindelijk voor mij het meest belangrijk is. Waarschijnlijk doordat de ochtend wat uitliep. Maar al met al tevreden!

Leuk en leerzaam!

Ik vond het een leuke en leerzame dag. Ook de groep was actief, dacht mee aan oplossingen en probeerde elkaar te helpen in de rollenspellen.

goed en interactief

Leon was duidelijk en had een goeie presentatie. Hij zorgde ervoor dat de deelnemers in groepen opdrachten konden maken en op deze manier de stof kon leren. Fijn dat we even naar een andere kamer konden voor deze breakout sessies. Het zou fijn zijn als de lunch in een andere kamer zou zijn zodat je niet uren op dezelfde plek zit en makkelijker met andere deelnemers ervaringen kunt delen/ kennismaken.

verhelderend

Voor mij was het veel herhaling door alle kennis die ik al bezit, maar heb er zeker wat van opgestoken

Duidelijke en overzichtelijke training

Ik heb deze training als positief ervaren, de doorgaans taaie stof werd door Natasja op een duidelijke en overzichtelijke manier gebracht. De theorie en de interactieve stukken wisselde elkaar lekker af zodat je niet heel de dag naar stof zit te luisteren. Ook de tips die we gedurende de dag meekregen waren waardevol, ik heb een hele blocnote vol geschreven. Je kunt merken dat Natasja al heel wat vlieguren heeft gemaakt in allerlei facetten rondom dit vak, ze weet haar passie echt door te geven. Ook goed dat ze aangeeft dat het niet alleen maar leuk is en dat niet alles ook positief kan eindigen.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Een cursus om de inhoud van de functie preventiemedewerker te beschrijven.

De cursus is voldoende om aan te geven wat een preventiemedewerker is en om hier kennis over op te doen. Meer dan dat is het niet. Hierna ben je niet gelijk een (goede) preventiemedewerker.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Leuke training met een leuke groep

Het enige bezwaar is dat de hele dag in een ruimte werd doorgebracht. Ook de pauzes en lunch werden in dezelfde ruimte gehouden. De ruimte was warm en ventilatie slecht.

Leuke leerzame interactieve cursus

Heb de cursus als positief ervaren, theorie en praktijk gecombineerd met voldoende ruimte voor vragen en eigen inbreng. Trainer was kundig, duidelijk ervaren en had een prettige manier van lesgeven.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Informatief, interessant en duidelijk.

Ik heb nog heel veel te onderzoeken in onze organisatie. Wat is er? Voldoet dat nog steeds? Ik heb er zin in gekregen om ermee aan de slag te gaan. De training was helder en pragmatisch. Ik kan er echt iets mee. Hopelijk heb ik de tijd om snel aan de slag te gaan, nu het nog vers in mijn hoofd zit.

Helder en gestructureerd

Er was ruimte voor vragen en de stof -dag was helder en gestructureerd. De cursusleidster was empatisch en had een prima tempo waardoor het niet saai werd.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Veel informatie maar duidelijk!

De informatie die we ontvingen was erg veel, maar het werd op een duidelijke en leuke manier uitgelegd. Het is fijn dat er praktijkvoorbeelden gebruikt worden en dat je ook meekrijgt van de andere cursisten hoe het bij hen op de werkvloer in zijn werk gaat.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker (online)

Leerzaam en volgende dag toe te passen

Ik heb het meeste geleerd van de gesprekstechnieken oefenen. Ik heb het de dag erna meteen toegepast en ik ging zelfverzekerder het gesprek in.

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren

Leerzaam op een leuke en effectieve manier

De training bevatte de informatie waar ik naar op zoek was. Deze informatie kon je ook meteen in de praktijk brengen door o.a. de aanwezigheid van een acteur. Zeker aan te bevelen.

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren

Praktische training die voldoende handvatten biedt om zelf direct met de RI&E aan de slag te gaan.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Maak zelf uw Risico-inventarisatie en -evaluatie

Goee informatieve cursus

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]