Zeer goede trainingsdag

Inhoudelijk leerzaam en volop ruimte voor praktijkoefeningen en verfrissende inzichten

Sterke training met veel (inter)activiteit

Gewoon een goede degelijke training die precies brengt wat je mag verwachten van een eendaagse training voor mensen zonder ervaring. Een ervaren trainster die echt weet waarover ze praat.

Goede informele training

De training is pragmatisch en op goed doordachte volgorde opgezet. Er is voldoende ruimte voor eigen praktijk situaties. Het aanbod tot advies via de email is wat ervoor zorgt dat de training ook correct geïmplementeerd wordt. Dit laat ook zien dat de trainer gepassioneerd is voor zijn vak. Job well done!

Super leerzaam!

Veel geleerd, is meer duidelijk geworden wat de rol van vertrouwenspersoon inhoud en handvaten meegekregen op het goed in de praktijk te gebruiken.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Het was een goede nuttige training

Deze training geeft je goed inzicht wat de functie van preventiemedewerker inhoudt.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Goede uitgebreide cursus met veel praktijkvoorbeelden

Nuttige dag met veel informatie. En heel fijn dat de trainer zoveel voorbeelden en situaties kon noemen en beschrijven. Dat maakt het makkelijker om de informatie in je op te nemen. Ook de opdrachten waren fijn en liet je alvast nadenken over hoe dit straks in de praktijk te brengen!

Goede en waardevolle training

Goede training met heel veel informatie, Omdat ik nieuw ben was er heel veel nieuwe informatie voor mij bij. Fijn dat de powerpoint nog nagestuurd is zodat ik het allemaal nog eens na kan lezen.

Duidelijk en interessant!

Melvin vertelde alles heel duidelijk en op de manier dat je bleef luisteren en niet in slaap sukkelde. En alle do's en dont's wat betrekking had op deze training duidelijk in kaart gebracht. Alle vragen werden goed en deskundig beantwoord. Mijn complimenten!

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Een leerzame ervaring in een open sfeer.

Een dag die voldeed aan mijn verwachtingen. Alle vragen konden gesteld worden.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Prima en interessante training.

Deskundige leiding en inhoud geeft goed inzicht in de functie van vertrouwenspersoon.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Een praktische training met ruimte voor casussen uit de praktijk

De training was in een goede balans, met deels informatie over de arbowet en mooie casussen uit de praktijk die we hebben besproken. Door deze training kan ik met meer vertrouwen mijn rol als vertrouwenspersoon binnen mijn stichting oppakken.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Interessante dag met veel informatie over het takenpakket van de preventiemedewerker.

In de cursusdag zal voldoende variatie om te worden geïnformeerd over het functioneren als preventie medewerker. Ook handreikingen wat je binnen de organisatie dient te ondernemen om preventief te werk te kunnen gaan, wordt in deze dag veelvuldig gegeven.

Fijne cursus deskundige cursusleider

Prettige sfeer, ruimte voor een grapje tussendoor. Fijne en kundige cursusleider

Leerzame én gezellige dag

Ik heb veel geleerd en vond het erg interessant. De training was duidelijk en met humor. Het was een gezellige groep en er kwamen allerlei situaties voorbij. Vragen werden duidelijk beantwoord. Ook lekkere lunch :)

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Het was een duidelijke en prettige cursus

Ik vond het erg prettig en duidelijk uitgelegd. Ook de praktijk voorbeelden waren erg fijn. Verder alles goed verzorgd.

Leerzaam

Leuke, leerzame training met een zeer open en informele sfeer.

Duidelijk

Heldere uitleg in korte tijd over een onderwerp waar je dagenlang mee zou kunnen vullen.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Fijne training met veel afwisseling tussen cases, theorie en ook oefenen.

Met een fijne groep een goede training gehad. Veel 'live' cases en achtergrond informatie. Veel tijd voor vragen en ook het oefenen was op een fijne manier ingestoken.

Interessant en goed verzorgd

Voor mij was het tot deze dag nog de vraag wat de functie van een preventiemedewerker allemaal inhoudt en wat er van je wordt verwacht. Dat is nu een stuk duidelijker geworden, en hiermee kan ik goed van start gaan met de RI&E.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Een fijne en complete basiscursus

De cursus was fijn in opzet. Veel geleerd over de taken en verantwoordelijkheden van de vertrouwenspersoon. De praktijkvoorbeelden van de cursusleidster maakte het geheel duidelijk.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Goede training met afwisseling tussen theorie en praktijkvoorbeelden

Goede training met afwisseling tussen theorie en praktijkvoorbeelden. Prettige trainer en heel leerzaam

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

interessant, interactief en een goede uitleg

Positief. goede instructie / uitleg - interactief met active mede cursisten.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Zeer zinvolle training, met goede tips en heel goed toe te passen in de praktijk.

Een prachtige training die voor mij zeer zinvol was en waarmee ik in de toekomst verder kan in de uitvoering van mijn functie. Docente was zeer duidelijk en prettig en een goede gastvrouw. De groep was gezellig maar ook gedreven om actief bezig te gaan en fijn geïnteresseerd. De locatie was perfect met goede koffie en lunch.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Aangename training gegeven door een enthousiaste cursusleider

De training was aangenaam mede door de wat droge theorie af te wisselen met video's en op tijd een pauze in te lassen. We hadden een leuke club mensen en een deskundige cursusleider. Aan de rollenspelen werd enthousiast deelgenomen.

Goede leerzame training

Heb de training als prettig ervaren, alle facetten zijn aan bod gekomen. Voorkeur voor voorbeelden klassikaal

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]