Goed om deze cursus te volgen, er wordt veel informatie gegeven!

Het was voor mij een opfriscursus. Zeer nuttig om alles weer eens van een meer ervaren vertrouwenspersoon te horen.

Interessant en leerzaam

Ik heb deze dag als zeer leerzaam ervaren en heeft mij geboeid tot het eind, fijne trainer om naar te luisteren legt alles begrijpelijk uit en geeft goede voorbeelden in het verhaal dank daarvoor.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Prima training in één dag

Goede training die voldoet aan mijn verwachting. Een goede mix tussen theorie, het wettelijk kader en praktijk. Dank aan Gracielle voor de duidelijke uitleg en het eerlijke verhaal. Met deze training kan ik mijn rol als vertrouwenspersoon adequaat uitvoeren.

Leerzaam, goed voorbereide training

Ik heb meer informatie gekregen over hoe je sommigen issues moet afhandelen en hoe je met de informatie moet omgaan en is en wat doe de vertrouwenspersoon.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Goede training met mooie voorbeelden uit de praktijk

Veel stof op een dag. Je krijgt goede kaders en handvatten. Wat hoort bij een VP en wat juist niet.

Prima training Heel overzichtelijk. Goed kunnen oefenen

Duidelijke uitleg.

leerzaam en doeltreffend

Prettige sfeer en erg leerzame training. De afwisseling zorgde voor een fijne balans. (breed) ervaren, adequate en realistische trainer. Fijn in de omgang. Erg aan te raden!

Intensief maar zeer leerzaam

Intensief maar zeer leerzaam

Leerzaam

Was erg interessant had alleen meer verwacht qua gesprekstechnieken

Prima training

Veel voorbeelden besproken en oplossingen gekregen

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Zeer leerzaam en verhelderend - veel vragen beantwoord

Zonder enige ervaring in de rol van vertrouwenspersoon vooraf, heb ik al veel geleerd van deze training. Bepaalde onzekerheden zijn weggenomen en ik weet nu beter wat ik wel en niet kan toepassen in deze functie en waar bepaalde grenzen liggen. Uiteraard blijft het afhankelijk van je eigen input en is er geen panklaar format waarvan je kunt uitgaan. Ik ga de tips zo goed mogelijk zien toe te passen in de praktijk! Puntje van aandacht: locatie Utrecht, zeer slecht zitcomfort van de stoelen. Ik had na afloop gewoon rugklachten, niet echt representatief voor Arbo ;-)

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Mooie combi tussen theorie en praktijk

Mooie combi theorie en praktijk en een hele fijne "hands on" trainer vanuit de praktijk

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Vooral tweede helft van de dag interessant

Eerste helft was meer een pitch voor een MT dat nog geen vertrouwenspersoon heeft, dan echt interessant voor mensen die VP zijn. Veel herhaling en 'waarom' er een PV is. In de middag ging het meer in op het gesprek dat je als VP zijn, dat hoopte ik te vinden. Meer voorbeelden, oefenen, gesprekstechnieken kwamen dan weer zeer summier aan bod. Zo'n 1-dags cursus mag wat mij betreft -veel- meer op de praktijk worden gefocusd ipv een theoretisch riedeltje zijn. Ook werd meermaals een video afgespeeld, waarvan de toegevoegde waarvan van de video nul was...waarom werd dit niet gewoon gepresenteerd? Op deze manier kan je net zo goed thuis een video kijken.

Prima geregeld

Fijne training, veel ruimte voor inbreng uit de groep.

zeer leerzaam

Prettige bijeenkomst waarin ik veel heb geleerd. Duidelijkheid verschaft voor mij wanner en wanneer niet er iets van mij verwacht wordt.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Positief

Veel opgestoken in een prima tempo.

Leuke leerzame dag

Ik heb veel geleerd en de trainster gaf ook de kans en tijd tussendoor om vragen te stellen. Erg fijne dag gehad.

Leerzaam en interactief

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Helder verhaal, met veel voorbeelden!

Het was interessant, het is wel veel voor op 1 dag. Maar goede mix van info en interactief.

Conform verwachtingen

Vlotte behandeling relevante thema’s en op natuurlijke wijze sturing aan de agenda door de trainer. Het boek moet wat handvaten geven voor vragen over inrichting protocollen en processen.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Duidelijke uitleg, vakbekwaam en goede parkeermogelijkheid.

Goede parkeermogelijkheden en gastvrij ontvangen. Duidelijke uitleg in een prettige omgeving. Veel van geleerd.

Positief

Leuke en nuttige training! Veel aan gehad!

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Praktijkervaring training die inhoud geeft aan de rol van vertrouwenspersoon

Vakinhoudelijke zeer sterke training waar je een prachtige overdracht van kennis ontvangt over de rol van vertrouwenspersoon. Je krijgt voorbeelden, theorie, rollenspel en antwoorden op onze vragen uit ervaring. Aan het einde van de training met een voldaan gevoel en persoonlijke vertrouwen om deze rol te vervullen.

Heldere en complete training

Duidelijke en gestructureerde training van een trainer met praktijkervaring. Veel kennis en handvaten betreffende dit onderwerp opgedaan.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Een leerzame en duidelijke training

Tijdens deze training helder gekregen welke taken en rol een VP'er heeft. De kaders zijn nu duidelijk. De training heeft gebracht waarna ik zocht. Leuke trainer.

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]