Belangrijke inhoud, lange dag

Gisteren de cursusdag vertrouwenspersoon gehad. Er zaten 5 personen die er al vlot achter kwamen dat deze cursus toch niet geschikt was voor hun (ook voor mij), mogelijk kan hier aan de voorkant meer aandacht voor komen. Daarnaast was de hele dag een lange zit, wat in mijn ogen misschien ook in één ochtend had gekund of wat interactiever. Ik heb 2 deelnemers een aantal keren met ogen dicht zien zitten. Wat zonde is want de lesstof is/was heel interessant en belangrijk. De docente kon het goed uitleggen en was erg prettig om naar te luisteren.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Zeer duidelijke, overzichtelijke en sfeervolle training

Goeie sfeer, veel duidelijke praktijkvoorbeelden die besproken worden, er is ruimte voor vragen. Kortom hele goeie, nuttige dag!

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Ik vond de training leuk, leerzaam en verhelderend.

Ik vond de training goed in elkaar zitten met daarbij filmpjes van voorbeelden.

Goeie dag

In een dag diverse voorbeelden doorgenomen en daardoor heb ik meer handvaten gekregen hoe te handelen

Prima 1 daagse training

Een prima training voor iedereen die erover denkt vertrouwenspersoon te worden. De groep die de training volgt is niet groot dus iedereen is in de gelegenheid om zijn zegje te doen. Duidelijke uitleg en ook op vragen kwamen duidelijke antwoorden.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Heeft volledig voldaan aan mijn verwachtingen.

Prima eendaagse cursus. Kundige docent. Goede setting. Prima lunch.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Goede inhoudelijke sessie met heldere slides

Hele fijne sessie dat ons echt geholpen heeft het verder op poten te zetten. Mijn persoonlijke voorkeur zou wel zijn om meer interactie en rollen spellen te doen. Bijvoorbeeld wat "speelser" te starten met rollenspellen vanuit daar meer de kaders te geven. Nu werden er veel hele heldere kaders gegeven, maar soms miste er wat praktijk achtige elementen.

Verhelderend en leerzaam

Duidelijk, helder. Goed kaders geschetst. Wellicht iets meer casussen inbrengen voor de interactiviteit.

verhelderend

Heel erg bedankt voor een duidelijke en verhelderende training

Super goede training door mevr Marijke Beerlage

Mevrouw Marijke Beerlage, de cursus zag goed in elkaar. Mevr Beerlage had veel ervaring wat ten goede kwam in de cursus vertrouwenspersoon. Waardoor ik ook een goed beeld kreeg hoe deze functie te vervullen. Fijn om goed naslag werk te hebben in boekvorm. Inmiddels heb ik de presentatie ook digitaal ontvangen. Hartelijke dank

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Ik heb de training als zeer informatief, waardevol en prettig ervaren,

Alle rust en tijd voor de deelnemers om antwoorden, ervaringen etc. te formuleren. Interactief en afgestemd op de verschillende werkomgevingen van de deelnemers. Afwisselend; stellingen, filmpjes, PP, en casuïstiek.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Prima cursus om wegwijs te worden.

Uitleg was prima, hoop het nooit nodig te hebben, maar weet nu denk ik wel hoe te handelen als vertrouwenspersoon.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Presentator was zeer kundig en een prettig persoon

Ik heb veel kennis opgedaan en beter mijn weg beter kunnen vinden binnen mijn organisatie.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Positief, enthousiaste trainer, bracht het enthousiast met (ook) veel koppeling naar de praktijk. Wat ook meewerkte was at we een leuke enthousiaste groep hadden en een lekker lunch op een prima locatie.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Ik heb een prettige en leerzame dag gehad

Vanuit een eerdere, veel uitgebreidere, opleiding als oplossingsgericht coach kwam veel mij heel bekend voor, maar het was heel nuttig voor mezelf om deze dag helder te krijgen waarin de rol van vertrouwenspersoon juist ook verschilt van die van coach, ook al zijn de gesprekstechnieken zeer vergelijkbaar.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

De training was heel leerzaam en verhelderend. Helpend voor wat ik ga doen!

De sfeer was heel open en fijn. De kaders voor de werkzaamheden van een vertrouwenspersoon zijn heel helder. Hier kan ik heel veel mee. Aan de ene kant heel praktisch en aan de andere kant geeft het ook vertrouwen om de taken uit te kunnen voeren.

Heel interessant

Het was een hele inspirerende en interessante dag. We hadden een leuke groep met een goede chemie!

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Goede en interessante cursus.

Ik vond dat Maaike een prima cursus heeft gegeven, we hadden een leuke gevarieerde groep die enthousiast meedeed.

Rijke ervaring

Ik weet nu hoe ik een RI&E kan opstellen en het plan van aanpak ervan.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Duidelijk, alleen niet heel diepgaand.

Goede, duidelijke training. De stof was niet moeilijk, we waren dan ook twee uur eerder klaar. Blijkt vaker voor te komen. Wellicht de tijden op de site aanpassen? Daarom prijs/kwaliteit verhouding niet helemaal juist. De trainer was goed op de hoogte, duidelijk verteld en alle vragen beantwoord. Ook fijn om te kunnen sparren met mensen uit andere vakgebieden.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Waarschijnlijk meer gewichtigheid bij het arbo-preventiemedewerkerschap bedacht dan nodig.

Ik heb vermoedelijk meer ernst en gewichtigheid aan het arbo-preventiemedewerkerschap toebedeeld dan het in werkelijkheid is. Cursus werd luchtig gebracht en we kwamen niet aan alle onderwerpen toe misschien. Nu lekker in de praktijk aan de slag met de theorie en toepassen van wat ik heb opgestoken.

Waardevolle training

Waardevolle training

Hele leuke training van Maaike

Leuke, leerzame training gehad van Maaike. Op een speelse manier alle ins en outs van de functie preventiemedewerker geleerd.

Prima!

Fijne trainster. Liet veel antwoorden komen uit de groep zelf. Die stijl spreekt mij erg aan. Het gevaar is wel een beetje dat als er kandidaten wat dominanter zijn dat zij de overhand een beetje nemen in het geheel. Verder prima dag en goed voor elkaar!

Praktisch en interactief;

Leerzame cursus, veel casussen besproken.

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]