Goede informatieve training en veel handvatten gekregen

Veel kennis bij trainer en je wordt in beweging gezet.

Leerzame cursus!

Ik heb een duidelijke beeld gekregen wat mijn taak als vertrouwenspersoon inhoud. Ook hebben we mooie handvaten gekregen die we in de praktijk kunnen brengen. Complimenten voor de cursusleider, heb genoten van haar manier van cursus leiden.

Duidelijke presentatie. Betrokkenheid

Leerzame dag

Leuke en leerzame cursus

Leuke en leerzame cursus

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Nuttige, leuke en informatieve training

Goede training als introductie vertrouwenspersoon , maar lang niet genoeg om echt als zodanig aan de slag te kunnen. Dus als basis. Of als aanvulling als gesprekstechnieken al bekend zijn.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Goede handleiding, met inzichten en praktijkvoorbeelden

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Alleen jammer dat je als je een training komt volgen niet op de parkeerplaats kan parkeren. Deskundige docent. Heel duidelijk en helder. Mooie casussen besproken en ook gespeeld.

Veel geleerd

Duidelijk en interactieve training

Heel leerzaam en nuttig

Duidelijke uiteenzetting van de taken en rol van de vertrouwenspersoon

Leerzaam

Het is goed om te weten wat de taken zijn van een preventiemedewerker en wat je niet hoeft te te doen.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Goede balans tussen theorie en zelf oefenen

Leuke dag, goede balans tussen theorie (wet poortwachter) en zelf oefenen (aan de hand van casussen gesprekken oefenen met een trainingsacteur) Leerzaam om met andere hr-adviseurs samen deze dag te doen. Je leert van elkaar, ook al zijn de organisaties van de deelnemers totaal verschillend.

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren

Theoretische kennis overdracht was prima. Was niet veel nieuws voor mij, maar wel een fijne herhaling. Het oefenen met de rollenspellen was zeer leerzaam

erg informatief

erg positief, weer andere gesprekstechnieken geleerd die ik zeker in de praktijk kan toepassen. Niet alleen bij de verzuim gesprekken maar ook bv bij beoordelingen.

vooral theoretische cursus

Ik had gehoopt en verwacht dat de cursus meer praktisch zou zijn. De docent was vooral veel aan het zenden. Ook vond ik de docent vrij passief; wanneer het kijken van een documentaire en het luisteren van een podcast onderdeel is van de cursusdag zelf zou je je kunnen afvragen of de dag niet anders ingedeeld kan worden. Daarbij was de docent weinig inspirerend naar mijn mening.

Prima cursus

Prima cursus voor vertrouwenspersoon. Afwisseling met filmpjes en interactie en gewoon luisteren.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

De training was aangenaam en zeer leerzaam

De opbouw van de training met een informatief onderdeel gevolgd door een actief oefenmoment paste bij mijn verwachtingen. De mix van mensen die uit het HR-vak komen en anderen maakte dat er ruimte was om expertise te delen en van elkaar te leren. De toevoeging van de acteur vond ik erg leuk! De trainer was open, helder en had ruimte voor intermezzo, waardoor de training erg vloeiend en natuurijk verliep. De tijd vloog voorbij!

Intensief en leerzaam.

Training sloot goed aan met de praktijk.

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren

het was informatief en gaf me veel inzicht

de trainer was ontspannen en gaf direct een vertrouwde sfeer. Veel o, ja momenten, maar ook ruimte om dieper in te gaan op vragen die het opriep. Acteur was leerzaam.

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren

Het was een zeer leerzame dag

Een leerzame dag met veel punten waar we veel als vertrouwenspersoon aan hebben mede door de rollenspelen en filmpjes kom je meer te weten over de functie in ons bedrijf

Duidelijke en overzichtelijke training

Een duidelijke en overzichtelijke training met genoeg ruimte voor vragen en opmerkingen.

Heel verhelderend

Alle facetten van de rol van preventiemedewerker behandeld. Ruimte voor het behandelen van vragen die plots opkomen. Ervaren en deskundige trainer.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Veel nuttige informatie in korte tijd

Prima training, goede uitleg ook buiten de ppt om. Goed verzorgde lunch. Fijne trainer die alle vragen vlot kon beantwoorden op een manier dat je het ook nog snapt. Alleen het kantoor waar de training gegeven werd was erg benauwd. Hoe later op de dag, hoe warmer het werd. Waardoor het moeilijker werd om je te concentreren op de training. Dat ventilatie in dat kantoor kan beter.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Fijn om in 1 dag goede handvaten te hebben gekregen.

Prettige sfeer, Marijke begeleide het goed. Heel veel interessante dingen gehoord en leuke voorbeelden. Marijke praatte soms veel achter elkaar, wat leuk was, maar doordoor iets vaker een break was niet erg geweest.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Duidelijke cursus, compleet, veel informatie

Omdat ik voor een klein bedrijf werk (<25 medewerkers) was veel van de informatie voor mij niet toepasbaar. Liever had ik een cursus gevolgd voor kleine bedrijven. Dit doet echter niks af aan de kwaliteit van de cursus die ik heb gevolgd.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Leuke en leerzame training!

De training wordt door een enthousiaste medewerker gegeven. Haar eigen werkervaring en kennis is een goede aanvulling op onderwerpen die behandeld worden. Ook de informatieoverdracht is prettig en vragen stellen kan op iedere moment. De cursisten worden actief bij de training betrokken zodat het nooit saai wordt.

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]