Duidelijke en informatieve cursusdag

Het is mij nu duidelijk wat de taak van een vertrouwenspersoon is. En wat het vooral inhoud. Dat was ook de hoofdreden voor mij om deel te nemen aan deze cursusdag.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Goed georganiseerd, prettige sfeer.

Ik ging zonder enige voorkennis de training in. Het was erg plezierig, leerzaam op een ontspannen manier. Fijne aanpak van de consulent. Veel ervan opgestoken, maar de tijd zal moeten leren hoe het toe te passen, vandaar mijn 2 sterren hieronder.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

leuke informatieve training met veel ruimte voor interactie

veel geleerd, het onderwerp was nieuw voor mij. de trainer gaf veel ruimte voor inbreng van de deelnemers maar lette wel goed op en stuurde bij om het relevant te houden voor iedereen.

Mijn verwachting waargemaakt.

De cursus voor vertrouwenspersoon was erg duidelijk en ik durf mijzelf na deze dag ook wel vertrouwenspersoon te noemen.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Heldere training over rol als vertrouwenspersoon

Ik heb de online training (1 dag) voor vertrouwenspersoon gevolgd. Het was een kleine groep deelnemers en daardoor was er een erg open sfeer om vragen te stellen, persoonlijke ervaringen voor te leggen en te praten over casuïstiek. De afwisseling tussen korte video's en het groepsgesprek was erg fijn.

Goede training!

Erg fijne online training gehad. Kundige trainster, ze legde alles helder en duidelijk uit. Kwam met veel praktijkvoorbeelden!

Mooie en complete introductieworkshop

Ik heb ontzettend veel waardevolle informatie gekregen over de rol van vertrouwenspersoon. Hierbij was ook alle ruimte voor verdiepende vragen en concrete voorbeelden. Heel fijn!

Fijne, duidelijke uitleg

Vertrouwenspersoon omvat allerlei vraagstukken / problemen. Het fijne aan deze training voor mij was vooral weten hoe te kunnen sturen. Past deze vraag bij mij of moet ik doorverwijzen. Hoe kan ik luisteren? Welke stappen kunnen er gezet worden. Daarbij steeds voor ogen houden dat je de belangen van de ander wel kunt behartigen, maar dat het vooral belangrijk is dat de persoon begrijpt zelf de stappen te moeten / durven zetten. Ik vond de online sessie wel behoorlijk pittig qua lengte. Het is goed dat de middag uit praktijk bestaat. Theorie was best lang en voor mij wat vermoeiend. De praktijk zal moeten uitwijzen hoe het werkelijk verloopt. De handvatten, meegegeven in de training en het bijbehorende boek, zullen daarbij zeker van nut zijn.

Waardevolle dag

Het was een nuttige dag, waarop de aandacht weer gevestigd werd op het thema. We hebben praktisch handvatten gekregen om niet zonder plan aan de slag te gaan, maar goed voorbereid het onderwerp op te pakken.

• Welke training heeft u gevolgd? Creëer een sociaal veilige werkomgeving

Compact en redelijk volledig voor de beperkte tijd (1 dag)

Ervaren en inhoudelijk zeer bekwame trainer Een waardevolle training die iedere teammanager/directeur/HR functionaris zou moeten volgen

• Welke training heeft u gevolgd? Creëer een sociaal veilige werkomgeving

Nuttige training die in de praktijk is toe te passen

Een nuttige training waarbij de opgedane kennis direct in de praktijk is toe te passen. Interactief en veel ruimte voor vragen.

• Welke training heeft u gevolgd? Creëer een sociaal veilige werkomgeving

Toegankelijk, interactief en fijn contact.

Toegankelijk, interactief en fijn contact.

• Welke training heeft u gevolgd? Creëer een sociaal veilige werkomgeving

Goede en duidelijke training met veel ruimte voor vragen en eigen inbreng.

Prettige en rustige trainer met veel ervaring als vertrouwenspersoon.

Duidelijk en interactief

Duidelijke training met goede voorbeelden vanuit de praktijk. Ook voldoende ruimte voor interactie en discussie

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Het was een heldere en informatieve training.

De training werd bekwaam geleid door Maaike. Bovendien waren de onderdelen qua tijd en inhoud zeer goed op elkaar afgestemd.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker (online)

Goede training met fijne trainer!

De training voor preventiemedewerker was een goede en uitgebreide training. De trainer was een expert over dit onderwerp.

Goeie training

Wel wat gedoe met filmpjes, graag deze inbouwen in de presentatie, nu gaat er tijd verloren omdat er technische problemen zijn.

Duidelijk met hindernissen

Was zeer prettig om te volgen met voldoende rustmomenten. Alleen de extensies van de laaste film werkte niet. Is wel goed opgelost mar volgende keer ee een check doen of alles compleet is.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Prima training, compleet en enthousiaste trainer

Complete en inhoudelijke training. Geeft inzicht in de rol van preventiemedewerker.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

erg nuttige en interessante bijeenkomst

De training voor preventiemedewerkers vond ik erg nuttig en interessant. Docente Maaike legt alles op een heel heldere manier uit.

Fijne en open sfeer

Fijn om te discussieren over de verschillende onderwerpen en je vragen en twijfels te bespreken. Ook de rollenspellen waren nuttig.

Een leerzame dag

Een leerzame dag, waarbij er ook voldoende mogelijkheid was om vragen te kunnen stellen en waarbij veel aan bod is gekomen. Ik kan hier zeker weer mee verder. Veel theorie, dus het had misschien net een half uurtje korter gemogen. Verder was de dag prima verzorgd en was de sfeer uitstekend.

Informatief

Waardevolle, verhelderende en informatieve training.

Goede duidelijke uitleg.

Deze cursus geeft goed een beeld wat een vertrouwenspersoon wel en niet in de praktijk moet doen. De cursusleider is erg ervaren en duidelijk. Er is genoeg aandacht voor vragen.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Training voldoet perfect aan verwachtingen

Goede training waarbij veel handvatten zijn aangeboden.

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]