Prima training

Veel geleerd over de rol van vertrouwenspersoon. Training was soms wat langdradig. De belangrijkste kern kon m.i. ook in een korter tijdsbestek worden doorgenomen.

leuke cursus

leuke cursus met zeer gevarieerde deelnemers , ik zelf werk in de buiten dienst en heb soms moeite om een hele dag tussen 4 muren gefocust te blijven maar door de manier van cursus geven door de cursus leider geen last van gehad . echt een dikke pluim aan de cursus leider vele groeten Jacky van Houte

leerzaam

Heel fijn om van Joost in 1 dag veel kennis en de eerste handvaten te mogen leren voor de cursus vertrouwenspersoon.

Overzichtelijke en leerzame cursus

Goede presentatie, duidelijke uitleg en praktijkvoorbeelden. Ruimte voor het behandelen van vraagstukken.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Maak zelf uw Risico-inventarisatie en -evaluatie

Ik kijk terug op een leerzame training waarbij veel kennis en ervaring van de instructeur is gedeeld

Het was een leerzame training. De instructeur had veel kennis en ervaring op het gebied van verzuimmanagement. Dit was prettig.

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren

Nuttige training met praktische insteek

De trainers hebben niet alleen een goed kader geschetst. De sfeer was goed en er was ruimte om casus te delen.

• Welke training heeft u gevolgd? Creëer een sociaal veilige werkomgeving

zinvolle training waarmee ik voorlopig verder kan als vetrouwenspersoon

Ik heb de nodige kennis opgedaan van wettelijke kaders en de rol en taken van vertrouwenspersoon. Hierbij realiseer ik me ook dat de taken, verantwoofdelijkheden, rol van de vertrouwenspersoon niet "in steen gebeiteld staat" maar mede ook wordt ingevuld naar eigen inzicht en afspraken die je intern daarover maakt.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Fijne en duidelijke training!

Een fijne kleinschalige training door een kundige instructeur & genoeg ruimte voor eigen vragen.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Leuke en leerzame training!

Een goed verzorgde training waarbij er nieuwe inzichten en handvatten zijn gegeven voor het creëren van een veilige werkomgeving.

• Welke training heeft u gevolgd? Creëer een sociaal veilige werkomgeving

Duidelijke cursus

Joost gaf de cursus interactief. Er werd goed met de overige cursisten meegedaan en de soms droge stof werd goed met afwisseling gegeven,

Effectieve training, duidelijk en to the point

Effectieve training, duidelijk en to the point

Verduidelijkend

Goeie inzichten, fijne presentatie, goeie mix tussen theorie, casuïstiek en video.

Genoeg handvatten gekregen

Tijdens de training zijn voldoende handvatten gegeven om in de praktijk verder mee aan de slag te gaan. Leerzaam, ook door de rollenspellen die aan bod zijn gekomen. Veel theorie, omdat je ook moet weten hoe het nu eenmaal in de wet geregeld is.

Leerzaam

Leuke interactieve gesprekken tussen de cursisten en leeraar.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Ervaring sluit aan bij de verwachting.

De verschillen tussen theorie en praktijk zijn prima. Er worden veel praktijkvoorbeelden besproken wat direct een goed beeld geeft.

Super cursus

Wij hebben een goede cursus gehad, fijne uitleg

Prima interactieve training

Joost heeft de training prima gegeven. Alle onderwerpen kwamen aan bod. Joost beantwoorden ook alle vragen zodanig dat er geen vragen meer waren. Dank!

Overzichtelijk door kleine groep

Door kleine groep veel hoor en wederhoor over diverse casussen. Gevolgd door opbouwend commentaar van trainer

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Duidelijk en Helder informatie.

Het was een leerzame dag met een helder informatie die werd verstrekt door Michiel en Corina mijn dank naar hun toe. Zelf heb ik niet eerder een RI&E uitgevoerd dit is dus mijn eerste keer. Denk dat ik de meeste informatie wel heb gekregen waar ik zelf aan de slag kan gaan om de RI&E te kunnen starten bij ons in het bedrijf. Bedankt voor de duidelijke en heldere informatie bij dit cursus

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Met nieuwe kennis thuis gekomen.

Vriendelijk, leerzaam en geweldige acteur.

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren

Ik ben zeker tot nieuwe inzichten gekomen! Leerzaam,

Wij zijn een platte, kleine organisatie en hebben alles met 'boerenkool logica' ingericht. Wat al jaren goed werkt, maar het is ook goed om op een professionele manier naar bepaalde zaken te gaan kijken en daar ook informatie over te krijgen. Daarnaast heb ik het middagprogramma met de acteur als erg leerzaam ervaren. De manier van communiceren kan er voor zorgen dat een gesprek escaleert of met een goed gevoel bij beide partijen kan eindigen en vooral dat laatste is soms lastig, maar wel zo prettig.

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren

Een heel leerzame cursus, waarin je een spiegel wordt voorgehouden.

In het ochtenddeel wordt veel kennis overgedragen waarin je tijdens het middagdeel kunt oefenen hoe dit in de praktijk toe te passen. Deze combinatie maakt dat je gedurende de hele dag met intresse blijft luisteren en leren.

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren

Leerzame en leuke cursus die op een prettige manier werd gegeven door Marcel

Ik heb de cursus als zeer plezierig en leerzaam ervaren en dat kwam mede door Marcel die de groep heel goed aanvoelde. Ook zijn deskundigheid en ervaring hielpen hier enorm bij.

Duidelijke training, veel geleerd

Een dag vol informatie, fijne afwisseling tussen theorie en het bespreken van casuïstieken.

Totaal pakket ontvangen

Zeer veel input gekregen en handvatten om hier mee aan de slag te gaan.

• Welke training heeft u gevolgd? Ergocoach beeldschermwerkplek

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]