insightfull

The trainer made the training interesting and pleasant by sharing examples from her extensive experience.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Een goede basis om de taak als ARBO preventie medewerker uit te kunnen voeren.

Een praktische training, waarbij voldoende handvatten aangereikt zijn om de taak als preventie mederwerker uit te kunnen voeren. Wel wil ik de opmerking maken dat, omdat ik tevens nen3140 gecertificeerd ben bij veel onderdelen van de training de kennis al had. Maar ik begrijp ook dat het moeilijk inschatten is wat de basis kennis is van een onderwerp bij opzetten van een basis training.

Prima training, afwisselend & leerzaam

Jacqueline maakt er een mooie afwisselende training van, waardoor ze de aandacht vast houdt.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Informatieve dag, op prettige en afwisselende wijze gepresenteerd

Prettige sfeer, veel informatie, ruimte voor vragen en ervaringen van de deelnemers. Fijn om in veilige sfeer gesprekstechnieken te oefenen. Goede tips, goede opbouw van de dag. Stevige basis, ga er vol vertrouwen mee aan de slag.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Wederom een prettige ervaring met een training via Arboned

Informatieve dag waarin ervaringen en kennis gedeeld werd door de trainer maar ook door de cursisten onderling.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Maak zelf uw Risico-inventarisatie en -evaluatie

erg oppervlakkige cursus/traning

ik ben er wel tijdens de cursus/training achter gekomen dat er heel veel regeltjes zijn en de Arbo/preventie medewerker waar ik niks van wist. wel had het beter geweest om meer vertellen over hoe je bij deze regels kan komen. in plaats alles maar te verwijzen naar de arbonet website. het is een hoop materie en snap dat je niet alles kan behandelen. maar dit was erg oppervlakkig in mijn optiek.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Mooie mix theorie en praktijk

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Voorkom uitval door ongezonde werkstress

Leerzaam

De cursusdag was erg leerzaam en de docent erg kundig. Ook de locatie was makkelijk te bereiken (auto) Zeker aan te raden!

Prima training!

Training voldeed aan mijn verwachtingen, veel kennis opgedaan die ik nu in de praktijk kan toepassen. Veel ruimte voor het stellen van vragen. Deskundige docent.

Een informatieve training

Een mooie training waarbij je goed geinformeerd wordt over de functie van preventie medewerker.

Goede cursus

Prima cursus met aandacht voor alle onderdelen van preventiemedewerker taken

duidelijke informatie

juiste hoeveelheid info, duidelijk uitgelegd juiste verhouding van doen en luisteren en pauze

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Fijne setting met veel leerpunten op een prettige manier gebracht.

De trainer was zeer relaxt en kundig met veel voorbeelden en ging goed om met de dynamiek in de groep. Wat opviel was hoe ze de leiding subtiel nam, maar niet boven de groep ging staan waardoor iedereen zeer actief deelnam en zn "ei" kwijt kon.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Zeer informatief, waardevolle informatie en nuttige adviezen gekregen

Deze cursus geeft mij richting bij het invullen van de taak Vertrouwenspersoon. Wat zijn dingen die belangrijk zijn, wat zijn valkuilen. Wat werkt werkt wel en niet, waar moet je aan denken en je van bewust zijn.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Een goede oefening die toepasbaar is in de praktijk

De training was verdeeld in theorie en praktijk gedeelte. De theorie was voor mij persoonlijk een opfrisser vanuit mijn opleiding. Het praktijkgedeelte in de vorm van rollenspellen vond ik erg leerzaam en ik heb goede feedback ontvangen over mijn eigen gesprekstechnieken. Dit is voor mij echt bruikbaar in de praktijk. Heel fijn!

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren

Veel informatie, goede groepsgrootte, leuke docent!

Goede opbouw van onderwerpen, nuttige links en tips, aantal goede handvaten voor de praktijk. Blijft wel beetje onduidelijk welke volgende praktische stappen je als PVM moet zetten als er vanuit de directie weinig initiatief komt. Groep was heel gemengd/divers, wat heel leuk was maar er ook voor zorgde dat een deel van de info/praktijk gerelateerde voorbeelde niet voor alle deelnemers relevant was

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Interessant maar zou meer onderscheid van beroep gemaakt moeten worden

Ik kom vanuit de zorg en de training is veelal gebaseerd op “industrie “

prettige, interessante training

Ik vond het een fijne training met een goede inhoud. Ik heb goede handvatten gekregen om mijn rol al preventiemedewerker te starten

Uitstekende training.

Marcel vertelt heel prettig, fijne balans tussen theorie en praktijk voorbeelden, betrekt de groep er goed bij.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Fijne dag, veel ervaringen. Stoelen viel tegen voor een ARBO organisatie.

Zeer tevreden.

Mijn ervaring schrijf ik als volgt, ik ben zeer tevreden. Martin is een enthousiaste leraar die gedreven verteld. De ochtend meer theoretisch de middag volledig in teken van de praktijk vond ik een aangename afwisseling. Persoonlijk had ik wel iets meer verdieping over de tijdlijn van ziekmelding verwacht. Dit is uiteraard besproken maar wel vrij klein. Prima, maar voor mij had dit iets meer gemogen.

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren

Interessante training en goede handvatten meegekregen.

Marcel Oldenhuizing is een goede trainer, heeft een prettige stem en de training heeft mij geboeid tot het einde. De training was interactief met de gehele groep wat ik persoonlijk zeer prettig vind. Ik heb veel geleerd van deze training.

Leuke, leerzame training.

Een goede training met een mooie verdeling tussen theorie en praktijk.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Fijne praktische en inhoudelijke training!

Het leuke aan deze training is dat je weer van anderen leert hoe zij het hebben ingericht. In het begin veel theorie en in de middag veel oefenen. Door elkaar feedback te geven leer je niet alleen van je eigen gesprek, maar ook van elkaar.

Prima en leerzame cursus

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]