Prima training, met stof welke volstaat voor 1 dag trainen.

Prima training, met stof welke volstaat voor 1 dag trainen. In de morgen theorie en in de middag oefenen. De middag was het leukste! Wat ik wel wil opmerken is dat de stoelen echt niet lekker zaten. Ze waren niet instelbaar. Je kon helemaal naar achteren 'leunen' als je dat wilde. Oncomfortabel. Ook waren de bureau's waar we aan zaten te laag. Voor een arbodienst vind ik dit echt niet kunnen.

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren

leuk en leerzaam

Het is ene goede combinatie van theoretisch kader en praktijkvoorbeelden. Vooral de cases die uit de eigen praktijk van de trainer komen, worden op een leuke manier besproken. De trainer vraagt elke keer: wat zouden jullie doen en vervolgens vertelt jij welke keuze hij destijds heeft gemaakt.

Leerzaam

Fijn om de kaders te weten. Vika heeft de training op een leuke en fijne manier gegeven.

Heel veel informatie, maar wel heel duidelijk

Heel veel informatie, maar wel heel duidelijk

Keurig

Was een goede training

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Veel geleerd over rol vertrouwenspersoon

Ik heb kennis en inzicht gekregen in wat ongewenst gedrag /omgangsvormen inhouden en welke rol de vertrouwenspersoon hierbij kan spelen. Ik heb geen vaardigheden opgedaan omdat we geen rollenspellen hebben gespeeld

duidelijke en interactieve training

Tot andere inzichten gekomen wat betreft de rol als vertrouwenspersoon

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Duidelijke presentatie met goede structuur

Goed gegeven beginners cursus, duidelijke structuur en zeer aangename interactie tussen de trainer en de groep.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Goede leerzame training door een fijne trainer

Gisteren heb ik de training Preventiemedewerker gevolgd. De trainer was super fijn, gaf veel praktijk voorbeelden en maakte er een leuke training van waarin veel interactie plaatsvond. Ik heb ook veel geleerd. Enige minpunt - wat ik vaak tegenkom bij trainingen - is het never ending aantal slides dat we voor onze kiezen krijgen... de hele dag. Ik snap dat dit vastgelegd is in een curriculum en de trainer hier weinig invloed op heeft, maar het is niet te doen om een hele dag een training te volgen met slides. Suggestie: stuur de slides met theorie een week van te voren en vraag deelnemers van de training met een aantal cases/vragen naar de training te komen. Hierdoor duurt de training minder lang en is deze minder vermoeiend

Duidelijke training

Alka kan de groep goed boeien en erbij houden. Leuke training met leuke mensen

Verhelderend en leerzaam

Ontzettend leerzaam doordat je veel verhalen maar ook tips en inzichten krijgt van je mede cursisten. Ook heel prettig om een trainster te hebben die zelf heel veel ervaring heeft en jou dus ook veel inzichten geeft waar je echt mee verder kan. De training zelf is prima te volgen en interactief.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Nuttige informatie en fijne tips

De training bevat nuttige informatie, is hierin erg compleet en actueel. Daarnaast is er ruimte om in te gaan op casussen uit eigen praktijk, hier zijn fijne tips uit gekomen. Eén aandachtspunt; het was vrij theoretisch en veel informatie. Het was fijn geweest om ook zelf al daadwerkelijk aan de slag te gaan met de theorie en informatie tijdens de training.

Waardevol.

Veel geleerd. Je leert vooral dat je goed moet luisteren, observeren en niet te snel een oordeel vellen.

Leerzame en prettige dag

Ik heb veel geleerd over wat je kunt en mag doen in geval er ongewenste omgangsvormen binnen het bedrijf ervaren worden.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Leerzame training van een ervaren deskundige.

Goede training. De trainer heeft goed kennis van zaken en weet dit ook goed en begrijpelijk over te brengen op de cursisten.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Duidelijk, en niet te beladen

Goede training,

Interessante, leerzame cursus

Leerzame dag, goed inzicht gekregen in de rol van een vertrouwenspersoon.

Duidelijk en professioneel

Fijne training. Mogelijkheid tot stellen van vragen en duidelijke uitleg aan de hand van praktijksituaties.

Praktisch ingestelde cursus

Prettige sfeer, goede aandacht voor de cursisten. Goede balans tussen theoretische kennis en de praktijk.

leerdoelen ingevuld

praktische training

Leerzaam

Afwisselende cursus met zowel theorie, beeldmateriaal en cases.

Super..

Veel geleerd van hoe of wat ....

Essentieel voor iedere vertrouwenspersoon

Fijne training met genoeg afwisseling tussen theorie en interactie. Duidelijke opzet en erg praktijk gericht. Ik zou heel graag nog eens een vervolgtraining volgen die wordt toegespitst op vertrouwenspersonen die al meer ervaring hebben en waarbij we ook klassikaal de rollenspellen doen waarbij je feedback kunt krijgen van de docent.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Het was een leuke, gezellige en leerzame dag.

Ik ben meer te weten gekomen over: - Het wettelijke kader als vertrouwenspersoon. - De taken en de positionering als vertrouwenspersoon. - Het op de juiste manier bekendheid geven aan de rol als vertrouwenspersoon.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Hele fijne docent en goed lesmateriaal

De docent was zeer prettig, enthousiast en nam veel tijd voor alle vragen. Rollenspellen waren zeer waardevol. Ik heb ontzettend veel geleerd en kan dit nu goed in de praktijk toepassen.

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]