Duidelijke en fijne training.

Het was een fijne groep, met een goede trainer, alles werd duidelijk uitgelegd en er was genoeg tijd voor alles.

Heel leerzaam

fijn om deze cursus gevolgd te hebben. Dit heeft veel meer duidelijkheid gegeven.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Leerzame cursus in prettige omgeving

Een prima cursusdag gehad in Van der Valk Nootdorp. Prettige sfeer/locatie, kundige trainer die alles rustig uitlegd. Geen verdere op- of aanmerkingen.

Uitgebreid en interactief

Prettige cursus met veel informatie maar ook direct praktisch gemaakt.

Heldere training

Helder en duidelijk

Deze training heeft mij veel duidelijkheid en inzicht gegeven

Interessant

De cursus vertrouwenspersoon is heel interessant, boeiend en leerzaam. Je krijgt handvaten wat je kunt doen als vertrouwenspersoon en wat je rol precies is. Een aanrader, ook als in jouw organisatie alles goed geregeld is omtrent gedragsregels!

Goede en duidelijke training

een duidelijke training met veel praktijkvoorbeelden. Het was voor mij heel erg leerzaam

Duidelijke training

De training heeft mij veel inzicht gegeven in de rol van een vertrouwenspersoon binnen een organisatie. Ook heeft het mij duidelijk gemaakt dat een beleid eerst goed uitgeschreven moet staan om deze rol te kunnen vervullen. Locatie was minder, veel timmerwerk als achtergrond geluid + de ruimte was zeer koud.

leerzame cursus!

Lekker interactief, rollenspellen maken het leuk. Veel geleerd over wat er wel en niet mag als vertrouwenspersoon.

Interessante training

Het was een interessant om meer over het onderwerp te weten te komen. Ik vond het fijn dat de training interactief was en dat je je grenzen kon aangeven. Wel miste ik een beetje wat energie van de trainer zelf.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Zonde dat de trainster er een "zweverige" training van heft gemaakt.

Al na enkele minuten dacht ik al, dit wordt een lange dag, terwijl ik echt zin in de training had. Positiviteit is goed, maar uiteindelijk ben ik er om iets te leren, en is elke feedback welkom. Wel doen: Meer kennis van zaken. Helderheid geven over de rol, spel in de gang, meer enthousiasme. Niet doen: Beweging, stoelen omdraaien bij feedback etc.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Veel geleerd, fijne interactieve les

Fijne les, docent had een hoop praktijk voorbeelden. Interactief en veel geleerd.

Leerzame training!

Doordat de groep zo klein was, was er veel ruimte voor interactie. Leerzame training en waardevolle informatie achteraf.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker (online)

Mooie mix tussen theorie, voorbeelden en oefenen

De theorie is best droge stof, maar de trainster heeft dit interessant gemaakt met legio voorbeelden van casussen. In de middag 2 oefeningen met de stof. Veel geleerd.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Nuttige training met veel voorbeelden uit de praktijk

Veel informatie gehad over welke positie je hebt als vertrouwenspersoon binnen de organisatie en wat er van je verwacht wordt. Hele nuttige training met veel tips en tricks.

Prima basiscursus

Als je de basis beginselen van vertrouwenspersoon wilt weten, is dit een uitstekende cursus. Goede duidelijke uitleg zowel juridisch als praktisch gezien.

Informatief

Een fijne training waarbij taaie stof duidelijk uitgelegd. Ruimte voor eigen ervaringen en casussen (soms een beetje te veel misschien). Leuk ook om ervaringen van andere te horen. Goeie locatie en goede middelen. Dus positief!

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen

Leerzaam en kundige begeleiding

Tip, het rollenspel mag meer ruimte krijgen, zodat iedere deelnemer kan oefenen als vertrouwenspersoon. Nu hebben maar 3 mensen van de 10, als vertrouwenspersoon kunnen oefenen.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Innovatief, trainer ter zake kundig

Een eerdere training Vertrouwenspersoon stopte halverwege door technische problemen. Ik heb de training dus in 2 delen gevolgd: het ochtenddeel werd door een andere trainer gegeven. Daar was ik niet erg van onder de indruk: ondanks dat de (paar) deelnemers aangaven allen bij kleinere bedrijven te werken, <50, was de training gericht op echt grote bedrijven. Veel zaken waren dus niet relevant noch herkenbaar. De gebruikte YouTube filmpjes waren erg oud, dat vond ik storend. Ook ging het over een grote fabriek. Kortom: erg standaard, al jaren niet vernieuwd/aangepast. Die training geef ik een mager 6-je. Training in middagdeel was meer interactief, goede casuistiek en ruimte voor input en vragen. Trainster was prettig en speelde goed in op onze rollen en organisaties. Die training krijgt een 8. Gezamenlijk dus een 7.

Veel kennis opgedaan

Omdat ik nieuw ben in HR had ik hier veel aan. duidelijke en rustige uitleg en er werd veel ingegaan op casussen. leerzaam.

Het was prima

Kleine groep prima locatie en duidelijk

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Duidelijke uitleg en goede combinatie van theorie en praktijk!

Goede training waarin zowel aandacht was voor theorie als praktijkvoorbeelden. Na deze training zijn de kaders m.b.t. de rol van de Vertrouwenspersoon helemaal helder.

Zeer leerzame cursus

Duidelijk en lekker op tempo uitgelegd.

Veel nieuwe informatie

Het was een zeer informatieve training, een mooie balans tussen theorie (wetgeving) en cases. De trainer nam uitgebreid te tijd om cases te bespreken en vragen te beantwoorden. Hierdoor was er een mooie brug tussen theorie en praktijk. Ook maakte ze tussen de stukken theorie regelmatig ruimte om vragen te stellen of wij het begrepen of konden wij vragen stellen. Groepsgrootte was erg prettig, voldoende aandacht en ook interessant om verhalen uit andere bedrijven te horen. Moet alle informatie nog wel verwerken en toepassen voor onze werksituatie.

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]