heldere en duidelijke introductie

de training heb ik prima ervaren. Voor mij ging het om de grenzen te zien, de juiste tools om te handelen mocht iemand met een melding bij mij komen.

Leuke cursus

Leuke cursus om te volgen met een goede trainer!

Praktische opleiding

De kaders en richtlijnen voor de rol van vertrouwenspersoon zijn helder uiteengezet.

Zeer nuttig!

Ik had vooraf een ander idee over het invullen van mijn rol als VP'er. Meer als bemiddelaar..met name richting de partij die de klacht(en) veroorzaakt. Ik heb nu ingezien dat een iets andere insteek waarschijnlijk beter werkt. Dus dat is mooi...hoewel ik natuurlijk mezelf wel meeneem in het geheel ..

leuk en leerzaam

Duidelijk inzicht gekregen als VPer Waar jij staat en hoe je ermee om gaat

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Interessante dag, waarbij ik met extra handvatten naar huis ga

Interessante dag, waarbij ik met extra handvatten naar huis ga. Review van cases was interessant en hielp mbv discussie met mede-cursisten om eea beter te begrijpen.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Training die prima aansloot bij mijn verwachting

De training zat prima in elkaar. Gelukkig een groep cursisten allemaal enthousiast waren en het niet "saai" werd. Leerzame dag

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Een duidelijke uitleg wat vertrouwens persoon inhoud

Het is een goede manier van les geven .

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Goede mix tussen theorie en praktijk

Ik was op zoek naar de kaders waarbinnen te handelen als Vertrouwenspersoon. Deze training heeft me hierbij geholpen, er was veel interactie met pakkende voorbeelden.

Zinvolle training

Een goede training waardoor je aan het einde van de dag een goed beeld hebt van wat de rol van een vertrouwenspersoon inhoudt.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Zeer interessante en leerzame cursus

De training/cursus was erg goed voorbereid en leuk opgezet. Veel informatie gekregen en situaties aangepakt om een goed beeld te krijgen welke taken bij een vertrouwenspersoon behoren en welke juist ook niet. Goed om ook de kaders en de stappen te weten als je met iemand het gesprek aan gaat in je rol als vertrouwenspersoon. Al met al leuke en informatieve dag!

Verhelderend

Ik heb de trainingsdag als zeer verhelderend ervaren. Duidelijke uitleg en voorbeelden dmv korte filmpjes.

Duidelijke uitleg, ongedwongen sfeer

Prettige dag waarbij ik echt wat opgestoken heb.

Interessante cursus

Na onlangs gevraagd te zijn om vertrouwenspersoon te worden binnen onze organisatie was deze cursus zeer verhelderend over wat er van mij verwacht gaat worden in deze rol en wat nu niet. Werd op een leuke manier gebracht en de cursus was op geen moment saai.

Te kort voor 1 dag

Fijne docent, prima uitleg en ontspannen sfeer. Dit is dan eerste kennismaking en vind opleiding van 1 dag wel kort. Boek nog niet gelezen dus misschien daarna wel meer duidelijkheid. Ik was blij dat we geen rollenspel deden maar voorbeeld cases van hoe zou jij dit aanpakken was echt super fijn, mag nog meer tijd aan besteed worden (voor mij) omdat het werkterrein nog zo onbekend is. Docent veel ook uit eigen ervaring voorbeelden.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Interactie super, presentatie overbodig.

Prima inleidingstraining. Ik had liever meer casuastiek gehad dan theorie.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Duidelijke cursus, goede casuïstiek bespreking

Mooie praktijkvoorbeelden, veel kennis en duidelijke uitleg.

Informatieve training

De training gaf de informatie waar ik naar op zoek was.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Een gedegen, leerzame dag en ondanks het onderwerp met humor.

Het was een leerzame dag, gevuld met theorie en praktijkvoorbeelden. Veel interactive. En het een en ander werd met humor gebracht.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Een heel prettige training, in een kleine groep

Ik heb de training als erg prettig ervaren, we waren met een kleine groep en er was veel ruimte voor vragen en praktijksituaties.

Vertrouwenspersoon

Leuke interactieve training

Zeer nuttige training

Interessante training; veel geleerd. Er was voldoende ruimte voor het inbrengen van praktijkvoorbeelden en ook werden er interessante cases aan ons gepresenteerd.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Waardevolle training met fijne voorbeelde uit de praktijk

Wel als tip om te kijken of je eea meer duurzaam kan organiseren. Veel plastic bekers, lunch in plastic verpakt en met vleeswaren.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Compleet, duidelijk en met praktijkkennis

Alle facetten kwamen aan bod, vooraf was er de kans om alvast vragen te stellen die aan bod zouden moeten komen en die werden ook keurig behandeld, naast of samen met de voorbereide stof. De docent stond daarnaast met beide benen in de praktijk, wat erg beeldend werkt

Weinig nieuwe informatie

Achteraf beoordeelt had ik deze training qua inhoud niet nodig, voor de samenwerking en bredere blik is het zeker zinvol. Voor een nieuwe preventiemedewerker is het goed om het kader helder te krijgen en ook om te zien hoe je je rol richting Arboarts, directie en Or kan vervullen.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]