Interessant training

Erg leuk gebracht. Ondanks enige ervaring weer nieuwe toe te passen info en tools meegenomen. Zeer tevreden!!

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Training heeft voor mij geen toegevoegde waarde gehad

De geef de training een onvoldoende omdat: 1. De trainer naar mijn idee te onervaren was en daardoor niet goed kon inspelen op de vragen van de deelnemers. 2. Ruim een uur van de training bestond uit video's bekijken (waarvan 1 uit het de jaren 90) 3. Gemiste kans om geen rollenspellen te doen.

Leerzaam en nuttig

Met name de praktijksituaties die besproken zijn, onder andere komend vanuit de deelnemers, waren zeer nuttig.

leerzaam

Een leerzame cursus

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren

leerzaam

Het was een leerzame training.

• Welke training heeft u gevolgd? Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren

duidelijke interactieve training

nette duidelijke opbouw van nul-naar-preventiemedewerker. inhoudelijke handvatten voor een solide start van functie als preventiemedewerker.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Deskundige begeleiding in fijne sfeer waardoor ik het nodige geleerd heb en nu een goed beeld heb wat er van me verwacht wordt als preventiemedewerker.

Verhelderend

Een fijne prettige ervaring waarbij de rol van Preventie medewerker een heel stuk duidelijker is geworden. Ook fijn om met andere ideeën uit te wisselen.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Esther was duidelijk in haar uitleg. Filmpjes ook.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen

Hele goede training!

Voldeed volledig aan de verwachting. Goede en deskundige trainer. Prima verzorgd en nodigt uit tot vervolg.

Inspirerende dag

Het was een inspirerende dag die veel duidelijkheid heeft gegeven over wat een preventiemedewerker doet en hoe je een RI&E maakt. Er heerste een prettige sfeer en waar nodig werd er wat aangepast in het programma.

goede cursus

Goede uitleg, praktijkvoorbeelden en ruimte voor persoonlijke situaties

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Goede en duidelijke training waarin je veel inzicht krijgt in de rol van preventiemedewerker binnen een organisatie. Door de mooie interactie tussen cursisten en trainer heb ik deze training als zeer leerzaam ervaren en ga ik met veel vragen voor mijn organisatie aan de slag.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Zeer leerzaam en goed uitgelegd

Veel geleerd vandaag

Leerzame dag

Ik vond het een leuke leerzame dag. Ben een hoop wijzer geworden er komt toch wel iets meer bijkijken dan ik in eerste instantie had verwacht.

Leerzaam & interessant!

Ik ben erg tevreden over de training, goed praktisch toepasbaar, volop ruimte voor vragen en inbreng en veel onderwerpen behandeld.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Prettig, maar had meer uitgehaald kunnen worden

Er werd voldoende informatie gegeven, maar vond de kwaliteit laag. Het kennisniveau van de trainer vond ik onvoldoende en er werd niet geoefend. Mijn kennis na de cursus is voldoende, maar vaardigheden zijn niet geoefend, dus weet niet of deze nu beter zijn geworden

Informatieve en waardevolle training

Ik heb voldoende vertrouwen ontwikkeld om een gesprek met een medewerker aan te gaan. Het was mijn doel om meer handvatten en informatie te krijgen over de kaders van een vertrouwenspersoon. Dit is mij nu een stuk duidelijker geworden.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Goede praktische training met veel praktijkervaringen.

Mooie kleine groep cursisten waardoor er veel gelegenheid is voor eigen inbreng en vragen te stellen. Opbouw van het programma is goed, ochtend wettelijk kader en de middag voor casusbespreking en rollenspel.

Prettige training met voldoende inhoud

Prettige training met voldoende inhoud

Interessante en leerzame training

Het was een interessante en leerzame training met ruimte voor het bespreken van casuïstieken.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Enthousiast en een lekker tempo

Hele fijne klassikale les ontvangen van Maaike! Tempo was goed met wat leuke interactieve handelingen.

Duidelijke training

Duidelijke uitleg. Veel praktijk voorbeelden

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Veel geleerd in een dag, lekker praktisch.

Ik vond het een nuttige training, veel praktijkvoorbeelden en veel onderwerpen die aan de orde zijn geweest. Leuke trainer, leuke groep. Was wel blij dat het voor 16u stopte i.p.v. om 17.00u. ;) Het enige dat ik iets lastiger vond is dat het niveau en de kennis van de deelnemers (vanzelf) niet gelijk was, waardoor ik bij sommige dingen het gevoel had dat de rest meer wist dan ik (en ik wel wat meer basisinfo had gewild) en bij sommige onderdelen was dat juist andersom, dit houd je denk ik ook wel.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus

Heldere training gegeven door een deskundige en plezierige trainer

De training Vertrouwenspersoon, gegeven door Marijke Beerlage, was verhelderend. Duidelijke kaders zijn geschets rondom deze positie. Door het kleine aantal deelnemers veel ruimte voor discussie en persoonlijke vragen. Marijke speelt goed in op de behoefte van de cursisten en heeft volop praktijkvoorbeelden. Na deze training heb ik meer bagage om de rol van Vertrouwenspersoon in mijn organisatie op de juiste manier vorm te geven.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon (online)

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]