Goede leerzame training

Goede training, met veel (!) nuttige informatie. Er werd op een fijne manier lesgegeven door een deskundige betrokken docent. Je kon goed merken dat zij jarenlange ervaring in het werkveld heeft dat maakt dat de stof helder en levendig werd overgebracht. Het is wel zo dat je na 1 dag training nog niet van de hoed en de rand weet, omdat het zo'n breed gebied behelst. Door het boek dat we ontvingen bij deze cursus goed door te nemen zal de kennis zeker voldoende zijn.

Zeer duidelijk en professioneel

Had van te voren meerdere vragen en onzekerheden over de functie van vertrouwenspersoon. En ook al is het heel veel info en ben ik er nog lang niet, Natasja heeft mij wel het vertrouwen gegeven dat dit goed komt. Zeer fijn om naar te luisteren door haar rustige uitleg. Zeker niet monotoom dus makkelijk een dag vol te houden. Haar zeer professinele houding maakt de dag compleet. Dikke aanrader. Groet, Marcel

Goede duidelijke uitleg.

Er werd uitgebreid ingegaan op eventuele vragen. We hebben nu handvaten waarmee we kunnen werken.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Zeer duidelijke en verhelderende training

Intensieve dag, inhoud van de training voelt wel als volledig waarbij de kernpunten extra aandacht hebben gekregen. Persoonlijke doelstellingen aan begin van de training gevraagd (dank) en einde van de training allen behaald :)

Erg nuttig

Goede coach. Tijd voor oefening en veel geleerd en kunnen toetsen hoe ik het nu doe

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Het is een duidelijke opleiding die je op eender welk moment en plaats kan volgen.

Het lesmateriaal online is zeer duidelijk. Alleen de combinatie met tegelijkertijd een RI&E en plan van aanpak maken in de periode dat de online opleiding beschikbaar is, was voor mij te kort. Hier wordt dus nog aan verder gewerkt.

• Uw eigen kennis en vaardigheden na de cursus
  • Welke training heeft u gevolgd? E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE)

een leerzame dag gehad en op een leuke manier les ontvangen.

cursus wordt op een leuke manier gegeven waarbij de stof op een duidelijke manier wordt doorlopen.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Trainer zéér kundig en communicatief

Trainer zeer prettig in omgang en kundig op zijn vakgebied. Wist duidelijk waar hij het over had en blijk van zeer veel (praktijk)ervaring.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Duidelijke uitleg over de basis van preventiemedewerker!

Ik ging er vrij blanco in. Na de training heb ik een veel duidelijker beeld over wat van mij als preventie medewerker wordt verwacht. Rechten en plichten zijn besproken en neem ik mee naar kantoor.

Goede opfriscursus

Ben al een aantal jaren preventiemedewerker en dan is het zinvol om de cursus nogmaals te doen. Weer even de puntjes op de I en er ook achter komen dat je al betrokken bent bij de verplichte zaken zoals bv de RI & E. Prettige manier van training geven met veel ruimte om ervaringen en van gedachtes te wisselen.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Verhelderend , schets duidelijk beeld van de rol en oefeningen sluiten daar goed op aan.

Binnen de mogelijkheden van één dag prima training, goede afwisseling van theorie en oefeningen. Geeft helder beeld van kader en wat wel en niet te doen.

Deskundige trainer

Hele fijne training op een leuke interactieve manier gegeven. Heb me geen moment verveeld, de training vloog voorbij!

Goed.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Goede en duidelijke uitleg gekregen.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Een hele zinvolle training van een docente met zeer veel kennis.

Een hele zinvolle training van een docente met zeer veel kennis.

Interessante en interactieve training

Erg interessante training gegeven door Maaike. Ze vertelt op een boeiende manier en maakt de training erg interactief!

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Prima ochtend, fijne dynamiek en open gesprekken.

Dank voor deze prettige trainingsochtend. Marcel is een rustige, prettige en toegankelijke trainer. Er was genoeg ruimte voor vragen, casuïstiek en het heeft mij toch ook weer dingen geleerd. Altijd goed om met collega's te sparren.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Een hele leerzame en nuttige training

Door het sparren met mensen die weten waar het om gaat leer je erg veel van de materie. Vooral omdat het onderwerp erg complex is.

• Welke training heeft u gevolgd? Vertrouwenspersoon

Goed en uitgebrede training.

Heel interactief en interesant training. Ik kon hem goed volgen en de inhoud is heel duidelijk overgebracht.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Cursus mag wel iets compacter en vloeiender verlopen.

Ik vond de cursus als geheel interessant maar voor mijn gevoel kon deze ook wel in 4 uur worden gegeven. De samenwerkingsmomenten waren voor mij niet zinvol en kostten alleen maar tijd. De filmpjes van Toyota hadden voor mij weinig toegevoegde waarde een paar foto's met opvallende zaken was ook goed geweest. Het uitwisselen van emails onderling kan nog een nuttige toevoeging zijn om ook later nog ideeën uit te wisselen. Daarnaast vond ik het jammer dat er geen cursisten waren uit dezelfde bedrijfstak mogelijk kan de ArboNed planning hier rekening mee houden?

duidelijke uiteenzetting takenpakket

Deze cursus was erg leuk om te doen. Samen met andere mensen uit verschillende vakgebieden de taken en verantwoordelijkheden van dez functie kunnen doornemen met een goede docente voor de groep. Het was een leerzame dag

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Voldoende toelichting en een heldere uitleg van Ad

Ad gaf prima uitleg met sprekende voorbeelden en voelde de groep goed aan. Prettige training.

• Welke training heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Goede uitleg met erg veel kennis van zaken

Fijne docent met oor voor iedere cursist.

Uitstekend!

Interessante cursus met goede uitleg van Ad. Het was duidelijk en compleet en soms ook ruimte voor een grapje.

Bondig en informatie

Ben blij dat ik de cursus heb gevolgd. De informatie werd kort en bondig verteld. Kan nu verder om Arbobeleid op papier te zetten.

Zwarte Woud 10

3524 SJ Utrecht

030 299 63 63

Over ArboNed

ArboNed helpt mkb-ondernemers met alle (preventieve) arbozaken, zodat ook u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Dagelijks staan we klaar voor 63.000 werkgevers en ruim 674.000 werknemers. ArboNed Academy is het opleidingsinstituut voor een gezond werkend Nederland. Met onze fysieke en online trainingen kunt u verzuim aanpakken én voorkomen. Onze trainingen: - Preventiemedewerker (ook online mogelijk) - Vertrouwenspersoon (ook online mogelijk) - Training Ergocoach beeldschermwerkplek (ook online mogelijk) - Wet Verbetering Poortwachter: regels en verplichtingen bij ziekmeldingen (ook online mogelijk) - Verzuimmanagement en verzuimgesprekken voeren - Maak zelf uw Risico-en inventarisatie en evaluatie (RI&E) - Agressietraining: Omgaan met (verbale) agressie - Creëer een sociaal veilige werkomgeving - E-learning: Maak zelf je Risico-inventarisatie en -evaluatie (RIE) Wilt u weten welke training en aanpak het beste aansluiten bij uw bedrijf? En wat precies uw mogelijkheden zijn? Wij helpen graag u met het realiseren van uw doelstellingen. Mailt u dan naar [email protected]