Snelen goed geregeld

Via internet een mooie Quasqai gezien en langs gegaan om hem te bekijken. Zeer vriendelijk en deskundig geholpen en dezelfde dag nog gekocht! Goede inruilprijs en perfecte afhandeling. Zeer aan te bevelen!!

• Deskundigheid/Vakmanschap

degelijk en conform afspraak

Geweldig dat ik de auto mee naar huis kon nemen om de overige gezinsleden te tonen. Top was toch ff dikke 25 km van de garage af!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Top service!

Erg fijn persoonlijk contact, heldere prijsstelling en goed inspelend op de klantvraag!

Zorgeloos en kwalitatief goede auto!

Bert heeft me de zoektocht naar een andere auto bespaart en een kwalitatief goede auto binnen mijn prijsklasse kunnen vinden. Super service! En een goede rip van broer die dezelfde service heeft ervaren.

Volledig aan alle verwachting voldaan, kortom een aanrader!

Ik kwam naar binnen om mijn auto te verkopen met een bepaalde verwachting, welke geheel is uitgekomen. Nette eerlijke bediening. En we zijn als tevreden klanten naar buiten gelopen. Ik zal dit bedrijf bij andere zeker aanbevelen voor mensen die opzoek zijn naar een mooie auto of hun auto willen verkopen/inruilen.

Industriestraat 2

6135KH Sittard

0464420890

Over Auto Zuyd

Auto Zuyd werkt met een vernieuwend concept binnen de autobranche. Wij selecteren voor u de beste occasions en besparen op traditionele overheadkosten. Kosten die normaal doorberekend worden aan de klant. Auto Zuyd zorgt er op deze manier voor dat wij de beste occasions tegen de scherpste prijzen kunnen aanbieden in combinatie met de service die u verwacht. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar om al u vragen te beantwoorden.