snel beholpen

snel beholpen en leerrijke lessen

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Mijn ervaring zeer opmerkelijk en goed.

Ik heb veel nieuwe rijtechnieken geleerd met volledige en gemotiveerde instructeurs,

ik werd voldoende geïnformeerd

Water was gratis , gelukkig maar want ik had geen kleingeld om in de automaat een frisdrank te nemen. Misschien dit even doorgeven aan de kandidaten die de les nog moeten gaan volgen.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Veel tips geleerd tijdens het vormingsmoment

Het was met een klein hartje dat ik besliste om m'n zoon te leren rijden. Dankzij het vormingsmoment heb ik nog veel dingen ontdekt waar ik niet bij stilstond (omdat het voor ons vanzelfsprekend is) om hem aan te leren. Blij dat dit bestaat!

Bekwaam lesgever

Voldoende mogelijkhheiden om vragen te stollen en handig truks meegedeeld

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

De lesgever heeft dit vlot en goed gedaan

Over de lesgever en de accommodatie ben ik zeer tevreden maar eigenlijk vind ik de cursus een geldklopperij en overbodig. Maar over de rijschool ben ik tevreden.

Een zeer goede rijervaring

Het was een een zeer goede rijervaring met een erg aangename instructeur die rekening hield met mijn persoonlijke ervaring.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Geweldig. Heel goede geheugensteuntjes en uitleg. Je krijgt genoeg tijd om vragen te stellen. Echt een meerwaarde

Meer van verwacht

Mijn dochter moest verplicht 6h rijles volgen omdat ze twee keer niet geslaagd was voor haar praktijkopleiding. Gelukkig kon ik snel terecht voor lessen, wat absoluut een voordeel was en zeker niet evident. Hier waren we enorm dankbaar voor de moeite die de dame gedaan had, die we aan de lijn hadden. Helaas hadden we van de lessen meer verwacht. Ik zat er zelf niet bij, mijn dochter gaf aan heel weinig feedback te krijgen, weinig tips & tricks. Ze had absoluut niet het gevoel dat ze ervan bijgeleerd had. De rij-instructeur zat regelmatig zelfs op instagram te scrollen tijdens de rit... Daarvoor vind ik het wel heeeeel duur dan. Laat ons hopen dat ze geslaagd gaat zijn voor haar derde poging, dan spreken we er niet maar van. Moest ze niet geslaagd zijn, gaat deze wel heel zuur aanvoelen en absoluut een gemiste kans.

Goede ervaring

Alles was goed uitgelegd en konden ook eens grapjes maken

Niet nuttig

Je voert een noodstop uit en je mag slippen met de auto maar deze les heeft eigenlijk niet veel zin. Dit weet je al allemaal wanneer je je rijbewijs hebt gehaald. Het is duur en het meeste van de tijd zit je gewoon stil en ben je aan het wachten.

Cursus was ok, het nut?

De cursus was ok alleen stel ik me vragen met het nut. Het papier moet je enkel bij het praktijkexamen laten zien. Dus tussendoor mogen alle andere mensen met meer dan 8 jaar ervaring ook lesgeven? Waarom kan dat bewijs niet op de identiteitskaart gezet worden? De lesgever heeft dat heel goed gedaan. Misschien nog een pdf van de powerpoint bezorgen aan de cursisten? Dan kunnen we alles nog eens doorbladeren.

Het was heel leerijk

Ik heb veel bijgeleerd.

• Bekwaamheid lesgever
  • Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen? N.v.t.

Leerzaam, goed gebracht

Ik vond de cursus goed en fijn gebracht. Leerrijk Leuke voorbeelden

Interessant

Toch leuk om eens een opfrissing te krijgen van de verkeersregels

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Degelijke begeleider sessie in aangename sfeer

Buiten de hoge temperatuur in het leslokaal, heb ik de nodige informatie en opfrissing ontvangen om als begeleider van start te gaan.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Fijne, vriendelijke en bekwame instructeurs. Alles correct afgehandeld.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Fijne ervaring en een top team!

Beste, Ik had het genoegen om begeleiders Rudi Neven en Dirk Vanderhallen te hebben. Beide heren gaven mij veel uitleg en tips om de opleiding tot een succes te beëindigen. Aanpak van lesgeven is top van beide heren. Dirk begeleidde mij op het examen en was voor mij een rustpunt wat je op zo een moment best kunt appreciëren. Graag wil ik toch mijn dank voor Dirk doorgeven voor de fijne en rustige manier van lesgeven en kennisoverdracht. Een heel aangename lesgever. Ook dank aan de rijschool zelf voor de vlotte afhandeling van lesuren en duidelijke communicatie. MVG, Bonneux Stefan 0477/565348

Sterk aanbevolen

Plaats en de door de lesgever gegeven informatie waren ok, het was er wel te warm in het lokaal om normaal aandachtig een les te volgen. De volgende opmerking heeft niets te maken met de lesgever, wel met de info die werd aangereikt en geprojecteerd. Een algemene opmerking in verband wat er werd verteld: ik behaalde mijn rijbewijs bij het leger in 1964, volgde twee cursussen monitor rijschool bij het leger in 1978, waarna ik 12 jaar rijopleiding praktijk gaf een burgers in Duitsland. Ik stel vast dat er steeds steeds ouderwetse (stukken) beelden worden getoond van bepaalde verkeerssituaties zoals 40 jaar geleden! Dit viel mij direct op. Er wordt niet gesproken over bepaalde recentere zaken: rotondes, op en afrijden autosnelweg, en andere, waar ik bij bijna iedere rit vaststel dat er fouten worden gemaakt en soms gevaarlijke situatie worden geschapen. De rijschool zal dit natuurlijk wel weten en hierop inspelen. De "gelegenheids begeleider" niet. Ik zou voorstellen een volledige checklist op te stellen (door mobiliteit Vlaanderen) en deze lijst kan dan meegenomen worden in de wagen. Alles lezen op een website, goed en wel, in de wagen is men dan de rest vergeten. Bij een tussenstop of anders kan dit dan nog eens herhaald worden als zijnde dwingend want het staat op een min of meer officieel papier! Misschien dat jullie dit, als grote rijschool eens kunnen voorstellen aan de verantwoordelijke instanties. Met vriendelijke groeten, J Van Eetvelde.

Ik vond het top

Het was natuurlijk een verplicht nummertje en keek er niet zo naar uit. Het was warm, hele dag gewerkt. Maar ik was mis. Het was een heel leerrijke avond. Ik heb er veel van opgestoken. Ook diegene (als ik me nie vergis, noemde hij Dirk) was een zeer rustige docent. Geen vraag was teveel. Hij legde alles zeer goed uit. Ik raad daarom ook iedereen jullie aan. Goe bezig! Doe zo voort Gr Els

goede uitleg

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Zeer duidelijk en informatief.

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Goeie sessie, maar accommodatie kan beter

Goeie lesgever. maakte het boeiend. Met impact. Spijtig van de accommodatie. Zichtbaarheid was niet ideaal en zeebeer warm.

Geweldig en leerrijk

Top leerkracht candy en een leerrijke leerkracht Stefan en Bernard! Een echte rijschool om aan te raden

• Voldoende mogelijkheid tot vragen stellen?

Perfect naar de verwachting.

Het vormingsmoment was perfect wat ik ervan verwacht had. Zeer fijne instructeur, duidelijk en behulpzaam. Zeer goede tips die zeker zijn blijven hangen en die we gaan gebruiken.

Hasseltweg 29

3600 Genk