Fantastic!

Ervaring is perfect. Ik had 6 verplicht uur en ik heb alle nodig informaties/instructies gekregen, en resultaat op rijexam was 10/10! Instructeurs zijn echt goede personen, met positief energie.

Adequate opbouw van vertrouwen

Geen machogedrag, maar dingen benoemen zoals ze zijn en oplossingen zoeken en bieden.

Goede begeleiding

Ik heb reeds 2 lessen gevolgd en heb al wat opgestoken De lesgeefster is super en ik heb er veel steun aan omdat ik een zestiger ben en mij niet zo zeker meer voelde in het verkeer maar stilaan wordt het terug beter

• Inhoud en aanpak van de lessen
  • Infrastructuur en lesmateriaal N.v.t.

Zeer goede rij-instructeurs!

Ik ben op donderdag begonnen met de praktijkopleiding rijbewijs C met vakbekwaamheid en op vrijdag de week erna was ik in het bezit van mijn aanvraagpapieren voor mijn rijbewijs. Dit dankzij de sturing en vele nuttige uitleg + tips van Ernst en Marc.

Topervaring

Degelijke begeleiding, duidelijke methodiek, zeer tevreden

• Infrastructuur en lesmateriaal

Alweer een ervaring rijker ! Planning en lessen top! Mercikes voor bewezen diensten. Nu met het ce rijbewijs de baan op! Groetjes Chris

• Infrastructuur en lesmateriaal

Was super goed voorbereid zowel voor het praktische als het theorethische gedeelte

Zeer goede opleiding gehad. Ik was zeker en vast klaar voor het examen. Instructeurs kenden hun vak.

Niet content

Meneer aan de lijn lijkt te spelen met mijn voeten. En beantwoorden de mails amper.

• Infrastructuur en lesmateriaal

De opleiding was zeer zinvol.

Aangezien het 31 jaar geleden was dat ik mijn rijbewijs gehaald heb, is een opleiding met begeleider zeker een meerwaarde om alles eens op te frissen.

Vlot & correct

Alles verliep vlot & correct alsook de afspraken telkens goed ingepland & indien mogelijk heeft Ann telkens een oplossing geboden.

• Infrastructuur en lesmateriaal

Heel veel bijgeleerd door heel aangename lesgevers!

De lessen waren heel leerrijk en heel veel nuttige tips voor het dagelijks verkeer. Alsook de lesgevers waren top!

Good place to learn

Good teacher, tremendous humane being, where the lessons are fluid and funny. I totally appreciate the fact, that I could make my questions in English and be clarify in English language. Totally recommended

alles top

alles vlot verlopen!!

dik in orde!

erg tevreden van jullie diensten

• Infrastructuur en lesmateriaal

Nuttige opfrissing van de verkeersregels

Een goede voorstelling van de verkeerssituatie en verkeersregels (nieuwe ) . Dikwijls verrassend bij de antwoorden van de meerkeuze vragen.

• Infrastructuur en lesmateriaal

It was so fun with you guys Patrick and Duhameau thank you for your time

It was so fun with you guys Patrick and Duhameau and thank you for ur time

Heel goed

Goede lessen , vriendelijke instructeurs . Een aanrader !

• Infrastructuur en lesmateriaal

Was niet wat ik verwachtte

Toen ik me inschreef voor praktische rijlessen bij deze rijschool, deed ik dat omdat ik dacht dat het me zou helpen mijn rijangst te overwinnen. Ik sprak met de rijschool en ze vertelden me dat ze instructeurs hadden die bereid waren om me te helpen mijn rijangst te overwinnen. Maar dat was niet het geval. Mijn instructeur was een zeer beleefd persoon met veel geduld, maar hij was niet voorbereid op deze taak. Ik had liever gehad dat zij eerlijk tegen mij waren geweest en mij hadden gezegd dat zij mij deze dienst niet konden aanbieden. Tijdens mijn rijopleiding was ik positief in Covid-19 en dat was een groot probleem om de rest van mijn stagelessen te plannen. Ik moest tot drie weken wachten tussen de lessen om de laatste lessen te kunnen doen.

Vriendelijke en behulpzame mensen

Ze helpen je goed bij het rijden en waar je op kan letten

leerrijk en gezellig

het was leren autorijden op een leuke manier

Zeer tevreden!

Ik heb mijn rijbewijs AM en A2 hier gedaan en ben zeer tevreden, beide geslaagd door de goede lessen hier. 1 punt van kritiek of mogelijke aanpassing, bij het oefenen op de baan voor rijbewijs A2 had ik beter meer "examen realistisch" traject en afgelegd. Centrum Gent... Bedankt.

Duidelijke uitleg.

Veel bijgeleerd en ondertussen geslaagd voor mijn theorie.

Was een ontspanning .

iedereen zou dat eens moeten doen alle 10 jaar ofzo eens u fouten laten inzien . Bedankt voor het geduld . Johan .

• Infrastructuur en lesmateriaal

Ecodriving gebrahct door Ernst: een leerrijke les met veel bruikbare tips

Ik heb enkel de theorieles gevolgd. Deze werd heel boeiend gebracht. Persoonlijk heb ik er verschillende zaken uitgehaald die ik meenam naar huis. Ik vond ook dat de groep de hele voormiddag geboeid bleef en goed meewerkte.

Geen flexibiliteit omtrent corona

Mijn rijlessen waren niet per se slecht maar wel een onaangename ervaring gehad met de annulering van een les. Mijn vriend was positief en ik moest in quarantaine. Ik heb een quarantaine-voorschrift bezorgd maar moest toch 50% van de instructeurskosten betalen. Ik begrijp dat deze tijden niet evident zijn voor de rijschool maar in een pandemie kan je toch enige flexibiliteit voorzien. Ik ben niet van kwade wil en wou mijn rijinstructeur niet besmetten. Maar nu geef je de boodschap dat ik jullie rijinstructeur maar in gevaar moest brengen. Dan was ik tenminste geen extra 70 euro kwijt. Rijinstructeur Cathy was geduldig, vriendelijk en gedreven om het juist aan te leren. Bij rijinstructeur Patrick was ik niet erg op mijn gemak, hij was te nerveus.

Zwijnaardsesteenweg 59

9820 Merelbeke

0032-9/ 230 31 33

Over Rijschool Merelbeke

Rijschool Merelbeke: een rijschool met een missie Onze missie is het verstrekken van professionele rijopleidingen volgens pedagogisch verantwoorde methodes, aangepast aan de vaardigheden en de bekwaamheden van elke individuele leerling. Slagen in de rijexamens of het behalen van een getuigschrift van de opleiding is bij ons geen doel op zich, maar zijn het logische gevolg van correct rijgedrag en een goede voertuigbeheersing. Het aanleren van de juiste rijtechnieken, een defensieve en milieubewuste ingesteldheid vormen in onze ogen de basis voor een levenslange verkeersveilige toekomst. Het creëren van een veilige omgeving voor iedereen, dat is ons ultieme doel!