Goede begeleiding en organisatie

Mijn ervaring bij Rijschool Merelbeke is positief. De administratie, organisatie en lessen zijn steeds duidelijk. Ik heb reeds mijn Rijbewijs A, C en CE bij jullie laten uitvoeren en over het algemeen ben ik tevreden. Echter is het wel duidelijk dat sommige instructeurs bij C en CE geen ervaring hebben als chauffeur en dus letterlijk het boekje volgens lijn per lijn. Ik had tijdens de eerste les Ernst, de 2de les Dirk en de 3de les Marc. Als Marc dan op de laatste les vlak voor het examen op een totaal andere manier te werk gaat als Ernst en Dirk geeft dit mij weinig vertrouwen voor het examen (Marc laat mij rijden alsof ik met een personenwagen op baan ben). Gelukkig heb ik goede instructies gekregen van Ernst en Dirk en is mijn examen dan ook goed gelukt.

Perfecte begeleiding op maat

Geweldige begeleiding! Ben van 0 gestart en was er van de eerste keer door op mijn praktisch rijexamen met alle hulp van rijschool Merelbeke.

Leerrijk, vriendelijk, geduldig.

De volledige procedure verliep heel correct. Ik heb veel bijgeleerd en kreeg vertrouwen als chauffeur.

• Infrastructuur en lesmateriaal

Uitstekende begeleiding om met de motor te leren rijden

Zeer positief

Zeer vriendelijk, goede kennis van verkeersreglement ging geen vragen uit de weg. Duidelijke uitleg, goede logistieke ondersteuning

Zeer goede service/instructeurs

Zeer tevreden over rijschool Merelbeke, een aanrader voor wie zijn rijbewijs wil halen!

• Infrastructuur en lesmateriaal

Opleider met veel ervaring, materiaal kan beter.

Ik heb een hele goeie opleiding gehad. Jammer genoeg hebben we wel 2 keer problemen gehad met het materiaal. (Oplegger CE).

Uitstekende begeleiding

Vriendelijke en goede lesgevers. Ik was er van de 1ste keer door met hun begeleiding.

Zeer goede begeleiding!

De administratie was tip top in orde! De planning werd stipt nageleefd. De instructeurs (Kaya en Marc) waren zeer professioneel.

Zeer vlotte begeleiding

• Infrastructuur en lesmateriaal

Zeer goede begeleiding, vriendelijk en snelle hulp bij vragen

De instructeurs zijn zeer vriendelijk en een enorme hulp bij het leren rijden. Voor het inplannen van lessen ben je ook snel geholpen. Was van de eerste keer ook geslaagd voor het motor examen op priveterrein. TLDR; ik ben zeer tevreden met rijschool merelbeke hun vriendelijke en snelle hulp

Vlotte en snelle begeleiding

Vlotte en snelle begeleiding

Aangenaam en geruststellend

De lesgever luisterde naar jou en stemt de lessen hierop af. Voor het rijden wordt duidelijke uitleg gegeven en na het rijden krijg ik feedback.

Aanrader! Top

Ik heb na 14u rijles al mijn praktijk examen mogen afleggen. En ben indd geslaagd natuurlijk door de super begeleiding. Dankjewel Rijschool Merelbeke. M.v.g

• Administratie en planning N.v.t.
  • Inhoud en aanpak van de lessen N.v.t.
  • Infrastructuur en lesmateriaal N.v.t.

top

De instructeurs zijn stuk voor stuk zeer geduldige mensen die veel uitleg geven.

goede ervaring

lesgever Dirk is top , goede uitleg en de tips zijn zeer goed.daarim dat we mee zijn verhuist naar jullie omdat we Dirk al als lesgever hadden in de ardooise rijschool . voor de afspraak te maken hadden we Ann De Keuster aan de lijn , vriendelijk en behulpzaam. onze ervaring is dus zeker positief en we gaan jullie rijschool zeker aan bevelen bij anderen.

• Infrastructuur en lesmateriaal

Perfect traject alles in 1 keer erdoor Zal zeker goed geweest zijn. Stimuleerd voor ce Kzie het al volledig zitten! Mvgr

Super tevreden

Super tevreden en allemaal super vriendelijke mensen leggen je alles super goed uit

• Infrastructuur en lesmateriaal

Ik had Patrick als instructeur en hij heeft me helemaal klaar gestoomd voor mijn rijexamen. Een top instructeur dat hij was, was er dan ook van de eerste keer op door.

• Infrastructuur en lesmateriaal

Rijschool Merelbeke is top!

Rijschool Merelbeke biedt uitstekende rijopleidingen aan. Ervaren instructeurs die jou met eenvoudige technieken een voertuig leren beheersen. Bovendien kan je rekenen op een individuele aanpak en doorgedreven coaching. Ik zou Rijschool Merelbeke aan iedereen aanbevelen!

• Infrastructuur en lesmateriaal

Professioneel en heel toffe opleiding.

Het was een aangename en vlotte opleiding! Alles werd tot in details uitgelegd.

Doelbewust, duidelijk en aangenaam

Gezien ik in 1 keer geslaagd ben kan ik mijn ervaring met jullie rijschool alleen maar als positief beschouwen. De lessen waren doelbewust, duidelijk en aangenaam.

SUPER

PATRICK, DE INSTRUCTEUR GAF DUIDELIJKE INSTRUCTIES OP EEN ZEER RUSTIGE MANIER

Was goed

Alles goed verlopen

Alles prima verlopen!

Misschien lokaal beter aanduiden met bordjes? Is beetje zoeken.

Zwijnaardsesteenweg 59

9820 Merelbeke

0032-9/ 230 31 33

Over Rijschool Merelbeke

Rijschool Merelbeke: een rijschool met een missie Onze missie is het verstrekken van professionele rijopleidingen volgens pedagogisch verantwoorde methodes, aangepast aan de vaardigheden en de bekwaamheden van elke individuele leerling. Slagen in de rijexamens of het behalen van een getuigschrift van de opleiding is bij ons geen doel op zich, maar zijn het logische gevolg van correct rijgedrag en een goede voertuigbeheersing. Het aanleren van de juiste rijtechnieken, een defensieve en milieubewuste ingesteldheid vormen in onze ogen de basis voor een levenslange verkeersveilige toekomst. Het creëren van een veilige omgeving voor iedereen, dat is ons ultieme doel!