Super professioneel & snelle leercurve

Ik kwam van een andere rijschool om praktische redenen (datum examen), en heb nog 2u les gevolgd bij Merelbeke. - Leermotor Yamaha met lage koppel maakt alles zoveel makkelijker (ondanks vinniger) dan de Kawasaki dat ik in andere school gebruikte! - Instructeur splits tips op in sequentie waardoor alles makkelijker uitvoerbaar, - Men meet je progressie, dus je weet perfect waar je aan toe bent - Ik kreeg veel meer info omtrent de motor, en tijdens het examen bleek dit cruciaal, - Bovendien zeer sympa!

• Infrastructuur en lesmateriaal

Uitstekend alles is perfect aangeleerd geweest en duidelijk uitgelegd !

Super!

Zeer vriendelijke, correct en doelbewuste aanpak voor het leren rijden met trekker + oplegger. Veel dank aan Ernst voor de motivatie en het geloof. Het waren zeer aangename en interessante lessen. Bedankt voor het delen van jouw visie en kennis. Veel dank aan Ann voor de persoonlijke hulp en voor het plannen van het toch niet zo gemakkelijke schema. Zeer professionele en vriendelijke aanpak van iedereen bij de rijschool Merelbeke! Zeker een aanrader! Als je wil leren rijden natuurlijk ;)

• Infrastructuur en lesmateriaal

Flexibel, kwalitatief en op maat

Ik ben zeer tevreden over de opleiding en manier van werken die de rijschool hanteerde. Autorijden is iets spannend en belangrijk naar mijn mening en de Rijsinstructeur heeft dat goed en professioneel aangepakt ( Leon ) er was ook mogelijkheid tot flexibiliteit in de planning en steeds heel duidelijk dankzij Francis. Algemeen heel tevreden.

Top rijschool

Goede begeleiding

• Infrastructuur en lesmateriaal

Heel goede opvolging en menselijke kant is aanwezig.

Ik ervaar de samenwerking met Rijschool Merelbeke heel positief.

Gelukt

Van nooit met een moto gereden tot slagen voor het examen maneuvers was ... een interessante ervaring! :-) De lesgevers waren behulpzaam en wisten van aanpakken. Bedankt aan Luc, David, Francis en Ernst vor het geduld.

In 1 maal geslaagd dus goed

vlot en veel bijgeleerd

goede en degelijke opleiding met aandacht aan de veiligheid van jezelf en andere weggebruikers.

Absolute aanrader!

Alleen maar goede ervaringen gehad met de rijschool en instructeurs. Qua planning stelden ze zich altijd enorm flexibel op. Dit maakte de combinatie fulltime werken en rijles volgen haalbaar voor mij. De instructeurs zelf waren fantastisch. Altijd met een goed gemoed de rijles gestart, en veel gelachen tijdens de lessen. Zo werd een les leuk, en geen saai of stresserend gebeuren. De instructeurs hebben mij eindeloos geduld getoond. Sommige manoeuvres vroegen in mijn geval veel tijd, maar daar werd nooit moeilijk over gedaan. Ze bleven altijd zoeken naar dé oplossing. Die hebben we uiteindelijk ook gevonden. Mijn moeilijkste manoeuvre moest ik op mijn examen uitvoeren - en het ging werkelijk vlekkeloos. Geen enkel verklikker die zelfs is afgegaan ;) Ik raad deze rijschool echt aan iedereen aan. Het totaalplaatje klopt gewoon. Niet twijfelen, maar inschrijven dus!

• Infrastructuur en lesmateriaal

Ik kon geen betere rij instructeur voorstellen! Dankzij deze rijschool kon ik op amper tijd al zelf rijden!!

Uitstekende begeleiding

Duidelijke instructies tijdens de rijlessen

Perfecte begeleiding

Ik blijf bij elke instructeur dingen bijleren. Door hun tips is het een "makkie" om te slagen en effectief veilig de baan op te kunnen.

Tevreden

Fantastische instructeur

Ik kreeg een degelijke opleiding van een zeer ervaren instructeur. Hij was oprecht, rustig, grappig, hield rekening met mijn beperkingen en leerde me veel bij. Bedankt Rino!

Super!

Zeer vriendelijke en sympathieke lesgever. Heel veel bijgeleerd op die 6 uur les.

• Infrastructuur en lesmateriaal

Goede begeleiding van goede mensen!

Super sympathieke mensen en top begeleiding met een persoonlijk inzijcht en ervaring, topschool aan te raden!

• Infrastructuur en lesmateriaal

Goede inhoud van het lessenpakket

Het lessenpakket is goed gevuld en vlot afgewerkt. Door corona zijn natuurlijk de plaatsen en lesmomenten beperkt beschikbaar. Zeker wanneer je een examen opnieuw moet doen. Goede begeleiding van de motorinstructeurs. Misschien is het makkelijker als je een vaste instructeur hebt, maar ook dat zal het gevolg zijn van een agenda die door covid doorheen gegooid werd. Zeker een aanrader.

• Infrastructuur en lesmateriaal

Ideaale school om te slagen.

De lessen waren nuttig, zowel verkeersgericht als het deel op manouvres. Goede instructeurs.

Goede leraars goede begeleiding

• Infrastructuur en lesmateriaal

De lesgever heeft veel ervaring en kan het goed uitleggen

Fijne lesgevers, een aanrader.

• Infrastructuur en lesmateriaal

Een zeer professioneel team zowel administratief als op lesgebied. Een leerrijke ervaring die ik op een spontane aangename manier beleefd heb. Een pluim voor de lesgever met Hollandse humor.

Vlotte rijschool, toffe rijlessen

Voor ieder van mijn behaalde rijbewijzen ben ik steeds bij rijschool merelbeke geweest voor de lessen. Ik denk er niet aan om te veranderen van rijschool bij voorkeur.

Zeer rustgevende begeleider.

De opleiding voldeed volledig aan mijn verwachting. Indien nodig zal ik opnieuw een begeleiding vragen. Wel duur vind ik.

• Infrastructuur en lesmateriaal

Nooit gedacht dat het ging lukken.

Ik heb een instructeur gehad die de tijd nam om me te leren kennen hoe ik in elkaar zat. Ik had veel angst in het verkeer en panikeerde bij elke stap. Door stapsgewijs aan de slag te gaan slaagde ik erin op mijn grote rijangst te overwinnen. Ik leerde hoe ik veilig moet leren rijden en door deze handige skills kan ik dus nu echt zelfstandig oefenen. Ik ben dus enorm blij dat de opleiding zo waardevol is. Ik zou iedereen dit aanraden.

Zwijnaardsesteenweg 59

9820 Merelbeke

0032-9/ 230 31 33

Over Rijschool Merelbeke

Rijschool Merelbeke: een rijschool met een missie Onze missie is het verstrekken van professionele rijopleidingen volgens pedagogisch verantwoorde methodes, aangepast aan de vaardigheden en de bekwaamheden van elke individuele leerling. Slagen in de rijexamens of het behalen van een getuigschrift van de opleiding is bij ons geen doel op zich, maar zijn het logische gevolg van correct rijgedrag en een goede voertuigbeheersing. Het aanleren van de juiste rijtechnieken, een defensieve en milieubewuste ingesteldheid vormen in onze ogen de basis voor een levenslange verkeersveilige toekomst. Het creëren van een veilige omgeving voor iedereen, dat is ons ultieme doel!