Rijschool Merelbeke gaat echt wel the extra mile om kandidaten de rijvaardigheden goed aan te leren en hen voor te bereiden op het examen. Onze werknemers behaalden met Rijschool Merelbeke steeds vlot hun rijbewijs BE, toch wel een noodzaak als bedrijf actief in de bouwsector.
Dag Anja, heel erg bedankt voor deze feedback. Ik geef dit zeker door aan onze lesgevers. Wij proberen, als bedrijf, steeds probleemoplossend te denken zonder het individu van de kandidaat uit het oog te verliezen. Dat is net de kracht van de administratie aan de ene kant en de empathische lesgever aan de andere kant. Chantal
Zeer vriendelijke instructeurs, algeheel goeie ervaring
Dag Silke, Bedankt voor je reactie! Chantal
Super uitleg met veel geduld
Ik kan alleen maar beamen : mijn team is een topteam! Blij dat je tevreden bent! Chantal
Aangename en correcte opleiding
Whaw, 10/10 Merci!!! Chantal
goede rijschool
Bedankt voor je reactie! Chantal
Beste , Over het algemeen was het een héél unieke ervaring. De meerderheid van de instructeurs geven ruim en voldoende technische uitleg. ook Coachende uitleg ! Ik had dan ook het probleem dat ik doorheen mijn adolescentie periode teveel met een automatische brommertje gereden had. Met als gevolg dat er verkeerde handelingen en reflexen aanwezig waren . Dit gaf op een geven moment héél wat onzekerheden te weeg. En je hebt al rapper examen dan dat je denkt. Op les 4 moet je een examen afleggen voor op het parcours. Zelf was ik er nog niet klaar voor . ik gaf dit aan maar blijkbaar was dit toch zo geen evidentie . Alles was al gepland en moest uitgevoerd worden. Al een geluk dat een medeleerlingen in mijn plaats kon gaan . Het gevolg was dan wel dat ik anderhalve maand moest wachten om weer in de planning te kunnen stappen . Ik ben er van overtuigd dat dit ook op een andere manier kon. Dat het draaide om principiële gedachten . Maar ze beweren van niet. Het enige waar ik nood aan had was een extra les van 2 tal uurtjes. Meer niet. Mijn gezond boerenverstand zegt dat je best een examen kan afleggen wanneer je er klaar voor bent . En de ene heeft een les meer nodig dan de andere. Uiteindelijk mijn manouvres afgelegd en direct geslaagd zonder te moeten herkansen . Fier op mezelf natuurlijk , ook al dacht ik om 6u10 s'ochtends dat dit echt niet ging lukken. De aanhouder wint , niet opgeven en jouw tijd nemen in de manouvres is de boodschap . Maar als slot , het is niet omdat ik een moeizame ervaring had dat het niet goed was . Maar ik wou toch deze ervaring delen om toch het signaal te geven dat het allemaal niet zo vlot verloopt zoals je dacht. Deze ervaring kan je bij eender welke rijschool oplopen.
Dag Bart, Het feit dat de administratie jouw examen kan verplaatsen is niet meer dan normaal. De kandidaat kan pas slagen als hij klaar is om examen te doen en daar staan dan misschien extra lessen tegenover. Het moto van de rijschool : wij leiden op naar een goed bestuurder. Het behalen van een rijbewijs moet daar een logisch gevolg van zijn. Natuurlijk is een examen een momentopname waarop je je moet bewijzen en dat is niet altijd evident. Dat er tussen het geannuleerde examen en het uiteindelijke examen veel tijd zit is schandalig maar spijtig genoeg werken wij me een externe partner. Het examencentrum. Wanneer wij nu, in covidtijd, een extra examen vragen dan lachen ze ons uit. Er moeten immers 20.000 examens worden ingehaald. En ook mijn mensen kunnen geen 24/24 en 7/7 op werken. Alleen al de sociale inspectie laat dat niet toe. Ik hoop dan ook op begrip. Chantal
Tip: lesgevers afstemmen op elkaar!!! 2 verschillende manieren van maneuvers aanleren! Heel verwarrend als je de eerste 2lessen volgens principe A geleerd hebt en dan laatste les andere instructeur en die geeft dan totaal andere tips ed waardoor je helemaal van slag geraakt. Niet echt goed voor de laatste les net voor je examen!!
Een leerrijke ervaring die op een aangename en correcte manier werd gegeven. Top-duo instructeurs en een dikke aanrader voor iedereen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Aanrader
de instructeur gaf een heel grondige uiteenzetting en veel praktische tips bij het motorrijden, zowel op fysisch als psychisch vlak
Zelfs bij het onaangenaam weer was het interessant en leerrijk.
Lesgevers met een gevoel voor motorrijden en die met plezier lesgeven en voor wie het niet teveel gevraagd is om bij twijfel hun uitleg nog een tweede keer te doen.
De juiste mensen met de juiste kennis, gebracht op een ontspannen maar zeer professionele wijze.
Heb terug veel ervaring opgedaan!
Goede en duidelijke samenwerking
Opgelucht ben ik dat deze training is doorgegaan ondanks het gure weder. Regen, wind en sneeuw hielden de instructeurs niet tegen om ons cruciale knepen van het motorrijden aan te leren. Met het nodige geduld, met duidelijke uitleg en de mogelijkheid om de oefeningen meermaals te proberen hebben wij, deelnemers, onze Harley-Davidson beter leren kennen. Voor herhaling vatbaar.
De weersomstandigheden voor een motorrijder waren niet ideaal. Daar werd heel goed op ingespeeld. Een puike les om in nat weer ervaring op te doen.
Goede/fijne lesgevers. Ben in het algemeen zeer blij over de lessen die ik heb gevolgd.
Het was een zeer aangename en leer rijke rijschool waar ze je altijd zo snel mogelijk helpen en echt voor jouw tijd vrijmaken en er alles voor doen om je de dingen aan te leren .
Fantastisch dat ik na 10 lessen mijn rijbewijs kon behalen, dankzij jullie deskundige uitleg.
Vanaf het begin tot het einde leren David, Christian en Francis hoe je de motor beheerst en leert kennen. Zowel oefeningen als vragen tijdens de lessen werden goed uitgelegd en ook de nabespreking na een rit. Planning was ook zeer goed, telkens een mail de dag voor je dag en als je les uitgesteld is direct antwoord na 1 of 2 dagen.
Goede voorbereiding op het examen. Spijtig dat er niet op het examenparcours van Wevelgem al op voorhand gereden is om dit al eens te bekijken.
Was een zeer aangename en leerrijke opleiding, zeer interessante, en vriendelijke instructeurs!
goede rijschool met goede lesgevers en uitstekende auto's. ik ben zeer blij dat ik van jullie les kreeg.
Zwijnaardsesteenweg 59
9820 Merelbeke
Rijschool Merelbeke: een rijschool met een missie Onze missie is het verstrekken van professionele rijopleidingen volgens pedagogisch verantwoorde methodes, aangepast aan de vaardigheden en de bekwaamheden van elke individuele leerling. Slagen in de rijexamens of het behalen van een getuigschrift van de opleiding is bij ons geen doel op zich, maar zijn het logische gevolg van correct rijgedrag en een goede voertuigbeheersing. Het aanleren van de juiste rijtechnieken, een defensieve en milieubewuste ingesteldheid vormen in onze ogen de basis voor een levenslange verkeersveilige toekomst. Het creëren van een veilige omgeving voor iedereen, dat is ons ultieme doel!