Geduldige en constructieve rijlessen

Na mijn eerste rijles verzocht ik om een andere instructeur, de huidige lag mij niet op vlak van manier van lesgeven. Ik kreeg meteen een geduldige lesgever, die rustig met mij op de baan ging. Ik vond het zeer goede begeleiding en uitstekende voorbereiding op het examen.

Snelle en vlotte leerervaring

Vanaf het begin voelde ik een zeer vertrouwde sfeer en voelde ik mezelf in goede handen. En tot het einde van de lessen en het examen is alles zonder problemen goed gegaan.

Enorm veel bijgeleerd!

Heel goede aanpak van lessen, op maat.

Lieve en behulpzame instructeur

Ik heb zeer veel bijgeleerd en ben blij dat ik deze rijschool heb gekozen!

• Infrastructuur en lesmateriaal

Top gedaan...stuk voor stuk allemaal top instructeurs!

Geen opmerkingen. Van begin tot einde tevreden...

• Infrastructuur en lesmateriaal

Ik heb 12 uur rijles gevolgd voor het motorrijbewijs A. Ondanks dat ik al meer of 10 jaar met een lichte motor reed heb ik toch veel bijgeleerd. Mijn instructeur David is een heel vriendelijke en sympathieke kerel die zijn vak goed kent.

Toppers

Mijn complimenten voor de lesgevers met in het bijzonder David en Francis! Maken de lessen heel aangenaam en passen zich goed aan aan het Niveau van de leerlingen.. enkel maar lof over hoe alles verlopen is

• Infrastructuur en lesmateriaal

eerlijke rijschool die voor kwaliteit gaat

heel goed

Kon niet beter zijn

Heel goede en aangename instructeurs. Niets wordt overhaast, alles wordt correct aangeleerd, en goede begeleiding naar de examens toe

content

Wij zijn heel tevreden.

• Infrastructuur en lesmateriaal

Een toffe, goed uitgelegde en leerrijke ervaring.

Super toffe en geduldige rij-instructeur (Patrick). Veel bijgeleerd op korte tijd, veel gelachen ook dat maakt het natuurlijk veel leuker om iets te leren. Samengevat een aanrader !!

Goede lessen!

Volgens lesgever van de 1ste 2 lesuren was ik al klaar om mijn examen vlekkeloos af te leggen. Ik had enorm veel stress op de dag van mijn examen! Héél jammer dat ik (nog) niet slaagde op examen door ‘domme’ fout!

• Infrastructuur en lesmateriaal

Goede rijschool veel tips en duidelijke lessen

Ik heb mijn vrachtwagen rijbewijs en moto rijbewijs gedaan bij rijschool merelbeke waren toffe lessen enorm veel bijgeleerd ook duidelijke lessen ze geven veel uitleg en zit je met vragen mag je ze altijd vragen en ze geven goede en duidelijke uitleggen zeker een aanrader !!

Super leerrijke ervaring

Heel vriendelijke rij-instructeurs die de tijd nemen om je uitleg te geven en voldoende geduld kunnen opbrengen wanneer iets niet meteen lukt. Ik ben heel blij dat ik hier lessen gevolgd heb! Een echte aanrader, ook als je angstig bent achter het stuur.

Zeer goed.

Ik heb een opleiding van 20 uur gevolgd bij Rijschool Merelbeke. Met hun begeleiding en tips heb ik in 1 keer kunnen slagen voorhet behalen van mijn rijbewijs!

Super!

Al de lessen waren enorm goed! De begeleider was zeer enthousiast telkens & kon goed omgaan met allerlei situaties! De les met voorbereiding op examen zelf was ook zeer goed! Laatste tips waren erg handig. Dank jullie wel!

TOP!!

Geweldig!!

Top !

Goeie ervaring met toffe leerkracht

• Infrastructuur en lesmateriaal

Veel bijgeleerd en uitleg was duidelijk vriendelijke was de monitor ook

• Infrastructuur en lesmateriaal

Leren motorrijden met jullie was een topervaring!

Alle instructeurs waren stuk voor stuk positief en zeer motiverend! De rijschool merelbeke werd me sterk aangeraden en kik kan alleen maar beamen dat jullie het super goed doen! Bedankt voor jullie inzet !

Tevreden

Ik ben tevreden over de rijlessen bij rijschool Merelbeke. Juist een verbeterpuntje kan zijn dat je minstens 1 à 2 rijinstructeur en niet meer. Want da is moeilijk als je elke les iemand anders hebt, ze leggen dan allemaal anders uit en dan wordt het ingewikkeld

Heel goed

Zeer vlotte en duidelijke uitleg over al mijn vragen

Snel & fantastisch

Ik ben terechtgekomen bij Rijschool Merelbeke op aanraden van een collega om mijn A-rijbewijs te doen. De lesgevers waren vriendelijk en enorm bekwaam. Er werd serieus wat afgelachen tijdens de lessen ook. De service van het planningsteam is voortreffelijk. Heel snel geholpen elke keer, wél soms moeilijk telefonisch bereikbaar. Maar via mail word je enorm snel geholpen.

• Infrastructuur en lesmateriaal

De routes die werden gereden met de begeleider hebben ervoor gezorgd dat ik geslaagd was voor het examen. Uitstekende begeleiding en voorbereiding op het praktisch examen.

top

super ervaring, lessen aangepast aan jezelf en op en top vriendelijk, zowel op bureau als de lesgevers en ik heb ze bijna allemaal gehad. Zou jullie altijd aanraden!

• Inhoud en aanpak van de lessen
  • Infrastructuur en lesmateriaal N.v.t.

Zwijnaardsesteenweg 59

9820 Merelbeke

0032-9/ 230 31 33

Over Rijschool Merelbeke

Rijschool Merelbeke: een rijschool met een missie Onze missie is het verstrekken van professionele rijopleidingen volgens pedagogisch verantwoorde methodes, aangepast aan de vaardigheden en de bekwaamheden van elke individuele leerling. Slagen in de rijexamens of het behalen van een getuigschrift van de opleiding is bij ons geen doel op zich, maar zijn het logische gevolg van correct rijgedrag en een goede voertuigbeheersing. Het aanleren van de juiste rijtechnieken, een defensieve en milieubewuste ingesteldheid vormen in onze ogen de basis voor een levenslange verkeersveilige toekomst. Het creëren van een veilige omgeving voor iedereen, dat is ons ultieme doel!