Zeer aangename instructeurs. Alles goed geregeld! Mijn rijbewijs zndr problemen behaald :)
Ik heb niet alleen veel bijgeleerd, ik kan nu zelf thuis oefenen op de manier die mij is aangeleerd door de instructeurs van de rijschool Merelbeke.
Zeer goede lesgevers, alleen parking van de vrachtwagens in Merelbeke ligt er slecht bij. Oefenterrein in Deinze is wel grote verbetering!
Alles werd heel duidelijk uitgelegd en als je iets niet begreep kon je altijd vragen stellen. tijdens het rijden stellen ze u gerust en geven u vele tips.
Super vriendelijk en goede lessen
Zeer Tevreden.
Alles was in orde.
Omdat ik heel veel schrik had in de auto hebben ze me super begeleid. De schrik is weg en ik dacht dat ik het nooit ging zeggen maar ik rij graag.
Uitstekende instructeurs .mensen met heel veel geduld . Vooral grote dank aan Chantal , door jouw heb ik heel wat zelfvertrouwen gekregen en had ik mijn stress volledig onder controle tijdens de examen.
Dag Tamara, Merci voor je beoordeling! Ik doe gewoon mijn job. Met veel goesting en passie. Je was ook een geweldige leerling! Het is niet gemakkelijk je vertrouwen volledig in handen te leggen van de lesgever, zo kortelings voor het examen. We zijn er samen voor gegaan met een prachtig resultaat! Proficiat en hou het veilig! Chantal
Eindelijk vertrouwen gekregen in de auto. Door de bewuste keuze van een automatische wagen voel ik me veel comfortabeler.
Voilà, en dat is het belangrijkste! Een upgrade naar handgeschakeld kan nog altijd mocht het nodig zijn. De toekomst wordt hoe dan ook elektrisch rijden en dan zal iedereen automatisch rijden; Verstandige keuze. Voor mijn privéverplaatsingen rijd ik trouwens ook steeds met de automatische versnellingsbak. Veel comfortabeler, indeed! Groeten, Chantal
gezien coronacrisis in volle gang was goede opvolging en snelle herplanning lessen; goede instructeur die het talent heeft om verschillende rollen op te nemen naargelang de noden van de leerling alvast bedankt
Dag Geert, Bedankt voor je reactie! De boodschap werd doorgegeven. Zijn baard krulde ervan ;-) Een topinstructeur die helemaal in onze filosofie past. Groeten, Chantal
merci voor je beoordeling! Chantal
Correct, mits enkele administratieve slordigheden
Bedankt voor je beoordeling!
Super leraar
Waaw Dina, fijn om te horen! 'k Zal het doorgeven! Chantal
Laatste rijlessen met Kadir gehad, dik ok. Het is belangrijk dat je als chauffeur zelf de mogelijkheid hebt om te denken en te anticiperen en niet bij elk manoeuvre al iets voorgekauwd krijgt. Al doende leer je het meest. Helaas heel dikwijls problemen gehad met de planning, die werd steeds veranderd of moest ik zelf voor bellen omdat het niet mogelijk of niet in orde was (en dan bedoel ik dat niet ifv mijn agenda) Verder dik tevreden, het rijbewijs is binnen! Op naar de CE!
Bedankt voor je reactie. Eerst en vooral, proficiat met je slagen in je examen! Ik begrijp je frustraties; We hebben echter heel wat heropstartproblemen gekend door de Covid en nog steeds trouwens. De problemen zijn tweeërlei. Enerzijds hebben onze voertuigen 8 weken stil gestaan. Toen we terug mochten opstarten, viel na een week onze vrachtwagen uit. We hebben dan gelukkig een collega/concurrent gehad, rijschool Traffix, die ons hun voertuig kon verhuren maar sowieso moet dan alles wat reeds in de agenda stond, herpland worden en dat heeft steeds consequenties tot vele weken erna. Vervolgens hadden en hebben we nog steeds veel problemen om examenafspraken te kunnen krijgen. In de weken dat we de verplichtte sluiting hadden zijn ook de examencentra gesloten. Er moeten 25.000 examens ingehaald worden dus we krijgen natuurlijk geen enkele extra afspraak. Ik vrees dat we deze organisatorische problemen nog wel even zullen meesleuren. Ondertussen zijn we naarstig op zoek naar lesgevers met een brevet voor het zwaar vervoer. Die zijn niet dik gezaaid. Er staan 4 vacatures open, men zegge het voort... Groeten, Chantal
Ik vond de lessen heel goed en grondig. Ook via mail en telefoon was de rijschool steeds goed bereikbaar. Met de ervaring die ik opdeed tijdens de rijlessen voelde ik me ook zelfzeker genoeg om alleen te rijden en mijn examen af te leggen.
Dag Elke, Bedankt voor je reactie! Groeten Chantal
Zeer goede ervaring!!
Waaw, grote merci! Chantal
Super tevreden over deze rijschool. Ze nemen de tijd om alles op een goede manier uit te leggen.
Dag Alisa, Bedankt voor je reactie! Word gewaardeerd! Chantal
Toffe lessen, goede lesgevers
Dag Lennart, Wat een score! Grote merci voor je appreciatie! Chantal
Echt een aangename rijinstructeur! Zeker een aanrader.
Dag Lenka, Heel erg bedankt voor je reactie; ik geef het door! Chantal
Uitstekende begeleiding door professioneel en vriendelijk team!
Dag Frederik, Wat fijn om te horen! Ik ben superfier op mijn team!!! Chantal
Zeer enthousiaste instructeurs die les geven met passie. Propere voertuigen en alles werd goed ontsmet! De communicatie was zeer goed, reminders gekregen wanneer je les krijgt.
Dag Hock-Thang, Bedankt voor je positieve feedback. Het is de waarheid, je lesgevers doen niet zomaar hun job. Deze job doen ze met passie en dat loont! Ze mogen daar wel eens extra voor in de bloemetjes gezet worden dus bedankt! We doen inderdaad veel inspanningen om alles veilig en zuiver te houden. Dit vraagt veel inspanningen van de lesgevers en van de poetsvrouw. Fijn te horen dat het gewaardeerd wordt en je je veilig voelt. Chantal
Ik ben heel erg blij dat ik hier mijn 20 uren gevolgd heb. De begeleiding was steeds erg goed. Ik heb al mn lessen bij Nico gevolgd eb ben erg tevreden van hem als instructeur. Ik zou iedereen deze rijschool aanbevelen. Ik was er dan ook meteen door op mn rijexamen!
Dag Nina, Bedankt voor je lovende reactie. Groeten, Chantal
Ik kreeg les van een rij-instructeur die mij alle tijd gaf om nieuwe dingen/technieken te leren.
Dag Margeaux, Bedankt! Het doet me plezier dat je veel geleerd hebt. Chantal
Ik heb in de 4 uren super veel geleerd en ben heel tevreden!
Toppie!!! Chantal
Zwijnaardsesteenweg 59
9820 Merelbeke
Rijschool Merelbeke: een rijschool met een missie Onze missie is het verstrekken van professionele rijopleidingen volgens pedagogisch verantwoorde methodes, aangepast aan de vaardigheden en de bekwaamheden van elke individuele leerling. Slagen in de rijexamens of het behalen van een getuigschrift van de opleiding is bij ons geen doel op zich, maar zijn het logische gevolg van correct rijgedrag en een goede voertuigbeheersing. Het aanleren van de juiste rijtechnieken, een defensieve en milieubewuste ingesteldheid vormen in onze ogen de basis voor een levenslange verkeersveilige toekomst. Het creëren van een veilige omgeving voor iedereen, dat is ons ultieme doel!