Lessen op maat die zich doelgericht toeleggen op het slagen van het praktisch rijexamen

Ik heb 20u les gevolgd bij rijschool merelbeke voor het rijbewijs B. Ik was zeer tevreden met mijn instructeur (Geert) en de manier waarop alle onderdelen van het leren autorijden aanbod kwamen. De lessen waren goed gericht op wat verwacht wordt op het praktisch examen, wat zeker een pluspunt is.

Top rijschool!

Heel veel bijgeleerd, professioneel en vriendelijk!

Fantastisch

Dat ik een moeizame start zou kennen bij mijn rijlessen was een vanzelfsprekendheid. Angst om te rijden, weinig zelfvertrouwen, hoogsensitiviteit, het speelde me allemaal parten. Maar de persoonlijke aanpak bij Rijschool Merelbeke deed me openbloeien. Na een goede klik te hebben met één van de begeleiders, mocht ik met deze persoon verder oefenen. Hij leerde me om vertrouwen in mezelf te hebben, wat een goede chauffeur typeert en dat rijden gaat om "communiceren", niet zo zeer om regels en wetten. Lessen die ik telkens herhaal, wanneer ik zelf in de auto zit. Vandaag zit ik zelfzeker achter het stuur en begrijp ik de handelingen die ik stel. De auto en het rijden, ze zijn geen vreemde meer voor me. En dat alles heb ik te danken aan de persoonlijke aanpak van Rijschool Merelbeke. En vooral aan één iemand in het bijzonder die geloofde in mijn kunnen en daarvoor bergen heeft verzet.

Goede maar soms verwarrende planning

- Zeer kort op de bal gespeelde les planning en examenplanning - goede instructeurs - goed materiaal en locatie - administratiefout in papieren waardoor ik een examen niet mocht deelnemen en opnieuw een afspraak moest maken. Maar ook hier was het mogelijk aan te sluiten bij een groepje 1 week later.

Goede rijschool, heel goede examenbegeleider

Van 3 instructeurs les gehad. Goede opbouw, examenbegeleider kunnen kiezen, deze persoon gaf me beste vertrouwen. Iets meer examen oefening en kritische punten zou nog beter geweest zijn. Zeker aanbevelen om via deze rijschool rijbewijs te halen.

Ik zou deze rijschool zeker aanraden bij derden.

Goede opvolging en communicatie. Daarnaast ook oplossingsgericht!

Top begleiding

Super lieve begleiders die heel goed helpen en uitleggen

Opleiding door mensen met de nodige expertise

👍

Vlotte vriendelijke opleiding met respect voor de klant zijn behoefte

Strakke planning, snel.op de bal gespeeld... geen opleiding van maanden. Bij uitstel slecht, meteen verwittigd en nieuwe planning gemaakt. Vlotte ontspannen samenwerking.

Alles wordt perfect uitgelegd. Wanneer je iets niet begrijpt, wordt alles nogmaals uitgelegd. Rustig, geduldig en precies. Ik heb een zeer goede ervaring gehad bij Rijschool Merelbeke.

Zeer duidelijke info gekregen en alles vlot uitgelegd.

Ik kwam binnen zonder al te veel ervaring maar al alles werd zeer volledig uitgelegd. Je kunt normaal ook niet ms fout doen want de begeleider kan helpen indien nodig waardoor je een geruststellend gevoel krijgt. Er worden handige techniek aangeleerd waardoor ik nu ze elke keer uitvoer. Ik heb veel bijgeleerd en beseft dat alles rond mij ook zeer belangrijk is. Ik heb ook kennis gemaakt met vele belangrijke wegen en de techniek om hier snel te kunnen reageren

Top-instructeurs

Ervaren instructeurs die hun kennis gemakkelijk kunnen overbrengen. Top team.

Een uistekende begeleiding

Een top rijschool waar ze je echt begeleiden om te slagen top top

Ik heb aangenaam en goed leren rijden

Ik was in het begin heel zenuwachtig maar dat was nergens voor nodig want je leert zonder je op te jagen elke dag veel bij. De instructeurs zijn heel vriendelijk en zorgen ervoor dat je na elke les veel verder staat.

zeer goed

vriendelijk, correct, goede opvolging

Top ervaring met deze rijschool!

Hoewel het geen makkelijke start was voor mij hebben de instructeurs mij met het nodige geduld en professionele aanpak 'op de goede baan' gekregen. Ik kan de rijschool aan iedereen aanbevelen!

Geldklopperij

Niets van bijgeleerd. Was de bedoeling om maneuvers nog eens op te frissen, maar was niet van toepassing. Enkel maar rijden en motorkap opendoen uitleg over de banden en alles van binnen in de wagen. Geen kans gehad om met eigen wagen te doen.

Goede lesgevers

correcte vriendelijke ervaring

eerlijke en vriendelijke begeleiding

Geweldig!

Ik had een hele toffe rijinstructeur. Hij nam de lessen steeds op een leuke manier aan en was ook heel creatief! Hij bracht rust op de momenten wanneer het voor mij even stressvol was.

Zeer goede begeleider vlak voor afleggen praktijkexamen

Bij het rijden met verschillende begeleiders van de rijschool merk je duidelijke verschillen in aanpak en soms tegenstrijdige tips. Dat is niet altijd makkelijk. Laatste begeleider was TOP! Zeer rustig en opbouwende manier van feedback. Heeft me rustig gehouden tot aan het examen en zo ook in rust en met vertrouwen examen kunnen afleggen.

Zeer vriendelijk en geduldig

Zeer vriendelijk en geduldig

Ik werd begeleid door gepassioneerde instructeurs.

Zeer leerrijk

Ik heb veel tips en handige info meegekregen die me zeker zal helpen op mijn rijexamen.

Zwijnaardsesteenweg 59

9820 Merelbeke

0032-9/ 230 31 33

Over Rijschool Merelbeke

Rijschool Merelbeke: een rijschool met een missie Onze missie is het verstrekken van professionele rijopleidingen volgens pedagogisch verantwoorde methodes, aangepast aan de vaardigheden en de bekwaamheden van elke individuele leerling. Slagen in de rijexamens of het behalen van een getuigschrift van de opleiding is bij ons geen doel op zich, maar zijn het logische gevolg van correct rijgedrag en een goede voertuigbeheersing. Het aanleren van de juiste rijtechnieken, een defensieve en milieubewuste ingesteldheid vormen in onze ogen de basis voor een levenslange verkeersveilige toekomst. Het creëren van een veilige omgeving voor iedereen, dat is ons ultieme doel!