Goed .. vriendelijk .. goeie leraren

Heel goed

Dankzij nico goossens kreeg ik vertrouwen om te rijden + hij neemt zijn tijd en legt alles goed uit

• Infrastructuur en lesmateriaal

Uitstekende lessen, goede en vriendelijke docenten

De lessen werden duidelijk en in een vatbaar tempo gegeven. De docenten waren kalm en rustgevend waardoor er weinig tot geen stres werd ervaren tijdens de lesmomenten

• Infrastructuur en lesmateriaal

Goed ,juist de lokatie was niet zo duidelijk.

Was allemaal in orde

Superbegeleiding

Gestructureerd en zeer professionele lesgevers.

Zeer ervaren lesgevers

Heel goede en persoonlijke begeleiding.

Vriendelijke en goede opleiders

Ik heb van 3 opleiders les gehad en ze hadden alle 3 hun eigen stijl, maar ze waren alle 3 vriendelijk en konden de lessen duidelijk overbrengen.

• Infrastructuur en lesmateriaal

Geweldig trots dat ik nu dankzij jullie behoor tot de club van de motorrijders!

Fijne begeleiding door gedreven instructeurs , persoonlijke aanpak en snelle reservering van tijdslots voor lessen en examens.

Goede ervaring

Ik moest 6u rijschool volgen nadat ik tweemaal gezakt was voor het rij-examen. De instructeur was sympathiek en bleef kalm. Hij gaf op een constructieve manier commentaar. Ik voelde me klaar voor het examen en heb het de derde maal eindelijk gehaald.

• Infrastructuur en lesmateriaal

Beste, Ik heb les gekregen door Kristof. Heel goede ervaring; rustig overkomen, goede uitleg, hij ziet direct waar je vlot mee weg bent en pusht je om je grenzen te verleggen. Dus optrent hele goede ervaring!

Goede opleiding

Alles is goed verlopen, altijd heel vriendelijk geweest. Zeer goede opleiders met zeer veel geduld

heel ordelijk en leerrijk

ik werd heel goed begeleid en veel geleerd moest iemand mij vragen van waar hij/zij kan les volgen zou ik zeker merelbeke rijschool aanrijden

• Infrastructuur en lesmateriaal

grote hulp bij het behalen van een rijbewijs

de begeleider was heel geduldig en gaf duidelijke instructies. Een aantal uren rijopleiding volgen is een meerwaarde om later veilig en met gezond verstand de baan op te gaan.

Positieve ervaring

Goede begeleiding

Jullie hebben ervoor gezorgd dat ik met 2 extra uren ben geslaagd

Ik kwam van een andere rijschool waar ik al 18 uur had les gevolgd en twee keer ben gefaald in manoeuvres. Het goede aan de rijschool van Merelbeke is dat de instructeur mij op (veel) werkpunten gewezen heeft die ik tot dan toe niet had gehoord bij de vorige rijschool. Het kan zijn dat ik die niet allemaal heb toegepast door de stress tijdens het examen, maar ik was er uiteindelijk wel door geraakt, dus het moet toch iets van resultaat gehad hebben. Op lange termijn zullen de extra tips mij nog meer voordelen voordeel bieden tijdens het rijden. Het enige minpunt van de rijles was dat ik in plaats van 2 uur les, eigenlijk maar anderhalf uur les heb gehad. De reden was dat we op tijd moesten zijn op het examen centrum. Dus toen we opeens moesten stoppen met oefenen was dat wel een onaangename verrassing. Maar dat werd natuurlijk ruimschoots goedgemaakt, voor mij althans, door het feit dat ik uiteindelijk toch geslaagd was.

Professioneel

Professioneel

• Infrastructuur en lesmateriaal

goede begeleiding door ervaren mensen in het vak

De lesgevers begeleiden je op een persoonlijke vriendelijke manier waardoor het rijden tijdens de lessen echt wel een plezier is!

Goeie lesgevers

Goeie lesgevers

Goede instructeur

Ik kreeg voornamelijk les van Nico (20u). Heel tevreden!

PERFECT

ALLES VERLOOPT HEEL VLOT

• Infrastructuur en lesmateriaal

Ben tevreden voor samenwerking.

Ik ben tevreden van praktijk lessen.

Doelgerichte lessen

Lessen voor rijbewijs AM waren to-the-point en efficiënt. Sympathieke lesgever.

• Infrastructuur en lesmateriaal

Was uitstekend en leerrijk behalve die ene dag met een andere begeleider die mij erg zenuwachtig mai

Ik had de eerste helft van de uren een zeer goede begeleider. Hij was zeer rustig en legde mij alles goed uit. Het was zeer aangenaam en leerrijk met hem. Mijn vrouwelijke begeleider was ook zeer goed en rustig. Maar ik had voor mijn voorlaatste dag een begeleider waar ik mij niet goed bij voelde en die mij zeer zenuwachtig maakte. Het was ook donker en het regende. Niet ideaal om als beginner te rijden. Deze avonduren zijn er gekomen omdat deze begeleider de week ervoor ziek was. Het waren 2 verloren uren vond ik. Ik ben toch in grote lijnen tevreden behalve van die 2 verloren uren. Die dag heb ik niets bijgeleerd en was ik opeens al mijn zelfvertrouwen kwijt. Het had beter geweest om 20 uur dezelfde begeleider te hebben. Dat is misschien een werkpuntje voor jullie.

• Infrastructuur en lesmateriaal

Goede uitleg alles goed uitgelegd.

Ik heb veel geleerd.

Leuke ervaring

Goede uitleg alles goed uitgelegd en de instructeur is een rustig en vriendelijk persoon en toffe kerel ik ga nog mensen aantreden voor bij jullie rijlessen te volgen

Zwijnaardsesteenweg 59

9820 Merelbeke

0032-9/ 230 31 33

Over Rijschool Merelbeke

Rijschool Merelbeke: een rijschool met een missie Onze missie is het verstrekken van professionele rijopleidingen volgens pedagogisch verantwoorde methodes, aangepast aan de vaardigheden en de bekwaamheden van elke individuele leerling. Slagen in de rijexamens of het behalen van een getuigschrift van de opleiding is bij ons geen doel op zich, maar zijn het logische gevolg van correct rijgedrag en een goede voertuigbeheersing. Het aanleren van de juiste rijtechnieken, een defensieve en milieubewuste ingesteldheid vormen in onze ogen de basis voor een levenslange verkeersveilige toekomst. Het creëren van een veilige omgeving voor iedereen, dat is ons ultieme doel!