Ben heel snel in t bedrijf geholpen door snelle medewerking van ab werkt

Ik ben snel geholpen om zo vlug mogelijk aan de slag te kunnen gaan

Zoals het hoort

Supercontact met mensen van AB. Door hen aan een hele leuke baan gekomen en bij vragen word ik goed geholpen. Uren eenvoudig door te geven. Uitbetalingen kloppen en zijn keurig op tijd.

Normal conditions.

Not so bad, Weekly salary always on time. If u asked something, u will get the answer or help for sure.

• Would you recommend us? Yes

Oké

Oké

Ik heb een hele goede ervaring met AB Werkt

2 jaar geleden heb ik best een heftige tijd doorgemaakt en jullie hebben mij daarin heel goed bijgestaan. Nogmaals bedankt! Helaas is het bedrijf waar ik werkte gestopt wat ik heel jammer vind maar hun redenen waarom ook zeer zeker begrijp.

Er is veel vraag naar hulp

Heb het afgelopen jaar voldoende afwisseling gehad.

Prima werkgever, geen klachten, staan voor je klaar.

Zie boven.

Ik heb een fijne band met AB. Ik wordt altijd prima geholpen bij alle soorten vragen of gewoon een gesprek. Niets is hun te veel. Heel fijn uitzendbureau.

Te vrede

Fijne Gewerkt met gezellig mensen.

Over het algemeen tevreden over AB

Ik werk al vanaf 2007 voor AB Werkt met veel passie en tevredenheid!

Prima uitzendburo

Het is fijn om op deze manier te werken. Bellen of mailen bij vragen en je word geholpen.

Goed samen werking

Ik geen directe opmerkingen

Zie voorgaande vragen.

Contact met AB Werkt is minimaal. Jammer!! Heb je een vraag, krijg je dagen later een antwoord of geen antwoord en moet je er opnieuw achteraan. Het salaris klopt altijd.

Super bedrijf

Ik vind dat bij AB alles perfect geregeld is.

mensen die er voor de werknemers zijn

bij elke vraag of probleem komt een spoedige oplossing

helder duidelijk

soms kan ff duren dat er antwoord komt op n vraag maar dan is duidelijk

ben redelijk tevreden.

Ik had AB alleen nodig voor de administratieve afhandeling, het overige had en regel ik zelfstandig met mijn voormalige werkgever.

Goede werkgever

Bentevreden over ab werkt werk nu twee Jaar via hun bij rem seizoenswerk

Alles wordt netjes verwerkt..

Ik heb 8 weken werken goede ervaring opgedaan bij ab werkt.

Goed geregeld

Goed te woord gestaan en geholpen bij een juiste geschikte baan.

Waardeloos

Beloven van alles maar Komen afspraken niet na.

bbbbbbb

bbbbbb

Niet van toepassing.

Niet van toepassing.

Ca. 9 jaar naar volle tevredenheid bij AB-Werkt in dienst geweest.

Dankzij jullie heb ik zeker in het begin op veel verschillende bedrijven mogen werken en daardoor de kans gekregen om in veel verschillende "keukens" binnen te kijken. Zo heb ik: - heftruck gereden bij een bloembollenkweker; - kippen geënt en gevangen; - tussen de varkens gewerkt (was wat minder succesvol, maar toch leerzaam); - een dagje meegeholpen op een kalvermesterij; - bonen gerooid; - etc. Totdat jullie op een gegeven moment opbelde om te vragen of een baan als inseminator iets voor mij was. "Kijk, dat is koren op de molen", dacht ik toen en zo geschiedde. Na 8 jaar besloten ze om mij in vaste dienst aan te nemen. (Al die tijd op detacheringsbasis gewerkt) Een nieuw avontuur begint en daarmee eindigt helaas ook een oud avontuur. Zonder jullie was ik niet bij mijn huidige werkgever terecht gekomen en daar ben ik jullie best dankbaar voor. Als een werkgever tegen een detacheringsbureau zegt dat ze de gedetacheerde willen overnemen, dan wil dat mijns inziens zeggen dat jullie goed werk hebben verricht; namelijk de juiste persoon op de juiste plaats zetten. Een beter compliment kun je volgens mij niet krijgen. Team Horst/Volkel (in het speciaal: Mark Bus, Loes v. Lier, en Nicole v. Hoof) bedankt voor de mooie en leerzame tijd en wie weet waar we elkaar nog eens treffen.

Redelijk

Ab werkt diet z'n best jamer dat er tussen ab en werkgevers over de uren discusie ontstaat Verder leuk team

Mussenberg 5

6049 GZ Herten

Over Werken bij AB Werkt

AB Werkt is dé werkspecialist op het gebied van agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. Wij proberen je méér te bieden dan een baan en een salaris. We denken mee over loopbaanontwikkeling en bieden je gerichte coaching en opleidingen. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog!