Service oriented

Great company. I've rented from Ensing Auto for over 25 years, both personally and professionally for my business. They have nice vehicles and a wide selection to chose from. I would highly recommend their company.

Prima bedrijf

Goed , duidelijk en professional bedrijf

Kreeg een grotere bus mee dan die ik had gereserveerd. Hij was ook nog splinternieuw

Prima service en goede prijs!

Uitstekende service

Zeer snel geregeld! Zeer tevreden.

Perfecte service en auto's

De auto's zijn altijd in perfecte staat en je wordt altijd goed geholpen. Nee staat niet in het woordenboek en zodoende wordt er altijd een oplossing gezocht als de situatie dat vereist.

Servicegericht verhuurbedrijf

Schone auto’s, vlotte afhandeling, meedenken met de klant, oplossingen aandragen voordat het een probleem wordt.... met andere woorden: top!!!

Super fijne bus, lekker relaxed met halen en brengen en heel behulpzaam!

Super vlot en duidelijk

Goed, duidelijk en snel en goede service

Prima zaak

Vriendelijke ontvangst en behandeling, gunstige prijzen, goede service

Duidelijk

Was goed geregeld en duidelijk uitgelegd.

Goed, auto netjes en schoon, beschadigingen netjes aangeduid

Prima ervaring wederom met Ensing. Auto netjes, schoon, beschadigingen zijn en worden netjes aangeduid. Alles conform afspraak.

Altijd goed!

Ik heb een rolstoelbus gehuurd. Prima service, toegankelijk, tijd voor uitleg prima bus.

Helemaal super!

Voor het verhuizen van mijn dochter een grote bestelbus geboekt. Bleek splinternieuw te zijn. Best spannend als je alleen kleine busjes gewend bent, maar al gauw bleek het super fijn om mee te rijden, niks engs aan, spullen pasten er prima in en dus in 1 dag en 1 rit van Nijmegen naar Apeldoorn verhuisd. Volgende keer huur ik dezelfde bus weer!

Goede verhuurder en mooi assortiment

super vriendelijk voordelig en snel geregeld

Hier weetr men wat mijn aquto kan trekken, helpen me vlot tegen een aantrekkelijke prijs

Prima geregeld

Vriendelijk personeel, snel geregeld. Auto's goed onderhouden.

prima busje en ook een keer een aanhanger gehuurd.

De bus was in prima staat. De aanhanger onverwacht groot en ruim en goed te hanteren.

Goede service en personeel!

Jammer dat er geen mogelijkheid meer bestaat om voor een halve dag te huren. Kan soms uitkomst bieden voor de huurder! Overweging?????

Perfect geregeld allemaal

Goede communicatie, heldere afspraken en goede service.

Dichtbij en makkelijk ad hoc auto huren

Tevreden over prijs/kwaliteit verhouding, website, persoonlijk contact.

Nieuwe (automaat) busjes die super rijden

De service en uitstekende busjes !

Vriendelijk, gastvrij, geduldig en helder uitleggend

Duidelijke tijdsafsprakrn. Auto stind altijd schoon dl klaar

Helemaal top!! 1 dag enorm genoten van de mini cabrio!

Service en het contact was in 1 woord super!! Voor herhaling vatbaar..

Deventerstraat 41

7311LV Apeldoorn

Over Ensing Autoverhuur

Ensing helpt u op weg! U heeft tijdelijk (extra) vervoer nodig? Ensing Autoverhuur biedt een groots assortiment in personen auto’s, personenbussen, bestelwagens, aanhangwagens en rolstoelbussen. Zo kunt u eenvoudig en snel gebruik maken van een voertuig. Heel handig wanneer u op reis gaat met een grote groep, een verhuizing plant of even iets moet ophalen met de aanhanger. Ensing Autoverhuur is een familiebedrijf dat sinds 1951 service heel hoog in het vaandel heeft staan, daarom doen wij niet moeilijk als u onaangekondigd een voertuig komt halen en bieden wij onze klanten de service van het halen en brengen van uw gehuurde voertuig. U heeft er geen omkijken naar, dat is onze 70 jaar bekende service!