Betrouwbaar en servicegericht

Meerdere malen auto gehuurd bij Ensing Autoverhuur en altijd top behandeld. Mooie prijs en zal hier nog vaak een auto huren

Prima bedrijf

Goeie service, prettige prijs, goede spullen.

Top service

Zeer aan te raden

Prima verhuurbedrijf

Prima bedrijf, keurige auto's, snelle afwikkeling en vriendelijke medewerkers.

Prima huurauto's, goede prijs. Klantvriendelijk.

Prima bedrijf

Aardige medewerkers die verstand hebben van auto's en je snel en accuraat van dienst zijn

Klopt als een bus

Ik werd uiterst vriendelijk geholpen.

Gewoon super en denken mee

Ik heb een fout gemaakt met de datum en ze hebben een passende oplossing gemaakt voor me echt super

Goede en vlotte service en nette auto

Super geregeld

Goede nieuwe voertuigen, voorzien van alle gemakken (navigatie, airco, parkeerhulp). Tevens mooie aanhangers, waaronder kippers. Borg binnen 5 uur na inname weer op de rekening. Kunnen veel autoverhuurbedrijven iets van leren! Volgende auto/bushuur zeker bij dit bedrijf.

Fantastische prijs kwaliteit

Ik heb een aanhanger gehuurd. Deze was qua prijs t.o.v. de partijen die bij iedere benzinepomp staan erg goed. Ook het type aanhanger, de verzorgdheid van de aanhanger en de kwaliteit was top.

Er wordt met je meegedacht en de mensen zijn echt bereidt om je van dienst te zijn. Door omstandigheden wilde ik op het laatste moment nog een specifieke auto huren wat nergens anders lukte lukte bij Ensing wel.

Goede service, jonge auto’s, niet te duur.

Overdracht liep soepel, mooie schone bus. Vriendelijk personeel.

Ophalen kan sneller

Kunnen jullie de procedure van ophalen versnellen. Zeker voor vaste klanten die vaker huen. Ik heb zeker 15 minuten gewacht. Er waren 3 mensen voor mij. Ik was pas in Amerika waar ik een auto huurde. Alle formulieren liggen geprint klaar. Credit card door de scanner en klaar. Verder super tevreden. Aardige jongens en mooie schone aanhangers

Nette wagen, snel geregeld

Nette wagen, borg snel terug, snel en eenvoudig geregeld

Zeer snelle reactie

Vragen via mail bijna direct antwoord Telefonisch goede uitlrg gehad

top

fijne mensen en goedkoop zat

Alles goed.

Fijne auto, prima en vriendelijk service, duidelijk en conform afspraak. Iets minder e-mails zou wel mogen.

Prettige ervaring

Vriendelijke medewerkers en fijne tijd gehad met de auto. Het was online snel geregeld.

Volgende keer weer

Ten eerste prettige ontvangst. Duidelijke afspraken en alles no-nonsense-politiek . Goede auto’s, ik huurde een verhuiswagen mercedes met automaat Met laadklep echt een aanrader. De prijs ook goed, kortom volgende keer weer. Bedankt Ensing.

Top service!

Diverse keren diverse auto’ gehuurd. Altijd keurig nette auto’s. Personeel denkt pro-actief mee en heeft geheel spontaan de laatste keer aangeboden de door ons gehuurde cabrio’s (3 stuks) bij ons thuis af te leveren! Fantastisch!

Top bedrijf kwa prijs en klantvriendelijkheid

Alles is gegaan zoals het moest zeer vriendelijk medewerkers

klantvriendelijk en flexibel.

Ik had een motor aanhanger gehuurd. Deze kon ik de avond van tevoren al ophalen, omdat ik de volgende dag vroeg weg wilde met de aanhanger. Dit was top geregeld. Het enige minpuntje was dat de oprijplaat vergrendeld was en de sleutel van de vergrendeling ontbrak. Misschien de nieuwe sleutel aan een ketting naast de vergrendeling monteren zodat deze niet meer kwijt kan raken.

Uitstekend, Ensing is bij ons altijd eerste keus !

Dezelfde dag had ik nog een huurauto tot mijn beschikking. Vriendelijk, flexibel en professionele service. Modern wagenpark.

Prima!

Prima service.

Deventerstraat 41

7311LV Apeldoorn

Over Ensing Autoverhuur

Ensing helpt u op weg! U heeft tijdelijk (extra) vervoer nodig? Ensing Autoverhuur biedt een groots assortiment in personen auto’s, personenbussen, bestelwagens, aanhangwagens en rolstoelbussen. Zo kunt u eenvoudig en snel gebruik maken van een voertuig. Heel handig wanneer u op reis gaat met een grote groep, een verhuizing plant of even iets moet ophalen met de aanhanger. Ensing Autoverhuur is een familiebedrijf dat sinds 1951 service heel hoog in het vaandel heeft staan, daarom doen wij niet moeilijk als u onaangekondigd een voertuig komt halen en bieden wij onze klanten de service van het halen en brengen van uw gehuurde voertuig. U heeft er geen omkijken naar, dat is onze 70 jaar bekende service!