Gratis upgrade en vriendelijke medewerkers

Ik had voor mijn verhuizing een busje gehuurd en werd een aantal dagen voor de huur datum gebeld of ik kosteloos wou upgraden naar een bak wagen omdat de vraag naar busjes erg hoog was. Uiteraard geen probleem dus op de afgesproken datum stond er netjes een bak wagen klaar. De medewerker die ons hielp nam de tijd en was erg vriendelijk. Absolute aanrader!

Snel online geregeld, het staat klaar wanneer afgesproken en flexibel met inleveren.

Rij ervaring met Mini Cooper S Cabrio was geweldig.

Mooie uitvoering is er ook aangeboden in de Rockingham GT uitvoering. Helaas was de auto van binnen niet schoon! Zand in kleine achterbak. En ventilatieroosters en schermen waren stoffig. Maar wat ik echt vervelend vind is dat mijn borg pas na 12 dagen van autoruit is terugbetaald. Restitutie factuur ontvangen op dinsdag 26 juli en uitbetaling bedrag pas op 4 augustus, dat zijn 7 werkdagen ipv 5!

Fantastisch

Goede service, nette en leuke werknemers. Erg fijne dag gehad in de Mini Cooper S.

Geweldige mini cooper cabrio gehuurd, John Works Rockingham GT

Wat een fijn bedrijf. Onze eigen auto bleef netjes staan. Wij kregen een bijna nieuwe Minicooper Cabrio John Works Rockingham GT mee op zaterdagochtend. Als gadget nog een zonnebril omdat we cabrio gingen rijden. Na een korte instructie hebben we twee heerlijke dagen rondgereden in deze "raket". Het fijne is ook dat van te voren alle bedragen inzichtelijk zijn en dat je ook netjes via Ideal vooruit kan betalen. Uiteindelijk de auto op zondagavond terug gebracht en een paar dagen later de afrekening ontvangen. Super service en echt een aanrader.

Goed begin, slechte afhandeling

Zeer genoten van de paar dagen met de mini cabriolet. Heldere voorwaarden. Echter de afhandeling duurde 2 weken en 2 telefoontjes. Nietjes de auto afgetankt. Inspectierapport heeft dit vermeld. Na 1 week de factuur. Wat blijkt 13 liter brandstof. Wel erg slordig. Na eerste telefoon geen actie . Een mail gestuurd geen reactie. Pas bij 2de telefoontje werd het recht gezet.

Goede service, afrekening minder

Reserveren was makkelijk via website, voor 1 dag 200 km. Bij ophalen en afleveren vriendelijk personeel waarbij eerst auto op schade werd gecontroleerd en borg van € 300 betaald. Terugbetaling zou binnen 5 dagen zijn, dit was niet het geval. Eerst een specificatie ontvangen via mail waarop 100km vrij was berekend terwijl ik bij reserveren 200km had opgegeven. Bij navraag werd mij verteld dat men standaard 100km vrij berekent en alles daarboven extra belast. Voelde mij een beetje belazerd na deze uitleg en onduidelijk op de website.

Prima breng- en haal service!

Goede ervaring met zowel de auto en de breng- en haal service. Top.

Goede service an eenvoudig online te regelen

Autohuur is helder en eenvoudig online te regelen. Service ter plekke is snel en goed. Ik heb meerdere keren auti gehuurd via Ensing en altijd tevreden geweest.

Ik kom er al jaren en bevalt prima

Goede service, klantvriendelijke medewerkers, goede haal- en brengservice. Ruimte sortering voertuigen, redelijke huurprijzen.

Prettig bedrijf.

Voor onze vakantie een auto gehuurd bij Ensing. Snel geregeld. Duidelijke voorwaarden. Vriendelijk personeel.

Onvolkomenheden worden ruimhartig opgelost.

Mini Cooper cabrio gehuurd. Windscherm door Ensing vergeten te leveren. Zelf opgehaald vanaf Zwolle naar Apeldoorn. Ensing stelde de rekening daarna dusdanig bij, dat wij zeker tot de vaste klantenkring zullen toetreden

SERVICE in capital letters

Personal service and help in choosing the best offer, pick-up at the station, perfect car, I have rarely received such a quality service when renting a car. Price/quality was very attractive.

Vriendelijke en goede service.

Keurig autoverhuurbedrijf. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Auto had al wat beschadigingen, maar deze waren allemaal goed vastgelegd bij ophalen van de auto. Prettig voor beide partijen.

Meer dan 100% tevreden!

Ensing heeft meer geleverd dan door ons gevraagd werd. Super goede verhuur ervaring!

Goede service, zeer klantvriendelijk!

Allemaal goed en met een gliach geregeld! Top ervaring!

Netjes en prettig.

Prettig contact. Fijne bus. Nette prijs.

snelle service

snelle service

Goede service. Auto was prima.

Zijn netjes met brengen met auto's

Jullie zijn goed bereikbaar om auto's bestellen. Jullie brengen auto's op tijd bij mij op de afspreken tijd die ik boek en Jullie halen de auto op de laaste dag naar uur wat ik heb geboekt en nooit eerder. Gr Peter

Prima organisatie.

Alles klopte. Behulpzaam, zeer klantvriendelijk. Fijn, dat op elk gewenst tijdstip de auto weer kan worden ingeleverd.

Gewoon goed.

Ze zijn erg vriendelijk en behulpzaam, alles loopt gewoon altijd goed. Ze gaan net een stap verder dan nodig.

Ik huur altijd het liefst een auto bij Ensing Autoverhuur..!!

Huur regelmatig een auto bij Ensing..wordt altijd zeer netjes en vriendelijk geholpen..auto is altijd piekfijn in orde..!!

Matig

Had een auto nodig voor een uitvaart. Ik vroeg om een C3. Telefonisch werd mij verteld dat ie er niet meer was maar een klasse groter wel. Ik ging er vanuit dat de auto dan ook groter was. Niet dus. Ik kreeg een Volkswagen golf. Bij het rondje rond de auto lopen zagen wij wel heel veel schade aan de auto. Verteld dat ik deze niet neem. Na excuses van meneer kreeg ik een andere auto. Reed top. Verder is alles netjes afgehandeld

Deventerstraat 41

7311LV Apeldoorn

Over Ensing Autoverhuur

Ensing helpt u op weg! U heeft tijdelijk (extra) vervoer nodig? Ensing Autoverhuur biedt een groots assortiment in personen auto’s, personenbussen, bestelwagens, aanhangwagens en rolstoelbussen. Zo kunt u eenvoudig en snel gebruik maken van een voertuig. Heel handig wanneer u op reis gaat met een grote groep, een verhuizing plant of even iets moet ophalen met de aanhanger. Ensing Autoverhuur is een familiebedrijf dat sinds 1951 service heel hoog in het vaandel heeft staan, daarom doen wij niet moeilijk als u onaangekondigd een voertuig komt halen en bieden wij onze klanten de service van het halen en brengen van uw gehuurde voertuig. U heeft er geen omkijken naar, dat is onze 70 jaar bekende service!