Snel en prima service

Uitstekende aanhangers, goede service en voor een prima prijs

Snelle en vriendelijke service, uitstekend onderhouden aanhangers voor een prima prijs. Bereikbaarheid van de garage is een heel klein minpuntje, maar houdt mij niet weg.

Goede service en flexibel!

Naar volle tevredenheid een VIP-bus met chauffeur gehuurd bij Ensing.

Geweldig als altijd

Uitstekend wederom

ik ondervind extra goede service

Men probeert altijd een oplossing te vinden ook als ik soms wat laat ben met reserveren.

Uitstekende ervaring

Goede service!

Ik word altijd perfect geholpen, Al 25 keer heb ik een aanhanger gehuurd. Al 25 keer perfecte service!

Goede duidelijke service

Duidelijke instructies over de verhuur van de aanhangwagen. Alles liep soepel. De storting van de borg was wel een dag later dan dat ze aan hebben gegeven.

Een aanrader!

We hebben een grote bus met laadklep voor 1 dag gehuurd. Alles wordt netjes en professioneel uitgelegd. De bus was bijna nieuw en reed geweldig. Een aanrader!

Geweldig.

J treft daar altijd vriendelijk, hulpvaardig deskundig personeel.

Fijn bedrijf en denkt mee met de klant

Ik had een auto voor een weekend, belde voor 1 dag extra geen probleem na die dag weer 2 dagen extra geen probleem ook aan geven dat een week goedkoper was gewoon mee denken dus. En fijn dat ze de auto ophalen en brengen op locatie dat is zo plus

Prima!

Nette bus; op de website staat automaat en navigatie; dat had ie niet, maar verder fijn geholpen en prettige communicatie.

top-klasse auto

De 20 m3 truck was gemakkelijk te bestellen en werd schoon, netjes op tijd afgeleverd. Teruggave verliep vlekkeloos

Top!!!

Fijne mensen, goede service en goede auto's.... Altijd voor herhaling vatbaar!!!

Uitstekend..!!

Huur regelmatig een auto bij Ensing..wordt altijd goed en vriendelijk geholpen en ze hebben vrij nieuwe en fijne auto’s..!!

Redelijk

Personeel is zeer vriendelijk, die krijgen een dikke 9. Echter factuur was meer dan de offerte. Uiteindelijk is eea verrekend maar dan krijg je nog weer een extra kostenpost op je eindafrekening. Nergens op gebaseerd. Kortom, de auto en personeel is goed, eindafrekening onvoldoende.

Prefect geregeld

Afspraken worden correct nagekomen of beter geleverd. Professioneel bedrijf met goed functionerend team. Aanrader.

Prettige medewerker die zijn werk kende, meedacht met welk type auto zou voor ons doel geschikt zijn, communicatief, vriendelijk, kortom, ik was zeer tevreden.

Fantastisch geholpen door het aanwezige personeel

Ik kwam binnen, kon meteen een bakje koffie pakken. De auto werd direct voorgereden en ik werd geholpen met spullen inladen. Top service! Binnen 5min stond ik weer buiten.

Vlot geregeld

Snel een bus kunnen regelen voor vervoer van een kast. Prettig geholpen en nette bus. Enige vreemde is dat voor 14 kilometer 6 liter diesel a €15 van de borg wordt afgehaald.

Leuke auto, fijn voor de voedselbank.

Perfect geregeld, prima auto

Schone auto.

Goeie service vriendelijk personeel

Goeie zaak Auto's die goed functioneren waarvoor ze bedoelt zijn. Werd vriendelijk en goed geholpen. Lekker bakje koffie voor onderweg. Was alles bij elkaar goed geregeld Kom zeker nog een keer als ik wat nodig heb

Vrijdag tegen sluitingstijd gebeld om een busje te huren de volgende kunnen ophalen.

Super service!

Geweldig bedrijf. Hebben mij zeer goed en netjes geholpen.

Ik kwam een uur voor sluitingstijd binnen om een aanhanger te huren. De dienstdoende medewerker stelde voor om zelf met het busje even te helpen aangezien het het laatste uurtje was. Geweldige service! chapeau!! Raad het bedrijf iedereen aan.

Deventerstraat 41

7311LV Apeldoorn

Over Ensing Autoverhuur

Ensing helpt u op weg! U heeft tijdelijk (extra) vervoer nodig? Ensing Autoverhuur biedt een groots assortiment in personen auto’s, personenbussen, bestelwagens, aanhangwagens en rolstoelbussen. Zo kunt u eenvoudig en snel gebruik maken van een voertuig. Heel handig wanneer u op reis gaat met een grote groep, een verhuizing plant of even iets moet ophalen met de aanhanger. Ensing Autoverhuur is een familiebedrijf dat sinds 1951 service heel hoog in het vaandel heeft staan, daarom doen wij niet moeilijk als u onaangekondigd een voertuig komt halen en bieden wij onze klanten de service van het halen en brengen van uw gehuurde voertuig. U heeft er geen omkijken naar, dat is onze 70 jaar bekende service!