Deskundig, oprecht en geweldige adviespartner!

30 jaar gelden waren we collega’s en nog steeds behartigt Francois onze hypotheekbelangen. Zeer deskundige en aimabele vertrouwenspersoon bij wie je met een gerust hart je hypotheekvraagstuk kan neerleggen.

Hele fijne ervaring!

Ik heb de begeleiding door François als heel prettig ervaren. Hij neemt uitgebreid de tijd en legt alles goed en duidelijk uit. Zo was er meteen vertrouwen voor het kiezen van de juiste hypotheek. Ik zou François en Bliss Hypotheken & Consultancy dan ook zeker aanbevelen!

Vertrouwd

Na een iets minder succesvol hypotheekgesprek elders kwamen wij via via bij Ricardo terecht. We werden warm en met open armen ontvangen. Ricardo neemt de tijd om alles op zijn gemak uit te leggen en doet dit op een manier waardoor het ook leken (zoals wij) te begrijpen is. Al vrij vlot (halleluja) hadden wij een huis gevonden en konden wij op ieder moment van de week bij Ricardo terecht met onze vragen. Ricardo heeft alles voor ons geregeld en weer alles met geduld uitgelegd.

François heeft ons op positieve en enthousiaste wijze geholpen

François heeft ons uitstekend geholpen. Dat hij aan huis komt was voor ons prettig, zo konden wij een gesprek voeren in onze eigen omgeving. Dit gaf vertrouwen. François is enthousiast in zijn vak en zeer behulpzaam. Daarnaast is hij ook goudeerlijk en kan hij alles zeer goed uitleggen en daarnaast ook adviseren.

Warm, betrokken en deskundig.

Ik heb mijn contact met Francois als zeer prettig en professioneel ervaren. Het was een intensief hypotheektraject met veel hobbels op de weg, maar door de duidelijke communicatie en betrokkenheid van Francois bleef ik vertrouwen houden op een positieve afloop. Dankjewel

Hele fijne hulp bij hypotheekaanvraag

Ik heb een hele goede ervaring met Ricardo van Bliss Hypotheken. Hij heeft mij erg goed geholpen bij het kiezen van en afsluiten van een hypotheek en starterslening van de gemeente. Hierbij heeft hij alles uit handen genomen. Hij is erg betrokken, reageert snel op vragen en heeft mij heel goed op de hoogte gehouden. Erg blij mee en zeker aan te raden.

Vriendelijke en betrokken service

Francois is altijd vereikbaar en levert goede service. Hij is erg vriendelijk en betrokken bij het proces. Ik zou Bliss Hypotheken en Consultancy zeker aanbevelen.

Geweldig geholpen!

Diane is een hele lieve vrouw die je bij al je vragen helpt. Mocht je niet handig zijn met uploaden, kan je alles prima via de whats app doorsturen. Dit vonden wij persoonlijk heel fijn! Wij zouden iedereen BLISS aanraden!

eindeloze inzet voor het beste resultaat

Ook al was er een probleem met een andere hypotheek die eerst opgelost moest worden, ze helpt mee en denkt mee. ook zorgt ze ervoor dat het binnen de termijn geregeld is ook al was het een veel kortere termijn, echt top!

Zeer professionele en fijne samenwerking!

De samenwerking met Diane verliep vanaf de eerste dag erg goed. Ze nam ons mee in alle stappen die we konden nemen en is bereikbaar voor iedere vraag. Dezelfde dag kregen we een antwoord! We hadden al enkele andere gesprekken gehad met andere adviseurs waarin werd aangegeven dat het als (eenjarig) ZZP-er lastig zou worden. Diane heeft oprecht geluisterd naar onze wensen en heeft op alles een passende oplossing. Diane heeft ontzettend veel stress van ons ontnomen zodat we met volle vertrouwen ons huis konden verkopen en onze nieuwe woning, kopen. Ik zou 'Bliss Hypotheken & Consultancy' aan iedereen kunnen aanraden!

Persoonlijke aandacht

Wij hebben het advies van François als heel prettig ervaren. Er was aandacht voor ons als personen en hij dacht daadwerkelijk met ons mee wat er allemaal mogelijk was. Wij konden hem altijd mailen en bellen voor vragen en zocht alles direct voor ons uit. Super service!

Super fijne ervaring!

Erg tevreden, goede service, fijn contact en er wordt goed meegedacht over de mogelijkheden voor het afsluiten van een hypotheek. 10/10 Bedankt François!

Persoonlijk, kundig en super behulpzaam

François is een zeer kundige adviseur die je op een hele fijne persoonlijke manier helpt bij het kiezen van de juiste hypotheek. Fijne en snelle communicatie en blijft beschikbaar voor alle vragen.

persoonlijk en deskundig

Het is fijn iemand persoonlijk te spreken en die ook bereikbaar is als dat nodig is. Verder ook een deskundig advies. Het was fijn samenwerken.

Zeer goede ondersteuning en fijne samenwerking met een passende oplossing voor een Hypotheek.

Ik heb het als zeer prettig ervaren om een goed advies te krijgen van Rosselle van Bliss Hypotheken. Ze ontzorgt je van vele hobbels bij aanvraag hypotheek en andere zaken betreft overname woning en door de snelle reactie op vragen is Bliss Hypotheken zeker een aanrader!! Als je bij banken een hypotheek aanvraagt duurt het lang voor er reactie is en daar ben je dan maar, een nummer! Rossele hartelijk dank voor de goede samenwerking.

Samen wat overwonnen!

Ik denk dat beide partijen hier het gevoel hebben dat er een strijd gewonnen is. Maar dat heeft veel moeite gevraagd en die is geleverd! Goed geholpen, altijd paraat.

Compleet ontzorgd, een aanrader voor iedereen die advies wil hebben.

Vanaf het eerste contact was alles helder en duidelijk. De communicatie verliep vlekkeloos en je bent onderdeel van het proces. Ook vonden wij het fijn om tijdens het proces continu in contact te staan en op de hoogte te zijn van de stand van zaken. Bedankt voor de optimale en fijne begeleiding Ricardo tijdens de aankoop van onze nieuwe woning! Wij zouden Bliss zeker aan iedereen aanraden! Bedankt.

hypotheek nodig bel Ricardo!

Loopt u vast in het krijgen van een hypotheek dan adviseer ik om naar Bliss hypotheken te gaan! Mijn hypotheek zaten veel haken en ogen aan, meerdere partijen zagen hier geen resultaat in,tot dat ik bij Ricardo terecht kwam hij dacht niet in problemen maar in oplossingen, geluisterd naar mijn wensen en zijn antwoord was (Dit gaan we regelen) nog geen 3 maanden later en alles was geregeld! Klasse voor Ricardo van Bliss hypotheken. Mijn advies is, twijfel niet om je te laten adviseren door Ricardo! Nogmaals bedankt!

Zeer betrokken

Ik ben zo blij met Diane, die voor mij mijn hypotheek geregeld heeft. Heel erg betrokken, veel steun gekregen ook en staat altijd klaar om te helpen. Denkt heel erg mee, werkt secuur. Neemt werk uit handen. Mijn hooft liep geregeld over maar dankzij Diane kwam alles goed. Heeeel erg bedankt lieve Diane. Zo blij dat ik voor jou gekozen heb.

Mijn adviseur heeft mij erg goed geholpen. Hij legde alle hypotheek informatie keurig en geduldig uit. Het was gemakkelijk om contact met hem te leggen via whatsapp, mail en telefonisch. Ik ben mijn adviseur erg dankbaar voor alle hulp en het uitzoeken van de beste hypotheek.

Snel, meedenkend, begrijpelijk

Ricardo heeft vanaf het eerste moment klaargestaan voor me, waarbij hij voor elk moment van mijn hypotheektraject goed kon uitleggen wat er nodig was. Hij kan goed snel schakelen en meedenken.

Correcte en snelle afhandeling van mijn hypotheekaanvraag

Een fijn bedrijf dat met je meedenkt en zoekt naar de beste passende oplossing. Dit alles discreet en met een vlotte afhandeling. Ook de manier van communicatie als zeer prettig ervaren.

Diane heeft de kennis en kunde in huis om zo zorgeloos als mogelijk een nieuw huis aan te kopen.

Met Diane als hypotheekadviseur had ik snel een goede connectie dat het gehele proces versoepelde. De manier van communiceren was erg prettig en haar kennis en kunde maakte het maken van beslissingen erg gemakkelijk. We werkte als team goed samen, en een vraag tussendoor stellen was nooit een probleem. Ik kwam bij haar terrecht via een bekende waarbij Diane aanbevolen was, ik had daardoor vanaf het begin af aan al een goed gevoel met haar als advieseur.

Uitstekende ervaring opgedaan

Vanaf het eerste moment een geweldige click Heeft ons heel goed bijgestaan Heeft al het mogelijke gedaan waar wij om vroegen Weet waar zij met bezig is en wat de klant vraagt en verwacht Al met al een zeer positieve ervaring ervaren

Altijd bereikbaar, altijd aan het zoeken naar de beste oplossing

Een hele goede en persoonlijke benadering

Stadhoudersdijk 24

5165RH Waspik

Over Bliss Hypotheken & Consultancy

Bliss Hypotheken & Consultancy is eigentijds (en ook wat eigenwijs) maar vooral vooruitstrevend op het gebied van wonen en hypotheken.