De specialist van de kliniek heeft mij ontzettend goed advies gegeven, inclusief dat voor mij elders een betere optie is omdat mijn klachten niet zo heftig blijken. Dat vond ik heel bijzonder. En ik heb zoveel geleerd van het gesprek hoe ik nog beter voor mijn huid kan zorgen. Een absolute aanrader
Na 30 jaar huidleed heb ik na de intensieve behandelingen eindelijk weer een rustige mooie huid. Voel me zelfverzekerder en ik wilde dat ik het jaren eerder had gedaan. Het is de geld- en tijdsinvestering dubbel en dwars waard!
Toen ik voor het eerst bij de Rositta Kliniek was, was mijn gezicht echt hartstikke rood door rosacea. Het was gewoon verschrikkelijk. Nu 2 maanden later is het echt gigantisch sterk verbeterd. Het is nog niet helemaal weg, maar ik kan tenminste weer vrolijk in de spiegel kijken. Er blijft nou maar heel erg weinig van die roodheid over. Echt ontzettend goed dit. De behandelingen zijn pijnlijk maar absoluut de moeite waard. Vooral de eerste 2 weken zijn zeer intensief en zwaar. Ik moest er elke dag heen voor de behandeling en ik mocht veel voedingsmiddelen niet eten behalve dat wat op de groene lijst stond. Bijzonder vind ik wel dat ik niet tegen de thee kan, want ook de thee staat in de groene lijst. Ik geef dit hier aan, omdat het in mijn geval toch duidelijk is gebleken dat ook voedingsmiddelen die in de groene lijst staan, toch een serieuze trigger kunnen zijn, ook al is het zeer onwaarschijnlijk. Na 2 weken hoefde ik minder vaak heen voor de behandeling en kon ik wat afbouwen. Toen kon ik al voorzichtig meer voedingsmiddelen uitproberen om te ontdekken waar ik wel of niet tegen kan. Op dit moment, 2 maanden na mijn eerste behandeling, ben ik al vele weken bezig met het uitproberen van bepaalde voedingsmiddelen die als mogelijke triggers worden gezien. Zo ben ik er al achter gekomen dat ik heel slecht tegen aardappelen en thee kan. Maar ik kan wel goed tegen kokosolie en eieren, ondanks dat deze voedingsmiddelen als (zeer) waarschijnlijke triggers worden gezien. Het is dus echt voor ieder persoon verschillend waar hij/zij wel of niet goed reageert op bepaalde voedingsmiddelen die volgens de Rositta methode als waarschijnlijke triggers worden gezien. Tegen alle mensen die ondanks (vele) doktersbezoeken nog steeds geen idee hebben waar hun rosacea vandaan komt maar wel heel graag snel ervan af willen, raad ik zeker aan om een afspraak te maken bij de Rositta Kliniek. Het is al het geld zeker wel waard, ook al is het niet goedkoop.
Ruim een jaar geleden ben ik het traject ingegaan, en ben ik behandeld door de huidspecialist in Rozendaal. Al een jaar of 6 had ik last van rosacea. De huisarts schreef het ene na het andere (hormoon) zalfje voor maar niets bleek helpend te zijn. De rosacea verergerde in de loop der jaren. Mijn huid was rood, vooral op mijn wangen, neus en rond mijn lippen zaten altijd rode bultjes. Heel eerlijk; ten einde raad kwam ik bij de huidkliniek in Rozendaal terecht. Ik twijfelde of ze me wel echt konden helpen. Ik voelde me ongelukkig, en schaamde over hoe mijn gezicht eruit zag. Ik begon aan het traject omdat ik resultaten zag op social media en goede reviews las op de website. Ook werd het behandeltraject goed uitgelegd. En nu, na ruim een jaar, is mijn huid weer beter! Boven verwachting is het resultaat! Verbluffend! Ik straal weer, en zit lekkerder in m’n vel (letterlijk)! Mijn huid is rustig en weer egaal. Ik ben zo blij en dankbaar wat de huidspecialist voor mij heeft kunnen doen! De huidspecialisten van Rositta zijn erg deskundig. Ze geven advies rondom voeding en mogelijke triggers. De begeleiding afgelopen jaar vond ik erg fijn en vooral goed!
Gevoel dat ik eerlijk advies heb gekregen.
Vriendelijk ontvangen. Er is ruimschoots de tijd genomen voor de uitleg en wat ik kan verwachten van de behandeling.
Zeer deskundig en neemt rustig de tijd voor je. Heel erg meedenkend over privesituatie en wensen. Enorm tevreden. Nu het traject maar aandurven;)
Duidelijke uitleg bij de intake. Hele vriendelijke behandelaar die al mijn vragen kon beantwoorden. Ik wil zo snel mogelijk beginnen met de behandelingen. Hopelijk openen jullie snel een locatie in de buurt van Den Haag.
Ik ben zo blij dat ik dit traject ben ingegaan. Iets meer dan een jaar geleden kreeg ik te horen dat ik rosacea had en had ik plotseling allerlei puisjes in mijn gezicht. Ook werd mijn gezicht roder. Ik merkte ook steeds meer gevolg van histaminerijk eten op mijn gezicht. Heel raar om te merken terwijl ik nooit huidklachten heb gehad. Het traject is langer dan ik had verwacht en dan doel ik eigenlijk meer erop dat ik had verwacht dat het afbouwen sneller zou gaan. Dat zal bij iedereen anders zijn, maar dat werd me pas duidelijk tijdens de behandelingen zelf. Ik kreeg van te voren wel te horen dat het een traject minstens een jaar zou duren dus het is meer mijn eigen verwachtingen die ik moest bijstellen. Ook blijft de behandeling op zichzelf toch ook elke keer weer pijnlijk. Maar het resultaat is wel verbluffend goed. Meteen eigenlijk al en dat heb ik er zeker voor over. Heb sinds dat ik het traject ben gestart nog weinig klachten gehad en nu is mijn huid en lichaam denk ik veel meer tot rust gekomen en gaat het steeds beter, ook nu de voeding weer opgebouwd wordt. Soms vergeet ik zelfs dat ik rosacea heb en dat is een heel goed teken! Sofia is heel vriendelijk en zorgt ook voor een ontspannen sfeer en geeft ook duidelijk uitleg als ik erom vraag. Ik vertrouw ook erg op Sofia haar deskundigheid.
Ik vind het traject best pittig, maar werd er door mijn therapeut vol optimisme doorheen gesleept. Jammer dat het resultaat na 1 jaar nog niet 100% is, maar wel fijn dat de kliniek blijft meedenken
Na tien jaar moest ik me toch weer laten bekijken door Rositta. Geweldig dat dat nu ook in Heeswijk-Dinther kan. Door extreme stress vlamde mijn oude kwaal weer op, maar ik houd me vast aan de geruststellende gedachte dat zij het weer goed zal krijgen. Er keken drie dames mee, die mij om beurten even moed inspraken als ik liet merken dat de pijn intensief was. Rositta was lief, geduldig en deskundig zoals ik haar kende. Wat een dream team!
Word serieus genomen en staat open voor alle vragen
Ik zou eigenlijk een 9 willen geven maar dat kan niet. Het minpuntje vind ik de wachtruimte en ee behandelruimtes. Deze zijn niet ideaal. Vlakbij het toilet en ze zijn gehorig. Je kunt letterlijk verstaan wat er wordt besproken.
Vrijblijvend heb ik een intake gehad bij de vestiging Heeswijk-Dinther, omdat ik sinds een jaar rosacea heb. Al gauw merkte ik dat deze dames hier meer van de aandoening weten dan een huisarts. Dit stelde mij op mijn gemak. En ik ga dit behandeltraject zeker overwegen als mijn klachten niet verminderen door wat reguliere methodes. Minder puntje is dat aan de buitenkant van het gebouw geen aanduiding was waar ik moest zijn. Ook was de deur op slot. Plus ik zal even moeten gaan sparen voor deze behandelingen. Het is vrij prijzig!
Nu een maand onderweg en al zoveel resultaat. Maar dat zal voor iedereen anders zijn. Ja de behandelingen zijn niet fijn (maar na een half uurtje weer klaar) wb voeding is het soms lastig overal vanaf te blijven, en helaas (nog) geen vergoedingen vanuit het ziekenfonds. Maar toch is het alles waard. Het zijn toppers. Niet twijfelen, je kunt er echt vanaf komen!
vriendelijk ontvangst, goede uitleg over de behandeling. En na van alles te hebben geprobeerd (ook via afdeling dermatologie in ziekenhuizen) eindelijk resultaat !
Je wordt op je gemak gesteld, personeel is erg vriendelijk en kundig
Ik heb alleen de intake gehad dus verder kan ik er nog niet zoveel over zeggen. Betreft de intake: Ik werd hartelijk ontvangen en het gesprek was erg fijn. Er werd veel uitgelegd en ook vragen werden vriendelijk en goed beantwoord. Wat ik zelf heb gemist, is het in kaart brengen van de persoonlijke situatie. Bijvoorbeeld in welke periode het is ontstaan, is er een vermoeden welke triggers rosacea destijds hebben veroorzaakt, hoe is je huidige levenssituatie en past de behandeling daarin etc. Zo krijg je een wat completer plaatje ipv alleen de scan van de huid en wat het behandeltraject inhoudt. Ik ga er even over nadenken maar zoals ik het nu zie, ga ik het behandeltraject waarschijnlijk wel starten (later dit jaar)
Veel dank voor de duidelijke uitleg van het behandeltraject en eindelijk een behandeling die de echte oorzaak aanpakt. Gezien het intensieve traject, is het voor mij helaas op dit moment niet in te passen in mijn leef- en werkschema, maar wellicht later dit jaar . Goed bereikbare locatie en plezierige ruimte.
Heel vriendelijk personeel En ben heel wat wijzer geworden Maar heel erg geschrokken toen ik de beelden van mijn huid zag
Ik ben bijna een jaar onder behandeling bij Rositta. Over de producten, de behandeling en zo, daarover ben ik superblij. Ik ben blij dat ik ze heb gevonden. De aanpak was intens en ja, voedsel is een groot mogelijk probleem voor het gezicht. Dus niet alleen uitwendig, maar ook inwendig werd het probleem aangepakt. Mijn gezicht ziet er nu veel beter uit. En de producten zijn heerlijk om te gebruiken.
Ik werd vriendelijk en deskundig geholpen. Juist omdat de behandeling niet goed bij mijn situatie paste en dat ook eerlijk gezegd werd voelde ik me goed geadviseerd
Ik heb tot nu alleen een eerste consult gehad, maar daarvoor verdienen ze al 5 sterren. Ze zijn deskundig, open en eerlijk. Ik wil ze dan ook zeker aanbevelen.
Na jarenlang geworsteld te hebben met rosacea en verschillende medicijnen en behandelingen gedaan te hebben, kwam ik bij toeval bij Rositta Kliniek tegen op social media. De behandeling duurt een jaar en is best pittig, maar ik had het 10 jaar eerder moeten doen. Ik ben nu helemaal van mijn rosacea af en mijn huid ziet er beter uit dan ooit.
Fijn om te horen! Bedankt voor de mooie review.
Ik ben enorm blij deze kliniek te hebben gevonden. Na maanden strijd te hebben met medicijnen op mijn gezicht smeren en het steeds terug komen van het probleem, was ik maar aan het zoeken en zoeken naar een oplossing. Nee! Niet laseren en vooral geen gekke chemische producten op mijn gezicht. Kijk, Rositta kliniek houdt zich niet alleen bezig met uiterlijk, maar ook je innerlijk. Dus, wat eet je. Kortom, mijn darmen geven problemen en dus ook problemen in het gezicht. Ach, ik kan een heel lang verhaal schrijven, maar lieve lezers. Als je problemen met je huid hebt, zogenoemde Rosacea. Ga hier alsjeblieft niet langer mee lopen!!! Neem contact op met Rositta kliniek. Ik heb spijt dat ik niet eerder ben gegaan, want ik heb een aantal plekken op mijn gezicht verpest. Er zitten nu kuilen in mijn gezicht. Maar goed. Als ik nu naar mijn gezicht kijk, het is een wereld van verschil. En zooooo mooi en glad. Verder zijn alle producten heerlijk, vooral die kleur stick en cleanser. Jummie gewoon! Inmiddels heb ik ook een schoonmaak ritueel voor mijn gezicht. Met dank aan mevr. Kaijser. Oh ja! Ik heb haar nu in het echt gezien en zij heeft mij ook behandeld. Ik ben nog niet klaar met de behandelingen, maar ik ben gelukkig al een heel eind. Thanks for now
Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle
De Rositta Kliniek is gespecialiseerd in de behandeling van rosacea. Rosacea is een chronische huidaandoening die naast pijnklachten in het gelaat een groot psychosociale impact heeft. Wilt u een blijvende effectieve aanpak van uw Rosacea? Bij ons is dit mogelijk! Vanuit de hele wereld komen de mensen naar de klinieken in Nederland. Honderden cliënten zijn u voor gegaan en hebben zich laten behandelen door Rositta Kaijser die haar methode gedurende 30 jaar verfijnd heeft. Rositta en haar team zijn er voor u en helpen u graag. Benieuwd wie wij zijn? Neem een kijkje op de website van Rositta en haar behandelaars.