Ontzettend blij dat ik nu zonder pijn en ontstekingen door het leven ga!

Het was 5 weken tanden op elkaar, maar daarna kon ik afbouwen (iets langer dan gemiddeld). Maar het is het zo waard geweest! Kan weer zonder make-up even snel naar de winkel, ga weer op de foto, de brandende pijn (vaak gecombineerd met jeuk) is weg, geen ontstekingen meer. Ik moet blijven opletten, heb ‘de korrel’ nog zeker wel eens nodig, maar heb nog geen nieuwe behandeling meer nodig gehad. Ik ben uitbehandeld sinds mei 2019. Heb nog wel wat lichte verkleuring op de wangen, maar dit trekt nog steeds bij en valt nauwelijks meer op. Ook al zou dit zo blijven, dan nog steeds is het meer dan waard geweest! Het personeel is erg betrokken. Ikheb veel waardering voor de behandelaars. Altijd tijd voor vragen. Goed ook dat ze onderling overleg houden en met elkaar zich steeds blijven ontwikkelen. Hopelijk komt er snel een vergoeding waardoor deze behandeling voor iedereen binnen handbereik komt.

• Behandeltraject
  • Behandelaar
  • Resultaat
  • Nazorg
  • Hoe bent u bij onze kliniek terecht gekomen? Via Google
  • Heeft u gebruik gemaakt van het gratis consult? Ja
  • Vindt u dat u vooraf voldoende bent geïnformeerd over het behandeltraject? Ja
  • Geslacht Vrouw
  • Leeftijd 34

ik vond het pittig,zwaar maar ook leerzaam voor de toekomst

ik vond het pittig, zwaar en soms te maar ik heb ook veel geleerd met betrekking tot het eten, je wordt er bewuster van en daar pluk ik nu nog de vruchten van. en de sfeer in de kliniek met de medewerkers was erg fijn. ik ben zelf nogal gevoelig voor sfeer

• Behandeltraject
  • Behandelaar
  • Resultaat
  • Nazorg
  • Hoe bent u bij onze kliniek terecht gekomen? door te zoeken op internet naar rosacea en niet blij was met de reguliere behandeling
  • Heeft u gebruik gemaakt van het gratis consult? Ja
  • Vindt u dat u vooraf voldoende bent geïnformeerd over het behandeltraject? Nee
  • Geslacht Vrouw
  • Leeftijd 51

Burgemeester Roelenweg 33

8031 ES Zwolle

Over Rositta Klinieken

De Rositta Kliniek is gespecialiseerd in de behandeling van rosacea. Rosacea is een chronische huidaandoening die naast pijnklachten in het gelaat een groot psychosociale impact heeft. Ben je op zoek naar een rosaceabehandeling met een blijvend resultaat? Bij de Rositta Kliniek is dit mogelijk! Vanuit de hele wereld komen de mensen naar onze klinieken in Nederland. We hebben al honderden patiënten mogen behandelen met onze unieke methode, ontwikkeld door Rositta Kaijser. Vrijwel alle patiënten ronden het behandeltraject goed af met een rosaceavrije huid. Lees onze reviews hier om te zien wat de Rositta Kliniek voor onze patiënten heeft betekend! Rositta en haar team zijn er voor jou en helpen je graag. Benieuwd wie wij zijn? Neem een kijkje op de website van de Rositta Kliniek.