Wij doen sinds kort bijna dagelijks zaken met Care4Cars en in één woord geweldig! Allemaal even vriendelijk, denken allemaal mee in oplossingen en altijd beschikbaar voor een vraag of dergelijke.
Goede prijs en kwaliteit
goede service , snelle diagnose
Ben afgelopen jaren voor onderhoud en APK bij dit bedrijf, geweest. Goeie service, vriendelijk personeel en betaalbare prijs. Topper!
uitstekend geholpen!
Bij deze garage gemeld na geluiden in de stuurkolom, waarbij ik mij zorgen maakte over veiligheid. Er werd een spoedafspraak gemaakt met een volledige check, gelukkig was er geen veiligheidsissue maar wel reparaties mogelijk. Deze zijn later keurig uitgevoerd. Wijze van klantbenadering is vriendelijk en snel.
Door een marter onverwachts moeten langsgaan. Snel en vriendelijk geholpen. Met een gerust gevoel op vakantie.
Ervaring en vakkennis en heel vriendelijk personeel
Altijd snelle en geweldige en vriendelijke service! Ik ben een heel tevreden klant!
Altijd goede service
Super service en zeer deskundig
Vriendelijke en vakbekwame bediening
Wij laten al vele jaren onze camper hier keuren Nasr volle tevredenheid.
In alle punten goed! Vriendelijk en overleggen netjes zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Apk keuring ging super , alles goed nagekeken zoals het hoort , ben erg tevreden !!
Zeer klantvriendelijk, super service.
Gewoon goed, vertrouwd en zeer goede service.
Komen afspraken altijd na en goede service.
Top service, snel en goede prijs
Ik ben al een flinke poos klant bij Care4cars in Sittard. Dit is een garage die fatsoenlijk onderhoud verricht, waar je niet wordt beduveld. Eerlijkheid en goed onderhoud zonder terug te komen voor hetzelfde probleem. De meeste garage-houders kunnen nog wat leren van hun. Sinds kort verhuisd 20 minuten verderop en nog steeds rij ik naar Sittard toe voor onderhoud aan de auto. In mijn ogen de beste garage in omstreken na verhalen van anderen en eigen ervaring.
Zie hierboven
Zeer fijn, meedenkend,schoon en vakkundig
Vriendelijk geholpen, afspraak op tijd, nog een gratis tip meegekregen over het onderhoud van mijn auto.
Zie hierboven.
Nusterweg 67
6136 KT Sittard
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.