Top Service

Een maand terug heeft max onze badkamers volledig gerenoveerd, wij zijn super tevreden met het resultaat. Een dikke pluim voor iedereen in het bedrijf dat hier aan mee heeft geholpen. Ria en ik genieten er heerlijk van genieten.

Top service

Na ons aangename gesprek met dhr. Tilstra in augustus, zijn tot koop over gegaan voor bad eruit en een mooie inloopdouche er voor terug. Van de week zijn de monteurs geweest en hebben dit in 1 dag geklaard. Wij zijn hier zeer content mee. Iedereen bedankt van verkoop , tot aan klantenservice ( Bernadette en anne), ga zo door!

Snel

Voor mijn ouders hadden we heel snel een douche nodig. Mijn vader was gevallen en kon niet meer in bad douchen. In 5 weken tijd hadden we al een nieuwe douche staan. Bij andere aanbieders moesten we zeker 3 maanden wachten. Fijn dat dit zo snel geregeld kon worden.

Slechte service en waardeloze materialen

Nu eind dember is mijn badkamer , die in augustus is besteld nog steeds niet klaar. De wandpanelen zijn scheef afgezaagd waardoor er lelijke en ongelijke kitnaden zijn gemaakt en ook de bestelde meubelen zijn niet geïnstalleerd. Er kamen verkeerde spullen en die moeten nu allemaal weer worden gedemonteerd zodat ik kan krijgen wat ik wilde. Alleen op nummertjes kun je niet zien wat je besteld en moet je maar vertrouwen op de vertegenwoordiger, die niet doet wat je hem vraagt. Er komen andere spullen dan die je eigenlijk aan de vertegenwoordiger hebt opgegeven. Ik vind deze zaak niet zo fijn en zou hem nooit meer inschakelen.

echte vakmanschap

Mijn ouders waren op zoek naar een functionele badkamer die optimaal aansluit bij hun behoeften, omdat ze niet meer de jongsten zijn. Zo kwamen we uit bij Max Badkamers. Dankzij het deskundige advies, de juiste prijs en de uitstekende montage kan ik niet anders dan deze organisatie 5 sterren geven!

Jochem

Recent een badkamerrenovatie uit laten voeren door MAX Badkamers. Vanaf het eerste moment ontzettend behulpzaam geholpen door alle medewerkers. Van het eerste contact tot de plaatsing zat er totaal 3.5 week tussen. Ontzettende vakmensen, super strak afgewerkt en netjes achtergelaten. Een hele prettige ervaring en een echte aanrader

Prachtige badkamer!

Afgelopen week kregen wij onze nieuwe badkamer. Wij zijn zeer te spreken over het eindresultaat. Fijn dat het allemaal zo snel geregeld kon worden!

Geweldige ervaring

Ik ben zeer tevreden met de badkamer die Max Badkamers voor ons heeft geplaatst. Het team was professioneel, werkte snel en leverde topkwaliteit afwerking. De communicatie was helder en we werden goed geadviseerd. Al met al een geweldige ervaring die ik zeker kan aanraden!

Dik tevreden!

Een tijd zoekende geweest en uiteindelijk bij Max badkamers uitgekomen. Betrouwbare partij en werken schoon en snel. Na akkoord te hebben gegevens stond ik binnen 2 weken onder m’n nieuwe inloop douche!

Superstrakke afwerking

Zeer tevreden over de vakkundige montage van onze nieuwe badkamer. Dankzij de gebruikte materialen zijn de wanden en de vloer prachtig strak. Het lijkt haast naadloos geplaatst, knap werk en dat ook nog binnen een paar dagen geregeld zonder veel stof en vuil. Heel blij mee. Die douche WC willen we nooit meer kwijt!

Vakkundige monteurs, en alles volgens afspraak

In één woord gezegd, perfect, we zijn zeer tevreden ga zo door

Douche

Mijn huidige bad vervangen door inloopdouche. Perfect geregeld, professioneel en vriendelijk.

Geweldig en vakkundig geholpen!!

Echt een geweldige service, Supervriendelijk en zeer professioneel, Alles naar onze wens ingevuld en geheel binnen ons budget, Zowel aan huis als aan de telefoon zeer vriendelijk en kundig geholpen, Top bedrijf, Aan iedereen aan te bevelen, Max Badkamers een dikke 10!!!!

Top service

Nieuw toilet en douche laten plaatsen door Max Badkamers. Top geregeld. Monteur heeft alles vakkundig geplaatst.

Alles volgens afspraak! Keurig

Super goed geholpen, Met de aanpassig van mijn badkamer. Van een bad naar douche in slechts één dag! Voortaan dus heerlijk & veilig douchen.

Nieuwe douche-wc

Super tevreden met de nieuwe douche wc. Zelfstandig naar de wc gaan ging niet meer. En met hulp naar de wc gaan was echt genant. Sinds 3 maanden een douche-wc van Max. Echt een aanrader en uitkomst. Ontzettend bedankt!!

Uitstekend bedrijf!

Een bedrijf waarvan alles klopt. Zeer hoogwaardige materialen en de afwerking is optimaal. De badkamer is genot voor mijn hele gezin, de investering is het meer dan waard!.

Super tevreden

Wij zijn geweldig geholpen en wat is het mooi geworden!!! Van ons een dikke 10

Comfort, gemak en super geholpen bij Max Badkamers!

Super blij met onze nieuwe badkamer! De mensen van Max Badkamers hebben ons echt goed geholpen bij het advies en ontwerpen. De monteurs waren vakkundig en werkten netjes. Alles is binnen de afgesproken tijd klaargekomen. Echt een aanrader!

Nieuwe badkamer voor mijn ouders

Prima ervaring met dit bedrijf. We waren opzoek naar een badkamer(renovatie) voor mijn ouders en dit verliep van begin tot eind vlekkeloos. Ook het contact tussentijds was goed geregeld. Vragen wordt adequaat op gehandeld.

Wat een heerlijk gevoel! Zeer blij mee

Eindelijk, onze nieuwe badkamer. Na lang getwijfeld te hebben toch de knoop doorgehakt om de badkamer aan te pakken. Hier is hij dan binnen 3 dagen een complete transformatie!! Iedereen in mijn omgeving is ook super enthousiast geworden dat dit zo snel en zo mooi gemaakt kon worden. Kortom, Super! 10+

Slechte communicatie en contact

In april badkamer besteld en eind juli pas geplaatst. Oude situatie is vierkante badkamer met inloopdouche en wc. Nieuwe situatie antislipbak inloop douche met beugel en wc. Eind september nog in de weer met punten. Tijdens het plaatsen werdt door monteurs steeds gemopperd dat vertegenwoordiger fouten had gemaakt en dat er te weinig plaat materiaal was. Monteurs wou ons met gat in de vloer laten zitten omdat de wc ombouw kleiner werd dan de oude situatie dit terwijl ombouw uitgevuld had kunnen worden of vervangen van de tegel. We hebben zelf de vloer een nieuwe tegel moeten plaatsen want dat deed men niet ( door man van 73 en iemand met slechte heup). Monteurs zijn zomaar vertrokken. Niks was afgedekt in badkamer, gang of trap, men had geen afdekmateriaal bij zich. Er is te grof gesloopt waardoor de antislipbak groter moest worden de muur wat niet bedekt werdt beschadigd. Lekkage wc is men 4x langs geweest terwijl bij de 1ste keer gelijk alle punten zou worden opgelost. Raam niet afgekit, oude situatie wel. Verschillende kleuren grijze kit gebruikt zonder overleg en dan wordt doodleuk gezegd optisch bedrog terwijl bij het plaatsen van nieuwe staal kit echt 3 kleuren grijs zijn gebruikt. Helaas lichte beschadigingen in plaatmateriaal. Het is dat de gebruikte merken en materiaal goed zijn. Kludi, villeroy, HSK in douche, aluminium wandpanelen, antislipbak, douchescherm met antikalk en wc. Dit is te zien en te merken.

Geweldige service

In 2021 wegens ziekte op korte termijn een inloopdouche laten plaatsen. Toentertijd al prettig contact met medewerkers en monteurs. Afgelopen jaar meermaals een beroep op jullie gedaan voor kleinigheden en werd er gelijk een onderdeel nagestuurd of een monteur ingezet. Dat is nou service die enorm wordt gewaardeerd!!

We zijn elke dag blij met onze nieuwe badkamer!

Een nieuwe badkamer 'bedenken' was voor ons een langdurig proces. Maar toen kwam Bastiaan (adviseur Max badkamers) bij ons langs. Onze ideeën en wensen sloten naadloos aan op de mogelijkheden die hij liet zien. We zijn elke dag blij met onze nieuwe badkamer. We hebben nu een ruime inloop-douche met een mooie anti-slipvloer. Ook over de montage en de service zijn we zeer tevreden. Onze tussentijdse vragen werden zeer correct en snel beantwoord. En de complete renovatie van de badkamer was in 3 dagen voor elkaar. Fantastisch!

Fantastisch!

In Mei een super enthousiaste adviseur aan de deur gehad voor het renoveren van mijn badkamer. Nu al 3 maanden aan het genieten van mijn super veilige inloopdouche. Bedankt Max Badkamers!

Ronding 9

8072 TB Nunspeet

0341 - 781111

Over MAX Badkamers

MAX badkamers is opgericht in 2014. Wij zijn begonnen als een familiebedrijf en uitgegroeid tot een succesvol bedrijf, waar inmiddels niet meer alleen familie werkt. Onze visie is comfort, veiligheid, kwaliteit en service. Samen met u komen we tot een mooie, comfortabele en veilige oplossing. De verandering van materialen en mogelijkheden dienen zich in een hoog tempo aan. Wij onderscheiden ons door te luisteren naar de behoefte van onze klanten. Samen met onze leveranciers proberen wij nieuwe producten te ontwikkelen die aan de vraag voldoen. Aanpassingen zorgen ervoor dat u langer thuis kunt blijven wonen, maar wij gaan verder dan dat. Wij zorgen ervoor dat u, wanneer u beperkingen krijgt en wellicht hulp nodig heeft, zolang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Dit kan soms al met kleine aanpassingen. Bij renovatie van uw badkamer kijken wij naar wat u wenst en wat er nodig is, met of zonder hulpmiddelen. Steeds meer jongeren kiezen ook voor onze producten. Wij kijken ook naar de trends van nu. Het belangrijkste is, dat u een badkamer aanschaft waar u op de korte en de lange termijn plezier van heeft. MAX maakt genieten mogelijk.