behulpzaam en goed

voor het eerst een glasrobot gehuurd. korte uitleg gehad waarna er nog wat twijfels waren over het bedienen. Monteur was zo aardig om later terug te komen om te helpen met montage en tegelijkertijd alles stap voor stap uit te leggen

IK heb de juiste hoogwerker gekregen die ik nodig had . Telf. overleg gehad welke machine het beste zou passen op deze locatie( meegekeken via Google maps ) Zaterdagmorgen storing -wat achteraf aan ons zelf lag via de telf . opgelost Dus prettig geholpen en ik wil het verhaal graag op n positieve manier door vertellen

Super goed

Voor de eerste maal zaken gedaan. Keurig netjes voorgelicht en geholpen, vooral de levertijd met de huurperiode.

Schnell, zuverlässig, sehr gut

Schnelle Angebotsbearbeitung, kompetente Beratung, schnelle und zuverlässige Lieferung, Kompetenter Service

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

goed geregeld

goed geregeld volgens afspraak

alles top geregeld!

De glas robot mooi op tijd op de klus en weer op gehaald !

Prettig en goed.

de hoogwerker was ruim op tijd en we konden gelijk beginnen. hij zag er onderhouden uit. de monteurs waren tevreden over de machine.

Netjes

Snel, netjes, professioneel!

Prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Zeer vakkundige en fijne collega verhuurder.

Prima service , en we gaan zeker verder met hoogwerkservice voor onze nieuwe projecten.

Snelle correcte service

Keurig

Heel goed en enthousiast.

Scherpe prijzen, flexibel en professioneel

Heb recent voor een klus in Rotterdam een Hoogwerker gehuurd. Bij contacteren werd ik direct geholpen door een specialist. De prijzen zijn transparant en scherp. Ze komen afspraken na. Ik zal de volgende keer weer gaan huren. Gr. Devin (Westland Verandas)

Goed advies keuze glaslift en de hulp van een zeer deskundige machinist

Goed advies keuze glaslift en de hulp van een zeer deskundige machinist

Prima levering en prettige persoonlijke benadering

Prima levering en prettige persoonlijke benadering

Breed assortiment en service gericht

Breed aanbod van verhuur materieel, denken mee om de juiste machine voor het werk te vinden. Snelle levering, prettige samenwerking.

Goede service, prettig materieel en een goede prijs

Vriendelijk contact, fijn materieel dat goed werkte en een nette prijs. Kortom wij zijn zeer tevreden.

Wat je graag verwacht...

Geheel volgens verwachting

Super klant vriendelijk

Fijn bedrijf

Goede en snelle service!

Goede en snelle service!

Fijne samenwerking

De verkeerde hoogwerker was geleverd maar het probleem is snel opgelost

Netjes en correct geholpen

Vooraf goede uitleg gehad over de mogelijkheden van de lift. Volgens afspraak is de lift op de juiste locatie afgeleverd. Zelfs op een zaterdag nog telefonische uitleg over de werking van de lift.

Goede cursus met de juiste uitleg

Goed verzorgde cursus

Rietweg 6