Goed verzorgde professionele lessen met een fijne team spirit! Uitdagende trainingen voor elk niveau.
Trainen bij Vencera bevalt mij prima. De begeleiding is zeer professioneel en de trainingen zijn nooit voorspelbaar.
Altijd wel uitdagend en op je eigen niveau. Leuke variaties in de trainingen. Iedere spiergroep komt wel aan bod. Sommige trainingen zijn meer op 1 spiergroep gericht. Maar is niet erg, want dan voel je weer eens wat je hebt gebruikt! Ze kijken ook naar hoe het weer is, bij slecht weer naar binnen of overdekt. Bij erg warm weer, lekker naar het strand!
Altijd leuke, afwisselende trainingen met een leuke groep
Uitdagende oefeningen buiten in de frisse lucht en met veel persoonlijke aandacht
De lessen zijn goed verzorgd met veel afwisseling. Veel aanbod zodat je elke dag wel ergens aan kunt sluiten.
Op maandagavond krijgen we training van Marijn, goede trainer die ervoor zorgt dat alle spieren in meer of mindere mate aan bod komen. Na een uurtje trainen voel je zeker dat je bezig bent geweest. De training is ook meer dan afwisselend waarbij ook de conditie de nodige aandacht krijgt. Kortom prima geregeld, complimenten!
Superleuke bootcamps. Uitdagend, afwisselend en met goede coaching door Harmen. En dan is het ook nog eens heel gezellig!
Tijdens de training worden de oefeningen duidelijk uitgelegd, wordt je aangemoedigd door de trainer en krijg je tips. Het is een gezellige groep.
Jammer dat jullie niet in Walcheren lessen geven
Het is heerlijk om lekker stevig buiten te gaan trainen wanneer ik de hele dag al binnen geweest ben op mijn werk. Per week bekijk ik op welke trainingen ik me in kan schrijven in de buurt zodat het goed in te passen is binnen mijn weekprogramma. Door weer en wind trainen gaat echt prima, gewoon het hele jaar door met de seizoenen mee! Juist het buiten zijn is van grote toegevoegde waarde. Ik vind zelf dat de beste resultaten worden bereikt door meerdere keren per week te trainen. Doordat de meeste trainingen in groepsvorm plaatsvinden, ontstaan er uitdagende trainingen waarbij fanatisme aangewakkerd word. Daarnaast is er ook ruimte voor een stukje gezelligheid en humor tijdens de trainingen. Het is mooi om je grenzen te kunnen verleggen en te merken dat je wekelijks vooruit gaat. Natuurlijk vereist dit ook wel een bepaalde discipline en inzet die écht uit jezelf moet komen.
De instructeurs zijn enthousiast en motiverend. Precies dat wat voor een bootcamp nodig is. Geen training is hetzelfde. Daarnaast is er goed meegedacht zodat ik tot ver in mijn zwangerschap (aangepast) mee kon sporten. Ik kijk nu alweer uit naar de lessen na mijn zwangerschap.
Met veel plezier neem ik deel aan de Bootcamplessen van Vencera. Vencera weet als geen ander je te motiveren om je over de streep te tekenen, te overwinnen zoals de naam het zegt. Naast het feit dat de lessen goed zijn voor mijn gezondheid, stimuleert het ook productiviteit, je krijgt namelijk meer energie om te werken. Al met al goede ervaringen, een echte aanrader voor jong en oud.
Vanuit m'n werkgever bootcamp bij Vencera. De bootcamp is leuk en gevarieerd. Helaas kan ik er minder aan deelnemen dan ik zelf zou wensen.
Leuke bootcamp trainingen, altijd veel afwisseling. Op sommige punten niet altijd uitdagend genoeg.
De lessen worden vol enthousiasme gegeven en doormiddel van de groepsdynamiek word ik nog meer uitgedaagd om mijn alles te geven. Ik kom van iedere les voldaan thuis.
Het trainen bij Vencera is afwisselend, op niveau en uitdagend. Het buiten sporten vind ik heerlijk. De trainers hebben verstand van zaken en bij vragen kan je altijd bij ze terecht. Ook met blessures of lijntjes denken ze mee hoe je een oefening anders kan doen. De verschillende keuzes en trainingen maken het aantrekkelijk en de groepjes zijn gezellig.
Sporten bij Vencera is jezelf uitdagen om steeds verder te gaan op het gebied van kracht en conditie. Naast sportief is het ook gewoon heel gezellig!
Van wat ik tot nu toe heb gezien en gedaan, is Vencera een top bedrijf!
Leuk, gezellig, gevarieerde spelletjes en je wordt sterker! Anne 11 jaar
Leuke en afwisselende trainingen. Nooit hetzelfde.. trainer blijft je motiveren om door te gaan als je niet meer kan. Daarnaast goed advies om de oefeningen op de juiste manier uit te voeren.
Bij Vencera word je op een leuke manier uitgedaagd om het uiterste in jezelf naar boven te halen. Er wordt niet alleen aandacht aan de groep in zijn geheel besteed, maar ook krijg je regelmatig feedback over hoe jij jezelf kan verbeteren. Na een uur lekker sporten bij Vencera voel je je weer voldaan!
Elke week worden we uitgedaagd met leuke oefeningen. Aangemoedigd door de trainer en je teamgenoten verleg je steeds je eigen grenzen om tot het maximale te gaan! Knap dat de trainer elke week al je spieren weer weet te vinden! Ik voel me er fitter door maar los daarvan is het een hele leuke groep en is het elke week gezellig!
Leuke sportieve gevarieerde bootchamp lessen gehad op een mooie lokatie @ boulevard in bergen op zoom. Je sport op het strand met de zon die langzaam ondergaat. Top
Bij Vencera kan je lekker buiten sporten op elk niveau! Daarnaast is het altijd gezellig en is iedereen bereid om elkaar te helpen. Van Vencera krijg je niet alleen een betere conditie maar ook heel veel positieve energie!
Meeuwenlaan 5
4306BS Nieuwerkerk